Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 03, 21:33)
ačiū ax.gif Jau rašiau, kad naudojau 3D metallik kontūrą. O visa kita - servetėlė ir lakas.

Aciu, tai ir norejau ispesti smile.gif Ar darei iprastom ar kokias spec.priemones naudojai 4u.gif
QUOTE(Furija @ 2007 12 03, 23:33)
na va, dabar as giriuosi savo savaitgalio darbais
Jusu teismui mano barbiska kedute, del kurios tiek pykausi su vyru, paskui su vyresniaja dukra, sake kad as sesei grazesnius daiktus darau  biggrin.gif

Grazu, man ta barbiska kedute visai patiko, nelabai ir barbiska wink.gif
QUOTE(sizike @ 2007 12 04, 09:48)
Turiu įtarimą, kad reikėjo pirma tuos angelus nulakuoti, o tik po to faccetten tepti, nes faccetten visą popierių suraito labai - bandžiau įvairaus storio popierių, tai visas susisukdavo į tūtelę  rolleyes.gif

Galima daryti isvada, kad nelabai tikus priemone... schmoll.gif
Atsakyti
aciu visoms uz bambuku pagyras ax.gif
furija, man tai ta kedute tikrai super thumbup.gif ir as pavydeciau, jei sese turetu, o as ne g.gif gal dar viena? sesei didesniajai? mirksiukas.gif balzamo butelis irgi graziai atrodo... o va lekstutems as nejauciu didelio prielankumo blush2.gif cia as apskritai apie lekstes visokias. neveza manes dekupuotos lekstes schmoll.gif ax.gif bet tai tik asmeninis nukrypimas, atlikta graziai mirksiukas.gif
Papildyta:
dar turiu klausima: kai daiktas sendinamas tik vietomis (na, kai didelis pavirsius yra, bet trukinejimai pvz tik kampuose), tai, jeigu sendinti sadolinu, kokia iega: ar visas pavisius dazomas tamsiais akriliniais, ar tik tos vietos, kur bus sendinama? ir kaip graziai uztepti sendinanti laka, kad trukinejimai butu po truputi pereinantis i lygu pavirsiu. perziurejau daug darbeliu, daznai taip daryta baldus dekoruojant. gal kas galit pasidalint patirtimi?
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 04, 11:08)
Galima daryti isvada, kad nelabai tikus priemone...  schmoll.gif

Na šiaip jos pirminė paskirtis ne dekupažui, tai gal šiam tikslui ir nelabai tinkama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 12 04, 12:11)
Papildyta:
dar turiu klausima: kai daiktas sendinamas tik vietomis (na, kai didelis pavirsius yra, bet trukinejimai pvz tik kampuose), tai, jeigu sendinti sadolinu, kokia iega: ar visas pavisius dazomas tamsiais akriliniais, ar tik tos vietos, kur bus sendinama? ir kaip graziai uztepti sendinanti laka, kad trukinejimai butu po truputi pereinantis i lygu pavirsiu. perziurejau daug darbeliu, daznai taip daryta baldus dekoruojant. gal kas galit pasidalint patirtimi?
aciu smile.gif

as asmeniskai daziau visa pavirsiu tamsiai.sendinanti laka vietomis.kad trukinejimai butu pereinami-tai didelis menas ax.gif :kur to lako pakrasciai reikia tepti sviesius dazus skystesnius:tada gausis smulkesni trukinejimai,oper viduri ir kitur tirstesniais dazais :ax:tada ten bus stambesni sutrukinejimai lotuliukas.gif lotuliukas.gif linkiu sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 04 gruodžio 2007 - 12:59
na va, nenorėjau kabint paprasčiausiai nuotraukas rėmeliuose...tai padariau tokius paveikslus rolleyes.gif
user posted image

Furija, super darbeliai, man yžač kėdutė thumbup.gif ir nieko barbiško perdaug ten nėra biggrin.gif

ziogeli, aš tepu visur viską dažais, tik sendinantį laką tik ten kur reikia mirksiukas.gif taip patogiau
Atsakyti
mijaka, labai gražu wub.gif Originalu ir įdomu mirksiukas.gif Tu čia tiesiai ant nuotraukos darei g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 04 gruodžio 2007 - 13:26
mijaka, wub.gif thumbup.gif ir prie sienos kaip tinka biggrin.gif ir nuotraukos labai meniškos, liuks atrodo 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 04 gruodžio 2007 - 13:34
ačiū merginos 4u.gif
nuotraukos tai čia iš fotosesijos, dar kai sūnui 3 mėnesiai buvo. Redagavau pati ir spausdinau ant sumuštinių popieriaus, paskui klijavau prie paveikslų ruošinukų ir sendinau kraštus rolleyes.gif
pavonija, čia ne ant sienos fotkinta o lauke ant betono hihihi.gif
Atsakyti
mijaka, viskas siose nuotraukose labai fain, as jau nekalbu apie remu priderinima, svarbiausiai kokia meile spinduliuoja, net silpna wub.gif o jau 2.gif koks fainas laugh.gif
Papildyta:
[quote=smile.gif Joanna,2007 12 04, 11:45]
Kaip grazu!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Man asmeniskai tai labiausiai patiko balzamas mirksiukas.gif thumbup.gif
Kaip taip graziai pavyko ta buteli isdailinti? bigsmile.gif

lovkast ruk i nikakova abmana biggrin.gif
Atsakyti
Furija, Mijaka thumbup.gif nerealu, kaip fainiai
o cia as su savo smulkmenelem, vienai mazai mergaitei ciulptukui isideti smile.gif
http://public.fotki....1/dscn1528.html
http://public.fotki....1/dscn1531.html
http://public.fotki....1/dscn1544.html

bei dar net nezinau, dezute ir tiek, gal kam dovana i vidu idesiu, o gal tai paciai mazei ax.gif
http://public.fotki....1/dscn1548.html
http://public.fotki....1/dscn1550.html
cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 12 04, 14:59)
ačiū merginos  4u.gif 
nuotraukos tai čia iš fotosesijos, dar kai sūnui 3  mėnesiai buvo

grazu wink.gif wub.gif wub.gif wub.gif
o mane paminet pamirsai blush2.gif ? wink.gif laugh.gif tai kaip gi musu korporacija lotuliukas.gif mirksiukas.gif
juokauju biggrin.gif
Atsakyti
mijaka rėmeliai fantastika wub.gif drinks_cheers.gif wub.gif lyg atrodytų nieko ypatinga, bet tame ir visas gerumas: stilius, spalviniai deriniai, atlikimo kokybė
Atsakyti