Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

Sveikos,

Kuo toliau skaitau, komentarus kaip kas ką dekupažina, tuo didesnis noras kyla ka nors daryti ir man blush2.gif Pirmasis mano rimtas darbelis smile.gif Lauksiu komentarų-patarimų.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2007 12 11, 18:31)

Kuo toliau skaitau, komentarus kaip kas ką dekupažina, tuo didesnis noras kyla ka nors daryti ir man  blush2.gif Pirmasis mano rimtas darbelis smile.gif Lauksiu komentarų-patarimų.

kokia graži spalvinga dėžutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 11, 17:23)
Ner uz ka  mirksiukas.gif Akriliniu dazu yra Senukuose, reik ziuret, kad butu parasyta "skiediklis - vanduo". Pirma reikia dazyt tamsesniais akriliniais, tada tept sadolina viena kryptim (nemakaluot i visas puses), jam pradziuvus, uz 15-30 min. - sviesesnius akrilinius dazus skersai sadolinui. Sadolinas juos suskaldys dziudamas ir per tarpelius pasimatys anksciau uzdazyta spalva. Kai baigi, darbeli reiktu nulakuoti keliais sluoksniais akrilinio lako. Nors... jei cia ruosiesi/kaupiesi pirmam darbeliui, tai gal pirma pabandyk be skilinejimu ka nors, o tada jau - pirmyn!  mirksiukas.gif  Sekmes!  4u.gif

Va je, kiek visko forume apie tai prisiskaičiau ir tai tas, tai anas buvo neaišku. perskaičiau tavo vieną paaiškinimą ir viskas thumbup.gif
Aišku, rasiu laisvo laiko, reiks užsiimt. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zaiza~ @ 2007 12 11, 17:06)
Mėlyna, ačių, labai aiškiai paaiškinai.  4u.gif

lotuliukas.gif Ant ačiū nosinę uždėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2007 12 11, 20:31)
Sveikos,

Kuo toliau skaitau, komentarus kaip kas ką dekupažina, tuo didesnis noras kyla ka nors daryti ir man  blush2.gif Pirmasis mano rimtas darbelis smile.gif Lauksiu komentarų-patarimų.

user posted image
user posted image

nu vsio prisiziurejau grozybiu uzsimaniau ir as begsiu pirkti serveteliu ir pabandysiu dekupazinti. g.gif labai grazus darbas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiza~ @ 2007 12 11, 16:28)
Jie būna įvairių spalvų? Ar vienos spalvos ir juos reikia su pigmentais maišyti ar kaip?  blush2.gif

Sadolin antique yra lakas smile.gif be jo sendinimo efektui tau dar reikes akriliniu dazu (galima pirkti baltus ir ivairius pigmentus, arba spalvotus) ir akrilini laka.
Darbo eiga:
1. tepi pagrinda tamsia spalva, pvz raudona, leidi isdziuti
2. tepi antique laka, leidi nudziuti
3. tepi sviesius dazus, pvz, baltus, leidi nudziuti
tada gali
4. klijuoti piesinuka is servieteles
5. pabaigai lakuoti akriliniu laku

bent jau as taip darau cool.gif
Atsakyti
SOS SOS SOS mergaites gal yra siaulieciu ir pasidalintu is kur perka serveteles, nes niekur nieko gero nerandu ax.gif ir dar gal dar galetu vilnietes parasyti tiksius adresiukus is kur perka serveteles, nes zadam vaziuoti i vilniu tei nulektume man serveteliu pasipirkalioti is anksto aciukas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 12 11, 22:30)

bent jau as taip darau  cool.gif

Labai ačiūūūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2007 12 11, 22:06)
SOS SOS SOS mergaites gal yra siaulieciu ir pasidalintu is kur perka serveteles, nes niekur nieko gero nerandu  ax.gif  ir dar gal dar galetu vilnietes parasyti tiksius adresiukus is kur perka serveteles, nes zadam vaziuoti i vilniu tei nulektume man serveteliu pasipirkalioti is anksto aciukas  cool.gif

visos maxsimos,rimi,norfos,iki, bigsmile.gif kadangi ten nieko gero -perku is Senasnaujas internetinio puslapio,ten tai tikrai yra grozybiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(cikcak @ 2007 12 11, 12:32)
Senokai ką ir berodžiau reikia apie save priminti  ax.gif . Kai kurie paskutiniai darbeliai  mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

atpazinau-cia ta is Maxsimos baisi dezute-o tapo tokia gyva ir spalvinga bigsmile.gif gerai padibejai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kai as ja pamaciau tai net minciu nekilo ka su ja galima nuveikt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 12 gruodžio 2007 - 08:54
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 12, 09:51)
atpazinau-cia ta is Maxsimos baisi dezute-o tapo tokia gyva ir spalvinga bigsmile.gif gerai padibejai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
kai as ja pamaciau tai net minciu nekilo ka su ja galima nuveikt doh.gif

kokiose maximose? as visose rimi norfose maximose vis ziopsau dezuciu, bet niekur nematau schmoll.gif o ji medine? g.gif nes as tai noriu medines blush2.gif
Atsakyti
cikcak, taip ir galvojau, kad visos tos gėlytės tavo tapytos biggrin.gif atsakyk iš kur tiek kantrybės turi? doh.gif O pačią dėžutę pakeitei neatpažįstamai( ti kai gerai įsižiūri atpažįsti iš kur ji ax.gif ) labai viskas aukštam lygyje, kaip ir visada thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2007 12 11, 17:31)
Sveikos,

Tikras pavasaris! thumbup.gif
QUOTE(zaiza~ @ 2007 12 11, 17:46)
Va je, kiek visko forume apie tai prisiskaičiau ir tai tas, tai anas buvo neaišku. perskaičiau tavo vieną paaiškinimą ir viskas thumbup.gif
Aišku, rasiu laisvo laiko, reiks užsiimt.  4u.gif

Net susikuklinau blush2.gif Smagu, kad galejau padeti ax.gif Pati nieko nedarau, tai nors patarimus dalinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 12 12, 10:34)
kokiose maximose? as visose rimi norfose maximose vis ziopsau dezuciu, bet niekur nematau schmoll.gif o ji medine? g.gif nes as tai noriu medines blush2.gif

as tai Kauno Maxsimoji[prie maluno]maciau tu dezuciu kalna biggrin.gif taip ji medine :DIr dar Draugystes Maxsimoj maciau yra :bigsmile:jos tokios baisios-baltai nudazytos,kad ranka nekyla pirkti bigsmile.gif o va kai merginos nudekupazina tai naujai gimsta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 12 gruodžio 2007 - 12:26