Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

Dėkui, kad nesupykai..
Atsakyti
QUOTE(rainiaake @ 2007 12 07, 00:11)
Sveikutes,

Norejau paklausti: dekupazuojant stikla - kiek jis yra atsparus vandeniui?
Labai noreciau dekoruoti  stiklini praustuva, tik bijau net pradeti.. g.gif  Juk nera mazute lekste ar butelys schmoll.gif

Mano manymu labai net įmanoma g.gif . Iš apačios dekupažinant su stiklo mediumu turėtų laikytis. Vanduo po praustuvu nepetenka, tai ir neturėtų atsiklijuoti. Įgūdžių be abejonės reikia, galima treniruotis ant ko nors stiklinio kiek tik reikės, o jau po to ir praustuvo imtis g.gif bigsmile.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif

Sanpaulija 2 aš irgi batsiuvys be batų bigsmile.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif padėklą turiu bet nedekoruotas, arbata sudėta į bet kokias dėžutes......na bent jau laistytuvą turiu dekoruotą- jei reikia svečiam parodyti kuo užsiimu mirksiukas.gif -traukiu jį thumbup.gif

Dar apie praustuvą pamąsčiau. Dekoruoti reikėtų servėtėlėmis, jos vistik ploniausios ir kas svarbiausia lansčiausios, prilimpa prie daikto kaip antra oda, nes tepant ant viršaus stiklo mediumą jokie atsilupimai ar kampeliai atsikišę labai nepageidautini .
Praustuvas rainiaake kiek supratau stiklinis o lachesės pavyzdėlyje keramika (štai čia tai tikrai daugiau dekoracija, nežinau ar namų sąlygom galima bus išgauti kokybę). Su stikliniu kitas reikalas, dekoruoji kaip stiklo lėkštę iš apačios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 07 gruodžio 2007 - 10:10
cikcak drinks_cheers.gif pas mane panašiai, na lyg po truputį renkasi kolekcija, bet kad ir vėl šventės artėja... reikės traukt, kai prireiks paskutinei minutei 4u.gif
o tavo laistytuvo kažkaip neprisimenu... g.gif atsiųsk man nuotraukėlę, jei nesunku ax.gif
P.s. padėklas jau parduotas - mano pirmas krikštas 4u.gif
Atsakyti
sanpaulija2 tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
man tai iki taves toli...
man isvis tavo darbai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 12 05, 13:06)
gal turit kokių idėjų ar paveiksliukų kaip padekoruot dežutę vyno buteliui g.gif turiu jų net keturias...tai sakau Kalėdoms dovanosiu vyną visiems laugh.gif bet servetėlių turiu tik vienai dėžutei, o kaip kitas padaryt visai tuščia galvoj  doh.gif

Aš irgi turiu tokią mintį dekoruoti vyno dėžutes, bet nerandu paveikslėlių. ax.gif
Gal kartais radote kur nors nete? 4u.gif
Beje, raau tas dėžutes, po 15Lt., kažin ar čia normali kaina? Ar būna ir pigiau? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 07 gruodžio 2007 - 10:49
Aciu, mielosios, uz patarimus thumbup.gif sianakt uzmigt negalejau, tiek daug galvoj minciu sukosi, kai prisiskaiciau apie dekupaza biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nutariau po geru treniruociu su stiklainiais, pabandyti pati pasidaryti g.gif

Kai bus padaryta, butinai ikelsiu jusu teismui ax.gif wub.gif

Kiek is technikos supratau, stikla reikia butinai palaikyti orkaitej g.gif Gerai, kad kriaukle, kuri dar ir su stiklinem lentynelem (jei idomu, dabar Senukai ju turi nemazai uzsiveze), susideda is daliu, tad manau pavyks kazkaip sugrusti i orkaite biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jeigu kils klausimu (o ju tikrai kils!), tikiuosi padesite ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 12 07, 09:20)
įmanoma ir labai  smile.gif
čia pavyzdžiai smile.gif
http://www.artlex.co...nk_roses_lg.jpg

netikiu, kad sitas variantas darytas su stiklo mediumu-jis tikrai neatlaikytu schmoll.gif

QUOTE(rainiaake @ 2007 12 07, 10:48)
Kiek is technikos supratau, stikla reikia butinai palaikyti orkaitej g.gif Gerai, kad kriaukle, kuri dar ir su stiklinem lentynelem (jei idomu, dabar Senukai ju turi nemazai uzsiveze), susideda is daliu, tad manau pavyks kazkaip sugrusti i orkaite  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

jei dekoruosi isorine puse-tai galima lakuoti ir akriliniu laku ir pan. -tada nereikes kepti g.gif
Atsakyti
marzde swoon.gif vos širdies smūgio negavau kai avatarą pamačiau hihihi.gif
QUOTE(Kozete @ 2007 12 07, 10:48)
Aš irgi turiu tokią mintį dekoruoti vyno dėžutes, bet nerandu paveikslėlių. ax.gif
Gal kartais radote kur nors nete? 4u.gif
Beje, raau tas dėžutes, po 15Lt., kažin ar čia normali kaina? Ar būna ir pigiau? rolleyes.gif

15 lt manau normali kaina...pas man jų susikaupė, pirkau ir po 7 ir po 10 ir 13 lt, na kur ką pamatau papigiau tą ir griebių reikia, nereikia hihihi.gif paveiksliukų neradau kokių norėčiau, bet visi ieškau sad.gif
vieną dėžutę jau padariau, bet su servetėlėm, reiks rytoj nulėkt vyno butelį nupirkt ir pafotkinsiu, o tai tuščia vaizdo neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Vat kaip man gaunasi dekupazint 4u.gif
Atsakyti
Kaip gražu smile.gif O kaip čia taip darosi? Pirmąkart girdžiu apie tokią tecniką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2007 12 07, 13:17)
Vat kaip man gaunasi dekupazint  4u.gif

labai gerai sekasi thumbup.gif wub.gif
QUOTE(jurosperle @ 2007 12 07, 14:19)
Kaip gražu smile.gif O kaip čia taip darosi? Pirmąkart girdžiu apie tokią tecniką  blush2.gif

visa info pirmam psl mirksiukas.gif

pasigedau justess unsure.gif senokai nebuvo uzsikus
Atsakyti
vyras šiandien vynu pamalonino, tai paskubėjau nufotkint jį naujoje dėžutėje hihihi.gif
user posted image
Atsakyti