Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

QUOTE(frederica @ 2007 12 05, 20:25)
Sadolino lakas paveiksliuko sendinimui netika, juo įtrūkimus gali išgaut tik dažant. tepi sluoksnį dažų, tada laką, tada kitos spalvos dažus...taip gauni sutrūkinėjusį paviršių - O paveiksiuko juk neuždažysi...

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2007 12 05, 18:44)

g.gif turbut bus pamoka ateiciai, kad pirma reikia paskaityti, o tada jau bandyti
Atsakyti
rrr? iš esmės gali pabandyt tept sadolino, tada jam apdžiūvus tept paprasto akrilinio lako - turėtų suskilinėti, o įtrūkimus trint akriliniais dažais.
Specialiai to niekad nedariau- taigi tiesiog pamėgink ant ko nors nereikalinga - maž pavyks?
O šiaip paveikslėlių sendinimui labiausiai tinkamas Antik 1 ir Antik 2
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 12 05, 22:23)
rrr? iš esmės gali pabandyt tept sadolino, tada jam apdžiūvus tept paprasto akrilinio lako - turėtų suskilinėti, o įtrūkimus trint akriliniais dažais.
Specialiai to niekad nedariau-  taigi tiesiog pamėgink ant ko nors nereikalinga - maž pavyks?
O šiaip paveikslėlių sendinimui labiausiai tinkamas Antik 1 ir Antik 2
smile.gif

Labai aciu uz patarima!!!! bigsmile.gif reiks pabandyt. Gal kas pavyks.
Atsakyti
Esu bandžiusi šitą dalyką: tepi Sadolin Antique, truputį apdžiovini, tepi skersai akriliniu laku. Kai gerai išdžius, įtrinti dažais/patina/šešėliais/dar kuo nors.
Va parodysiu savo bandymą ant tamsaus stiklo butelio - grynas bandymas, norėjau patikrinti savo išmąstymus - veikia, pasirodo thumbup.gif
user posted image user posted image
Čia įtrinta akriliniais auksiniais dažais.
Bet... sakyčiau, tokiam dalykui reikia patyrimo, atidirbtos rankos, o jei tai darysi pirmą kartą... na nežinau, aš gal nesiryžčiau gadinti dekupažinio paveikslėlio. g.gif Nes, matai, tokie įtrūkimai gaunasi labai nevienodi, nes abu lakai bespalviai, sunku numatyti, kur storiau, kur ploniau tepei schmoll.gif

O tu nepergyvenk, pasidėk tą darbelį ateičiai, kai jau daugiau patirties turėsi, o gal ir kito lako įsigysi, galėsi pabaigti - pas mus, darbštuoles, tokių darbelių oi kiek laukia savo eilės biggrin.gif O Sadolinas tikrai pravers, čia pirmas pagrindinis lakas pradžiamokslėms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 12 05, 13:25)
aciu uz paaiskinimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
as lakuociau akriliniu  smile.gif

Papildyta:
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 05, 13:38)
jei grubus tai-pasveisk smulkiu svitriniu ir vel nulakuok.lakuciau ir as vandens pagrindu laku mirksiukas.gif

aciu uz atsakyma, pabandysiu visgi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bransha: 05 gruodžio 2007 - 21:25
QUOTE(Spinduliux @ 2007 12 05, 07:50)
Paaiškinkit, prašau, kuom skiriasi sumuštinių popierius nuo batų popieriaus, tas, kur batų dėžėse būna?

Kaip ir sake Sanpaulija, tai batu popierius ir sumustiniu popierius labiausiai skiriasi kiekiu drinks_cheers.gif Batu tiek neprisipirksi biggrin.gif Batu popierius man kazkaip labai gleznas atrodo, nedrisciau tokio i spausdintuva det... schmoll.gif
Atsakyti
Mano šviežiausias ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 12 06, 17:15)
Mano šviežiausias  ax.gif
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
super!super! 4u.gif o cia padekliukas ar paveiksliukas?nu labai grazu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sanpaulija kaaaip gražu wub.gif o kuo įtrūkimai padaryti ? ax.gif labai gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 12 06, 19:15)
Mano šviežiausias  ax.gif

Iš tiesų gražu smile.gif
Atsakyti