Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

Sanpaulija2 kaip gražu wub.gif wub.gif smagu bus su tokiu padėkliuku kažkam arbatėlę ar kavutę su sausainiukais nešioti thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif .Čia sau ar dovanai?
Ech, kad dar tuos atspindžius nuotraukoje nuėmus blush2.gif blush2.gif gadina visą peržiūros malonumą doh.gif
Atsakyti
Sveika ,sanpaulija2, labai įdomų piešinį pasirinkai 4u.gif , savotiškas sakyčiau smile.gif , įtrūkimai klasiškai gavosi thumbup.gif ( matyt su blicu fotkinai, kad taip blizga? mirksiukas.gif )
Atsakyti
Sveikutes,

Norejau paklausti: dekupazuojant stikla - kiek jis yra atsparus vandeniui?
Labai noreciau dekoruoti stiklini praustuva, tik bijau net pradeti.. g.gif Juk nera mazute lekste ar butelys schmoll.gif

Siaip visiskai esu zalia sitam reikale doh.gif tai turbut reiks daug isbandyti ant smulkiu objektu g.gif

O gal kuri nors noretu igyvendinti sia mano ideja?? 4u.gif bigsmile.gif biggrin.gif

Atsakyti
Ačiū, mergaitės ax.gif
Atsakysiu į klausimus: čia padėklas, nemažas, 40x25 cm.
Fonas darytas su vienfaziu Sadolin Antique laku, po to užtepas auksiniu krilu (vario atspalvio). Paveiksliukas skaldytas dvifaziu Stamperia firmos laku Sotille. Įtrinti aliejiniai dažai (deginta umbra). Tais pačiais dažais "pasendinau" paveikslėlio kraštus, kampus, fono kraštus - gavosi senas auksas.
Galiausiai lakavau poliuretaniniu laku - dvokia doh.gif , bet susidaro gilumos įspūdis, tarsi pro stiklą. Jis taip ir blizga, o labiausiai blizga tas sendintas auksas, niekaip nenufotografuosi kitaip, be blykstės spalvos gaunasi netikros schmoll.gif
Rytoj vežu klientei, ne sau šį kartą (beje, niekaip sau padėklo nepadarau, ar ir jums ta pati problema?) biggrin.gif
Va parodysiu fotkintą kitu kampu, gal dabar matysis, kas ir kaip smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanpaulija2: 06 gruodžio 2007 - 23:47
Sanpaulija2,
Na jau grozis tai neispasakytas wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Itrukimai gavosi superiniai, ir spalvos grazios. Saunuole! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiaake @ 2007 12 06, 23:11)
Labai noreciau dekoruoti  stiklini praustuva, tik bijau net pradeti.. g.gif  Juk nera mazute lekste ar butelys schmoll.gif

ar gerai supratau-tu nori dekoruoti, taip liaudiskai sakant, savo kriaukle?
jei taip -tai ko gero neigyvendinama fantazija g.gif su dekupazo priemonem
Atsakyti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 12 06, 23:45)
Paveiksliukas skaldytas dvifaziu Stamperia firmos laku Sotille.

oho, man čia visiškai nepanašu į sottile pasirodė bigsmile.gif man taip gražiai nesigauna... blush2.gif
Atsakyti
Na lyg daug maz zinau apie ta dekupaza. Bet va, nezinau kaip padaryti ta senumo efekta? na tarkim nudaziau vazona ir turiu laka Sadolin Antique effect. Uzlakavau juo, galvojau suskils ir pasimatys kita spalva. Bet nepasimate. Tai ka man daryti, ka nusipirkti???? Prasau padekite. 4u.gif
Atsakyti
KristiTal
1. Pradžiai atsisėsti, paimti į rankas tą Sadolin laką Antique ir perskaityt instrukciją parašytą ant lako indo.

2. Atsidaryti pirmą puslapį esantį šios temos pradžioje ir perskaityti nuorodų į dekupažo 'mokslą' pavadinimus.

3. Išsirinkti pagal pavadinimą tai kas tave domina, atsidaryti, perskaityti arba peržiūrėti, jei tenais pasirodys jog yra filmukas. Ir pabandyti dekupažuoti.

4. Jei kyla neaiškumų parašyti į SM, mes visos mielai bandysim pagelbėt ir atsakyt į tavo klausimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 12 06, 23:51)
ar gerai supratau-tu nori dekoruoti, taip liaudiskai sakant, savo kriaukle?
jei taip -tai ko gero neigyvendinama fantazija  g.gif su dekupazo priemonem

Kodėl g.gif O jei dekupažuot išorę panaudojant mediumą stiklui g.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiaake @ 2007 12 06, 23:11)
Sveikutes,

Labai noreciau dekoruoti  stiklini praustuva, tik bijau net pradeti.. g.gif  Juk nera mazute lekste ar butelys schmoll.gif

Siaip visiskai esu zalia sitam reikale  doh.gif  tai turbut reiks daug isbandyti ant smulkiu objektu  g.gif

O gal kuri nors noretu igyvendinti sia mano ideja??  4u.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

įmanoma ir labai smile.gif

čia pavyzdžiai smile.gif

http://www.artlex.co...nk_roses_lg.jpg

http://farm1.static....4590ebfa7_o.jpg

kol nepamėginau,negalėčiau pasakyti,ar svetimam imčiausi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 12 07, 00:58)
KristiTal
1. Pradžiai atsisėsti, paimti į rankas tą Sadolin laką Antique ir perskaityt instrukciją parašytą ant lako indo.

2. Atsidaryti pirmą puslapį esantį šios temos pradžioje ir perskaityti nuorodų į dekupažo 'mokslą' pavadinimus.

3. Išsirinkti pagal pavadinimą tai kas tave domina, atsidaryti, perskaityti arba peržiūrėti, jei tenais pasirodys jog yra filmukas. Ir pabandyti dekupažuoti.

4.  Jei kyla neaiškumų parašyti į SM, mes visos mielai bandysim pagelbėt ir atsakyt į tavo klausimus  smile.gif

doh.gif blush-anim-cl.gif notworthy.gif nu jo, instrukcijos tik pradzia perskaiciau.

Atsakyti