turiu klausima sanpaulijai, berods tu aiskinai kaip isgauti itrukimus su sadolin antique, bet kai ant ju uztepu akrilini laka jis gaunasi grubletas, dryzeliais, tad jei ant virsaus uztepciau dazus skilinejimams padengti, tai gautusi fignia. gal teptukas negeras? bet tai kodel tada antikinis lakas lygiai dengia? jau du daiktu sugadinau, bet norimo efekto neisgavau...
Furija labai klasiski puodeliai,kaip kazkas paminejo kad ir taip ir buvo..
O dezute labai daili,toks smulkus piesinukas
O dezute labai daili,toks smulkus piesinukas
Furija, oi nepyk, matai, ką reiškia, kai skubėdama skaitai... man ten viskas taip gražu buvo, kad net nesureagavau... tikrai, labai gražus paveiksliukas , jau prie puodelių tai labai tinka
O dabar dėl lako - pabandyk Antique užtepus apdžiovinti, kol liks tik drėgnos balutės, lašeliai, tik tada tepk akrilinį laką. Ir tepk su švelniu teptuku, jau išbandyk, kokius turi, man tai smagiausia su minkštų šerelių platesniu tepti Ir kai gerai išdžius viskas, tik tada įtrink dažais, rekomenduočiau kuo nors riebiu - patina arba aliejiniais, nes akrilu terliojasi, iš patirties sakau.
O dabar dėl lako - pabandyk Antique užtepus apdžiovinti, kol liks tik drėgnos balutės, lašeliai, tik tada tepk akrilinį laką. Ir tepk su švelniu teptuku, jau išbandyk, kokius turi, man tai smagiausia su minkštų šerelių platesniu tepti Ir kai gerai išdžius viskas, tik tada įtrink dažais, rekomenduočiau kuo nors riebiu - patina arba aliejiniais, nes akrilu terliojasi, iš patirties sakau.
galiu pasakyti is savos praktikos kad su Sadolin antiq kai padirbejau tai kad normaliai gautusi as netepu akrilo su sepeteliu, nes labai jau druzes nepatinka, o su kempinele darau tei gaunasi niu bent jau man tei gaunasi normaliai ir irgi kaip instrukcijoje rasoma toj pacioj vietoj tik viena syki priglaudziu su kempynele ir tei toliau neteplioju toj pacioj vietoj kelis sykius gal kam pravers ka pasakiau
o cia kaip gaunasi su sadolin antiq :
http://public.fotki....1/dscn1528.html
o cia kaip gaunasi su sadolin antiq :
http://public.fotki....1/dscn1528.html
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 12 10, 21:59)
Furija, oi nepyk, matai, ką reiškia, kai skubėdama skaitai... man ten viskas taip gražu buvo, kad net nesureagavau... tikrai, labai gražus paveiksliukas , jau prie puodelių tai labai tinka
aciu uz patarimus
ir taip visa gyvenima, kaip tam Leninui MOKYKIS; MOKYKIS ir dar karta MOKYKIS
mokiausi, mokausi ir mokysiuos Pazadu, pionieriaus garbes zodis!
QUOTE(mijaka @ 2007 12 07, 22:29)
Nuostabiai atrodo...
Aš dar norėjau paklausti tokio dalyko-sakot norint dekoruoti pvz vazoną reikia jį nudažyti panašios spalvos į paveiksliuką dažais. Kokiais dažais jūs nudažote?
Papildyta:
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 13:09)
O kaip tas SADOLIN lakas konkrečiai vadinasi? Turbūt nelabai bus, jei nueisiu į parduotuvę ir sakysiu duokit sadolin lako
Sadolin antique, 21 lt. kainuoja.
Sadolin Antique, tikrai rasi Senukuose
na va noriu parodyt savo paveiksliukus. ziurekit ten paskutines nuotraukas http://public.fotki....igti/page2.html
po apacia daziau vario spalvos akriliniais dazais tada Sadolin Antique, tada balti dazai, labai graziai sutrukinejo. Galvoju gal pati paveiklsiuka su dvikomponenciu Sotille padaryti, bet bijau kad sugadinsiu
Papildyta:
as pavyzdziui megstu pastelines spalvas, tai ir dazau pastelinem, jeigu servetele zalsva, tai zalsvai dazyk, o man ant balto kazkaip graziai viskas isipaiso, matai jeigu labai tamsiai nudazysi tada nesimatys paveiksliuko, nebent ta vieta kur klijuosi serv, padazyk sviesiai, o apie paveiksliuka jau dazyk tamsiau.
po apacia daziau vario spalvos akriliniais dazais tada Sadolin Antique, tada balti dazai, labai graziai sutrukinejo. Galvoju gal pati paveiklsiuka su dvikomponenciu Sotille padaryti, bet bijau kad sugadinsiu
Papildyta:
QUOTE(zaiza~ @ 2007 12 10, 23:50)
Nuostabiai atrodo...
Aš dar norėjau paklausti tokio dalyko-sakot norint dekoruoti pvz vazoną reikia jį nudažyti panašios spalvos į paveiksliuką dažais. Kokiais dažais jūs nudažote?
Papildyta:
O kaip tas SADOLIN lakas konkrečiai vadinasi? Turbūt nelabai bus, jei nueisiu į parduotuvę ir sakysiu duokit sadolin lako
Papildyta:
as pavyzdziui megstu pastelines spalvas, tai ir dazau pastelinem, jeigu servetele zalsva, tai zalsvai dazyk, o man ant balto kazkaip graziai viskas isipaiso, matai jeigu labai tamsiai nudazysi tada nesimatys paveiksliuko, nebent ta vieta kur klijuosi serv, padazyk sviesiai, o apie paveiksliuka jau dazyk tamsiau.
tikrai labai svelniai atrodo tavo paveiksliukas zyliuk
Senokai ką ir berodžiau reikia apie save priminti . Kai kurie paskutiniai darbeliai
labai grazu, cikcak
bet cia ne tik dekupazas, tu ir papiesi dar, ar ne?
bet cia ne tik dekupazas, tu ir papiesi dar, ar ne?