Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

Sveikutės 4u.gif kažkaip net nustebau, kai šiandien įsijungiu Dekupažo temą, o manęs merginos pasigedusios blush2.gif taip smagu pasidarė, kad neužmiršot per dvi savaitėles wub.gif Permečiau akutėmis naują temutę - pirmiausiai ačiū, kad nepamiršot pirmojo puslapėlio informacijos čia įdėti...smagu, kai darbas nenueina veltui ir dar kažkam naudingas būna thumbup.gif O jau grožių grožių prikūrėt...juk pačios suprantat, kad visko išgirti ir paminėti neįmanoma doh.gif Bet padirbėjot tikrai iš peties ir su didele meile wub.gif Ir mačiau, kad nemažai naujų veidų atsirado su pirmaisiais darbeliais mirksiukas.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 01, 12:56)
Noriu pasirodyt savo kuklų pirmąjį 'blyną', darytą dekupažo technika. Šiek tiek ne taip gavosi, kaip norėjau, be to, nežinojau, kaip lakas reaguos su užrašų knygelės paviršiumi, tad šiek tiek matosi brūkšniai ir visa kita nėra labai dailu, bet tai tik pirmasis savarankiškas bandymas. blush2.gif Lauksiu kritikos. rolleyes.gif

user posted image

wub.gif labai fainuoliška knygutė wub.gif tikrai puikus pirmasis darbelis...tikiuosi, kad konsultacijos nenuėjo perniek ir knygutė kuo puikiausiai tinka naudojimui mirksiukas.gif

QUOTE(mijaka @ 2007 12 07, 14:33)
pasigedau justess  unsure.gif senokai nebuvo uzsikus

nedingau niekur...ir labai pasiilgau darbelių ir šios temos 4u.gif

QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 08, 14:36)
drinks_cheers.gif As irgi Justesss pasigedau, labai seniai  unsure.gif

tikrai smagu, kad prisimenat... jau nekantrauju į naujus darbukus kibti wub.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 08, 14:49)
justess22 atostogauja, bet greit turėtų vėl pasirodyti. mirksiukas.gif

dėkui, kad paaiškinai visą situaciją...tikrai daug lengviau, kai yra, kas nepatingi pasirūpinti atostogaujančiais kolegomis lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 12 09, 00:26)
wub.gif labai fainuoliška knygutė wub.gif tikrai puikus pirmasis darbelis...tikiuosi, kad konsultacijos nenuėjo perniek ir knygutė kuo puikiausiai tinka naudojimui mirksiukas.gif

Ačiū tau labai. aciuks.gif Konsultacijos tikrai vertingos buvo. 4u.gif
Atsakyti
[quote=mijaka,2007 12 07, 22:29]
vyras šiandien vynu pamalonino, tai paskubėjau nufotkint jį naujoje dėžutėje hihihi.gif

Mijaka, fantastiska gavosi dezute vynui, man labai grazu, kad ji sviesi, dazniausiai buna tamsios, o si tokia lengvute, romantiska, super!!! thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveika sugrizus, justess22! 4u.gif Lauksim nauju grozybiu wink.gif
Atsakyti
justess, sveika sugrįžus clap.gif

Joana, ačiū ax.gif
Atsakyti
Noriu parodyt ka padariau siandien blush2.gif ax.gif
user posted image
ir dar
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evemaska: 09 gruodžio 2007 - 19:47
QUOTE(evemaska @ 2007 12 09, 19:44)
Noriu parodyt ka padariau siandien  blush2.gif  ax.gif

prasom parodyt kokiu laku sendinai ir papasakot kaip 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
evemaska, super thumbup.gif: taip spalvos gerai dera... wub.gif
čia metalinis lempos gaubtas ane ? lig ir turiu tokią..tik man atrodo, ji labai įkaista kai ilgiau įjungta, kažkin nepakenks dekorui...mastau.gif
Atsakyti
Sveikutes, na va jau kaip sakos rankos igudo, jau nemazai pagaminau daikteliu, dabar dovanu gaminimo laikotarpis pas mena, jau net is drauges uzsakyma gavau prigaminti pakabu, o ji dovanom naudos. tai kaip sakos "prijatnoje s poleznom"
Noriu ir jums pasirodyti, labai noreciau sulaukti pastabu, gal ka nelabai gerai darau, gal jus zinote kaip butu geriau. Na tik su dvikomponenciu man dar vis nesigauna, bet bandau.
http://public.fotki....i-jau-pabaigti/
Atsakyti
Del kaitinimo net nezinau g.gif ,dabar ijungiau,paziuresim kas ren bus.Gerai kad ilgai nedega,tik jau vakare kai visi pavalge,prie teliko atsiseda mirksiukas.gif
Laka sendinimui imiau NERCHAU firmos(pirkau dailininku parduotuvei Pamenkalnio g.)Bet ka pastebejau,jei dazai tirsti,tai sutrukimai gausis,o jei dazai skisti-nieko nesigaus schmoll.gif Jau ne viena vazona taip esu sugadinus verysad.gif
Papildyta:
zyliukas-tavo darbai thumbup.gif thumbup.gif pakabos labai fainos!,o vat del batu sepecio,net sugalvojusi nebuvau taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2007 12 09, 21:48)

Papildyta:
zyliukas-tavo darbai  thumbup.gif  thumbup.gif pakabos  labai fainos!,o vat del batu sepecio,net sugalvojusi nebuvau taip  ax.gif

dekui tau, sepetys ir dovana labai naudonga ir grazi, batukus visi valosi, o su graziu sepeciu dar smagiau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(zyliukas @ 2007 12 09, 21:50)
dekui tau, sepetys ir dovana labai naudonga ir grazi, batukus visi valosi, o su graziu sepeciu dar smagiau smile.gif

beje kaip tu susendinai savo vazoneli su angeliukai,s tavo suskilinejimai labai smulkucia gavosi, mano tokie ilgi gaunas as sendinu su Sadolinu Antique.o po apacia aksiniu dazei? irgi labai dailus gavosi. man vazonas sunkiai sendinasi nes labai nuteka tas sadolinas. idomu kaip tu darai kad tau taip tolygiai nusisendina.
Atsakyti

Papildyta:
beje kaip tu susendinai savo vazoneli su angeliukai,s tavo suskilinejimai labai smulkucia gavosi, mano tokie ilgi gaunas as sendinu su Sadolinu Antique.o po apacia aksiniu dazei? irgi labai dailus gavosi. man vazonas sunkiai sendinasi nes labai nuteka tas sadolinas. idomu kaip tu darai kad tau taip tolygiai nusisendina.
[/quote]
as nupirkau auksinius dazus,kad itrukimus uzdazyt(vietoj patinos),bet taip man ir nesigavo.. verysad.gif ,todel nutariau dirbt tik su vienkomponentiniu krakle,ir auksini det po apacia,labai graziai atrodo ax.gif butent su angeliukais biggrin.gif
o del vazono,man irgi nuteka,o buna ir visiskai isdziuna(kol maze pamaitinu)tai dedu antra sluoksni blush2.gif
Atsakyti