Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

QUOTE(mijaka @ 2007 12 07, 21:29)
vyras šiandien vynu pamalonino, tai paskubėjau nufotkint jį naujoje dėžutėje hihihi.gif

Labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif

Merginos, labai reikia informacijos. dekupazinau stiklines lekstes, bet ne apatine dali, o is virsaus (nes stipriai matines, skaidriu negavau). Ant instrukcijos perskaiciau, kad norint lekste padaryti plaunama, reikia ja kepti 90min 130 laipsniu temperaturoje. Ar cia tiesa, kad reik kept pusantros valandos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 12 07, 22:29)
vyras šiandien vynu pamalonino, tai paskubėjau nufotkint jį naujoje dėžutėje hihihi.gif

Taip skaniai ir viliojančiai atrodo wub.gif labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaskyte: 08 gruodžio 2007 - 11:27
MIJAKA, thumbup.gif clap_1.gif thumb_yello.gif ok.gif
Atsakyti
Mijaka, oho bigsmile.gif šauni vyninė drinks_cheers.gif labai švelniai ir gundančiai atrodo... O kuo čia apklijavai, ar ne ryžiniu popieriumi?
Atsakyti
ačiū merginos aciuks.gif labas skaniai vyną suvartojom hihihi.gif
sanpaulija, čia servetėlės ax.gif plėšiau gabalais ir klijavau smile.gif va tokios :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2007 12 07, 12:17)
Vat kaip man gaunasi dekupazint  4u.gif

Puikiai sekasi! thumbup.gif
QUOTE(mijaka @ 2007 12 07, 13:33)
pasigedau justess  unsure.gif senokai nebuvo uzsikus

drinks_cheers.gif As irgi Justesss pasigedau, labai seniai unsure.gif
Jau vyno dezute kokia wub.gif wub.gif wub.gif Tiesiog alkoholizma gali paskatint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 12 07, 14:33)
pasigedau justess  unsure.gif senokai nebuvo uzsikus

QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 08, 14:36)
drinks_cheers.gif As irgi Justesss pasigedau, labai seniai  unsure.gif

justess22 atostogauja, bet greit turėtų vėl pasirodyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 08, 13:49)
justess22 atostogauja, bet greit turėtų vėl pasirodyti. mirksiukas.gif

Atrodo, kad jau labai seniai nera g.gif Gris pailsejus, pilna idejo ir visokiu groziu vel rodys thumbup.gif
Rodau savo nesekmingai perdirbta pakaba blush2.gif (buvo dekupazinta ant paprasto popieriaus spausdintu paveiksliuku ir lakuota nitro laku, nusveitus paveiksiuku vietose liko demes unsure.gif verysad.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 12 07, 21:29)

wub.gif

cia mano kuklus siandienos pirkinukai is Litexpo parodos Artmanijos skyrelio ax.gif
populiarus jis ten sakyciau
user posted image
user posted image
Atsakyti

sveikos 4u.gif
sakykit o kam naudojamas sis Facetten sendinimo lakas? kuo ji lakuot jei jau dekupazintom dezutem netinka g.gif

http://www.senasnauj...product&id=1471
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 12 08, 20:18)
sveikos  4u.gif
sakykit o kam naudojamas sis Facetten sendinimo lakas? kuo ji lakuot jei jau dekupazintom dezutem netinka  g.gif

daugiausia apie ji galetu papasakoti uups, bet man atrodo, kad jis labiau skirtas stiklui, bent jau pvz., kuriuos ji buvo imetus ir kur pati dare -tai buvo stiklas, nes ant plastmases man niekas nesilaike (suskilo labai graziai, bet apsilupo), o stiklo dar nesu bandziusi
Atsakyti
Jo as irgi buvau siandien Litexpo,tikrai neprasibrauti bigsmile.gif
Klausykit,as turiu klausyma,ka man daryt,as nudaziau plastikini pavirsiu,o kai isdziuvo,man jis visas nusilupo doh.gif Ka daryt- nezinau.Gal koki grunta det reikia?Ar paslifuot kokiu popierium? blush2.gif
Atsakyti