Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 22, 17:54)
rodausi;paskutines [gal but]vonios durys smile.gif labai nekritikuokit rolleyes.gif nelabai isejo nufotografuot:nebuvo kur atsitraukt blink.gif
Foto

blink.gif blink.gif blink.gif super!!!!!! Man sitos tavo durys pacios graziausios drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
zuikiniauskienė, ačiū už temą clap.gif
QUOTE(cikcak @ 2007 11 22, 15:58)
aš čia irgi savo naujienas įkelsiu

labai labai wub.gif
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 22, 16:21)
verysad.gif tai mano darbeliu senoj temoj niekas ir nepakomentuos?  unsure.gif

pakomentuočiau, bet pirmos foto visai nerodo ax.gif o dėl antros...čia su kuo sendinta ? su sadolinu ? g.gif spėju, kad antrą sluoksnį dažų braukei ta pačia kryptim kaip ir pirmą mastau.gif
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 22, 17:54)
rodausi;paskutines [gal but]vonios durys smile.gif labai nekritikuokit rolleyes.gif nelabai isejo nufotografuot:nebuvo kur atsitraukt blink.gif
Foto

ką čia kritikuot, tai pačios pačiausios tavo durys wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 22, 16:54)
Foto

o jau vonios durys kokios grazios wub.gif
Papildyta:
QUOTE(cikcak @ 2007 11 22, 14:58)
zuikiniauskiene tai ačiū už naują temukę  4u.gif  4u.gif . O aš čia irgi savo naujienas įkelsiu
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

o kur jus tokiu dezuciu gaunate? as tik pradedanti megeja... nepykit jei jau 100 kart saket 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 22, 19:31)
o kur jus tokiu dezuciu gaunate? as tik pradedanti megeja... nepykit jei jau 100 kart saket  4u.gif

o kur papuoka biggrin.gif eini visur ir žiūri, kartais randi tokiose vietose kur lankeisi dešimt kartų ir nepastebėjai niekada tų dėžučių...nes nereikėjo...biggrin.gif tik gaila, kad visur jų nedaug būna verysad.gif ir kai nuperki kokias penkias, tai būna visos tos parduotuvės atsargos doh.gif
galima pirkt dar senasnaujas ar artmanija atrodo irgi prekiauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 22, 19:49)
oi, tu mūsų neliūdink  cray.gif

bet pas mus dėžutės brangokos, kažin kiek jos LT kainuoja? g.gif
Atsakyti
priklauso nuo dydzio:mazdauk nuo 10lt iki20lt ir daugiau smile.gif
Atsakyti
isdykelee_, su kokia priemone išgauni tokius stambius sutrūkinėjimus? Kaip tas duris šauniai dekupažavai ax.gif Iš kur tiek kantrybės, o svarbiausia-laiko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 22, 20:06)

pakomentuočiau, bet pirmos foto visai nerodo  ax.gif  o dėl antros...čia su kuo sendinta ? su sadolinu ? g.gif spėju, kad antrą sluoksnį dažų braukei ta pačia kryptim kaip ir pirmą mastau.gif

ka tik tikrinau g.gif rodo smile.gif abi. sendinta su sadolinu. ir buten antras sluoksnis dazu brauktas skersai lakui, nes kitu atveju sutrukinejimu isvis gal nebutu g.gif vakar dar eksperimentavau, pradedu isikirsti, kad sendinant sadolinu lb svarbus ir lako storio sluoksnis (sadolino), ir net teptuko plotis, ypac dengiant antra dazu sluoksni, kadangi kuo platesnis teptukas, tuo storiau, placiau ir tolygiau pasidengia dazai, gaunasi didesni sutrukinejimai. na, zodziu, dar kokiu 10 "chalturnu darbeliu", ir busiu profe lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 23, 09:40)

tai gal tada du kartus braukei per vieną vietą ? mastau.gif na, man pradžioj irgi nesisekė su sadolinu, labai pykau ant jo....bet išmokau clap.gif ir super gaunasi. Aš kartais sadolino net du sluoksnius dedu t.y. : pirmą sluoksnį laukiu kol visiškai išdžius ir nelips, tada dedu antrą ir ilgai nelaukiu, už kokių 10 min dar ant šlapio su kempinėle atsaaaaaaaargiai atsargiai dedu dažus. ir tada jau viskas džiūsta kartu ir sadolinai ir dažai. Va tada man geriausiai gaunasi. Aišku ir dabar dar kartais prisvilusių blynų pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
Ar kas nors dekupažinote stalinę lempą pirktą iš Jysk? Pasižiūrėjau vakar, kad gaubtas kažkoks audinys, ar normaliai prisiklijuoja ant audinio servetėlė ir ar nesusigeria po to ten lakas. Ar nelakuojat?
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 23, 10:57)
tai gal tada du kartus braukei per vieną vietą ? mastau.gif na, man pradžioj irgi nesisekė su sadolinu, labai pykau ant jo....bet išmokau clap.gif ir super gaunasi. Aš kartais sadolino net du sluoksnius dedu t.y. : pirmą sluoksnį laukiu kol visiškai išdžius ir nelips, tada dedu antrą ir ilgai nelaukiu, už kokių 10 min dar ant šlapio su kempinėle atsaaaaaaaargiai atsargiai dedu dažus. ir tada jau viskas džiūsta kartu ir sadolinai ir dažai. Va tada man geriausiai gaunasi. Aišku ir dabar dar kartais prisvilusių blynų pasitaiko biggrin.gif

na va, kaip tik viena karta, zinau, kad negalima, jau ir patirties turiu. o is tikro tai man tie trukinejimai ant dangtelio ir visai gavosi, tik jie tokie isilginiai, siauri g.gif jauciu, per plonas lako sl buvo, ir gal per storas dazu? g.gif pabandysiu ir as du sluoksnius g.gif dar nemeginau taip ax.gif bet as dazus dedu ne su kempinele (man su ja visai nieko nesigavo, jai kelis sykius bandziau, nieko panasaus i suskilimus)..o tepiau tepltuku, ir gana siauru, tai gal del to ir isilgi tie skilimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2007 11 23, 10:16)
Ar kas nors dekupažinote stalinę lempą pirktą iš Jysk? Pasižiūrėjau vakar, kad gaubtas kažkoks audinys, ar normaliai prisiklijuoja ant audinio servetėlė ir ar nesusigeria po to ten lakas. Ar nelakuojat?

Aš tai tik tos lempos korpusą dekupažinau, nes kai pridėjau prie įjungtos lempos ant gaubto servetėlę, pamačiau, kad įjungus lempą blankokai atrodys mano motyvas.
Atsakyti