Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

Mijaka, labai stilingos ir grazios tavo nuotraukos ir ju ,,remeliai" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Man visada tavo darbeliai spinduliuoja tokia siluma wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Furija, didžiausias skirtumas - kvapas doh.gif alkidiniai dvokia taip, kad vaikai spiegs ir namie, jei kambary dažysi doh.gif biggrin.gif Akriliniai praktiškai bekvapiai, greitai džiūsta, viskas plaunama vandeniu. Alkidiniai džiūsta ilgiau, kvapas doh.gif ir plauti teptukus turėsi tirpikliuose - irgi kvapas doh.gif O spalvų abiejų rūšių yra visokių, ir ryškių, ir pastelinių. Statybinėse parduotuvėse, suprantama, daugiau švelnios spalvelės, tai jei nori ryškesnių akrilinių, ieškok dailininkų parduotuvėse arba Tom Pfilips'e, raštinės prekėse ir pan.
O kad vaikai spiegia parduotuvėje - tai normalu tongue.gif taigi vaikai, patikėk, niekas nekreipia dėmesio, greičiau atsidūsta (kaip ir aš biggrin.gif ), kad mano vaikai tai išaugo, aš tai jau praėjau... ir tu taip galvosi po metų kitų bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Beje, sumuštinių popierius dažniausiai IKI sutinkamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanpaulija2: 05 gruodžio 2007 - 08:39
Nuostabūs darbeliai, Mijaka ir Furija wub.gif
Paaiškinkit, prašau, kuom skiriasi sumuštinių popierius nuo batų popieriaus, tas, kur batų dėžėse būna? g.gif Teko spausdinti tik ant batų popieriaus, jis irgi plonytis, bet gal tas sumuštinių kuom nors geresnesnis? Tada ir aš lėkčiau jo ieškoti... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
zaviuosi jusu darbeliais, sakes wub.gif
susiruosiau dabar dekupazinti stikline vaza, uzklijavau servetele, klijais skirtais servetelems is artmanijos, ir dabar vistiek ant virsaus reikia padengti laku. [B] Gal galit patarti kokiu? turbut akrilinis nelabai tinka?? [\B]
nes kada dariau vonioj plyteles, tai tas pavirsius vistiek grubus toks liko, padengus akriliniu laku.. nors dar nenusiplove thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 12 05, 09:35)
Furija, didžiausias skirtumas - kvapas  doh.gif  alkidiniai dvokia taip, kad vaikai spiegs ir namie, jei kambary dažysi  doh.gif  biggrin.gif  Akriliniai praktiškai bekvapiai, greitai džiūsta, viskas plaunama vandeniu. Alkidiniai džiūsta ilgiau, kvapas  doh.gif  ir plauti teptukus turėsi tirpikliuose - irgi kvapas  doh.gif O spalvų abiejų rūšių yra visokių, ir ryškių, ir pastelinių. Statybinėse parduotuvėse, suprantama, daugiau švelnios spalvelės, tai jei nori ryškesnių akrilinių, ieškok dailininkų parduotuvėse arba Tom Pfilips'e, raštinės prekėse ir pan.
O kad vaikai spiegia parduotuvėje - tai normalu  tongue.gif  taigi vaikai, patikėk, niekas nekreipia dėmesio, greičiau atsidūsta (kaip ir aš  biggrin.gif ), kad mano vaikai tai išaugo, aš tai jau praėjau... ir tu taip galvosi po metų kitų  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif
Beje, sumuštinių popierius dažniausiai IKI sutinkamas smile.gif

aciu uz paaiskinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bransha @ 2007 12 05, 11:06)
Sveikutes  4u.gif
zaviuosi jusu darbeliais, sakes  wub.gif
susiruosiau dabar dekupazinti stikline vaza, uzklijavau servetele, klijais skirtais servetelems is artmanijos, ir dabar vistiek ant virsaus reikia padengti laku. [B] Gal galit patarti kokiu? turbut akrilinis nelabai tinka?? [\B]
nes kada dariau vonioj plyteles, tai tas pavirsius vistiek grubus toks liko, padengus akriliniu laku.. nors dar nenusiplove  thumbup.gif  thumbup.gif

as lakuociau akriliniu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 12 05, 10:06)
ku. [B] Gal galit patarti kokiu? turbut akrilinis nelabai tinka?? [\B]
nes kada dariau vonioj plyteles, tai tas pavirsius vistiek grubus toks liko, padengus akriliniu laku.. nors dar nenusiplove  thumbup.gif  thumbup.gif

jei grubus tai-pasveisk smulkiu svitriniu ir vel nulakuok.lakuciau ir as vandens pagrindu laku mirksiukas.gif
Atsakyti
Spinduliux, aiškinu:
Batų popierius plonesnis už sumuštinių, priklijavus beveik nesijaučia kraštelių, gražiai atrodo - tai gerai. Bet jis suglamžytas, net ir išlyginus gali gautis raukšlės, spausdinant gaunasi brokas - tai blogai. Batų net šiek tiek per plonas, klijuojant plyšta, šiek tiek tempiasi, liejasi rašalas. Žinoma, jo ribotas kiekis, o sumuštinių gali pirkt ir bandyt kiek nori.
Sumuštinių kiek standesnis, truputį storesnis, lygus, dideli lapai, lengva priklijuoti spausdinimui, geriau susigeria rašalas, lengviau klijuot... uf, net kvapo pritrūkau biggrin.gif Be to, gali spausdinti per visą lapą didelį paveiksliuką, o batų taikai, kur nėra skylių lotuliukas.gif
Na, ar aišku?
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 12 05, 01:02)
ypatingai kai dvi mergos pasoneje spiegia, tai norisi tik griebt ko reikia ir dingti kuo greiciau, a to zmoniu reakcija i tokias nekokia  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
smile.gif Joanna+2007 12 05, 02:00-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 12 05, 02:00)
Mijaka, labai stilingos ir grazios tavo nuotraukos ir ju ,,remeliai" thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Man visada tavo darbeliai spinduliuoja tokia siluma  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū blush2.gif 4u.gif ax.gif
QUOTE(Spinduliux @ 2007 12 05, 08:50)
Nuostabūs darbeliai, Mijaka ir Furija  wub.gif

irgi ačiū blush2.gif

gal turit kokių idėjų ar paveiksliukų kaip padekoruot dežutę vyno buteliui g.gif turiu jų net keturias...tai sakau Kalėdoms dovanosiu vyną visiems laugh.gif bet servetėlių turiu tik vienai dėžutei, o kaip kitas padaryt visai tuščia galvoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 12 04, 18:19)
aurelija_ma labai miela  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Furija @ 2007 12 04, 22:33)
aurelia_ma labai mielos dovaneles mergytei  smile.gif

QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 05, 00:07)
Mazai barbytei  thumbup.gif

aciu uz tai kad pastebejot wub.gif kazkaip gyvai man labiau patinka, tos dezutes o ypac ciulptukui isideti aciu blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 12 05, 13:53)
Spinduliux, aiškinu:
Batų popierius plonesnis už sumuštinių, priklijavus beveik nesijaučia kraštelių, gražiai atrodo - tai gerai. Bet jis suglamžytas, net ir išlyginus gali gautis raukšlės, spausdinant gaunasi brokas  - tai blogai. Batų net šiek tiek per plonas, klijuojant plyšta, šiek tiek tempiasi, liejasi rašalas. Žinoma, jo ribotas kiekis, o sumuštinių gali pirkt ir bandyt kiek nori.
Sumuštinių kiek standesnis, truputį storesnis, lygus, dideli lapai, lengva priklijuoti spausdinimui, geriau susigeria rašalas, lengviau klijuot... uf, net kvapo pritrūkau biggrin.gif  Be to, gali spausdinti per visą lapą didelį paveiksliuką, o batų taikai, kur nėra skylių  lotuliukas.gif
Na, ar aišku?

Aišku, Sanpaulija2 biggrin.gif ir ačiū labai už išsamų paaiškinimą 4u.gif Tikrai, pastebėjau, kad ilgiau braukant per batų popierių, plaunasi dažai. O šiaip, aš jį palyginu su lygintuvu. Reiks ir tą sumuštinių popieriuką išbandyti, tada jau tikrai žinosiu skirtumus ax.gif Dar kartelį dėkoju tau thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, auksarankes,
reikia greito ir trumpo patarimo. informacijos tiek dauk, kad susimaise viskas galvoj ir liko kose doh.gif
Zodziu, nusipirkau to tikrojo dekupaznio popieriaus su paveiksliukais. Siandien nusipirkau Sadolino antique. Ir noriu sendinti tik paveiksliuka, kuri uzklijavau ant butelio. Niekas niekur nedazyta. Tai kaip man dabar daryt? Ant uzklijuoto paveiksliuko tept Sadolina, palaukt ir...? kuo itrint ar uztept, kad isrysketu itrukimai? o dziovinant fenu itrukimai smulkesni gaunas? gal kas turit patirties tuo klausymu.
Nenoriu daryt klaidu, nes gaila popieriaus-paveiksliuko ax.gif
Buciau labai dekinga uz bet koki patarima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2007 12 05, 19:15)
Laba diena, auksarankes,
reikia greito ir trumpo patarimo. informacijos tiek dauk, kad susimaise viskas galvoj ir liko kose  doh.gif
Zodziu, nusipirkau to tikrojo dekupaznio popieriaus su paveiksliukais. Siandien nusipirkau Sadolino antique. Ir noriu sendinti tik paveiksliuka, kuri uzklijavau ant butelio. Niekas niekur nedazyta. Tai kaip man dabar daryt? Ant uzklijuoto paveiksliuko tept Sadolina, palaukt ir...? kuo itrint ar uztept, kad isrysketu itrukimai? o dziovinant fenu itrukimai smulkesni gaunas? gal kas turit patirties tuo klausymu.
Nenoriu daryt klaidu, nes gaila popieriaus-paveiksliuko  ax.gif
Buciau labai dekinga uz bet koki patarima  wub.gif

Sadolino lakas paveiksliuko sendinimui netika, juo įtrūkimus gali išgaut tik dažant. tepi sluoksnį dažų, tada laką, tada kitos spalvos dažus...taip gauni sutrūkinėjusį paviršių - O paveiksiuko juk neuždažysi...
Atsakyti