Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

Dirbu dekupažo technika, turiu servetėlių ir visų nesunaudoju. Gal kam reiktų , jei tokių neturi http://public.fotki....vetls-dekupaui/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una-art: 01 gruodžio 2007 - 02:14
Noriu pasirodyt savo kuklų pirmąjį 'blyną', darytą dekupažo technika. Šiek tiek ne taip gavosi, kaip norėjau, be to, nežinojau, kaip lakas reaguos su užrašų knygelės paviršiumi, tad šiek tiek matosi brūkšniai ir visa kita nėra labai dailu, bet tai tik pirmasis savarankiškas bandymas. blush2.gif Lauksiu kritikos. rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 01, 11:56)
Noriu pasirodyt savo kuklų pirmąjį 'blyną', darytą dekupažo technika. Šiek tiek ne taip gavosi, kaip norėjau, be to, nežinojau, kaip lakas reaguos su užrašų knygelės paviršiumi, tad šiek tiek matosi brūkšniai ir visa kita nėra labai dailu, bet tai tik pirmasis savarankiškas bandymas. blush2.gif Lauksiu kritikos. rolleyes.gif

[

man tai labai gražu thumbup.gif čia tikrai pirmas darbelis? g.gif
dar ko norėjau paklausti su kuo tie paraitymai padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 12 01, 13:03)
man tai labai gražu  thumbup.gif čia tikrai pirmas darbelis?  g.gif
dar ko norėjau paklausti su kuo tie paraitymai padaryti?  g.gif

Ačiū blush2.gif Pirmas darbelis. Esu dariusi tik pakabą su justess22 pagalba, tai čia nesiskaito. biggrin.gif
O paraitymus dariau su kontūru 3D metalik, dailininkų reikmenų parduotuvėje pirkau. Tik norėjau plono kontūro, o jie tūtelėse, tad labai dailiai ir lygiai kontūrų išpiešti neišeina. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 01, 12:06)
Ačiū  blush2.gif Pirmas darbelis. Esu dariusi tik pakabą su justess22 pagalba, tai čia nesiskaito. biggrin.gif
O paraitymus dariau su kontūru 3D metalik, dailininkų reikmenų parduotuvėje pirkau. Tik norėjau plono kontūro, o jie tūtelėse, tad labai dailiai ir lygiai kontūrų išpiešti neišeina. verysad.gif

ta prasme ten jis toks kaip markeris? ar kaip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 12 01, 13:08)

Ne kaip markeris, o kaip aliejiniai dažai būna, tik mažose tūtelėse.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 01, 12:56)

man tai labai grazuuuu thumbup.gif

QUOTE(logika @ 2007 12 01, 13:08)

va taip jie atrodo jei neklystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kenguriukas @ 2007 12 01, 13:40)
man tai labai grazuuuu  thumbup.gif

Ačiū blush2.gif

Štai, kaip jie atrodo:

Dėželė

user posted image

Dėželės vidus:

user posted image

Iš arčiau:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 01, 14:06)

Jei nori plonų konturų - rinkis iš tokių tūteliųuser posted image, nebūtinai šios firmos- jais gali išpiešti labai plonaiuser posted image.Medžiagai nepamainomi- kontūrai šilkui.
Darbelis šiltas wub.gif ir su mano mylimu angeluiku mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 30, 18:12)

Negaliu nepagirti burbulų, jau turbūt kokį 136- tą kartą lotuliukas.gif ,tikrai... first.gif
Pagalvojau, kaip smagu...jais gali džiaugtis ištisus metus...subalansuoti žiemai,bet tinka ir vasarai thumbup.gif juk laisvai tokiais burbulais galima puošti vasaros sezonui tinkamas dekoracijas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 12 01, 15:09)
Jei nori plonų konturų - rinkis iš tokių tūtelių nebūtinai šios firmos- jais gali išpiešti labai plonai. Medžiagai nepamainomi- kontūrai šilkui.
Darbelis šiltas wub.gif  ir su mano mylimu angeluiku mirksiukas.gif

Ačiū rolleyes.gif
O tų tūtelių yra pirkti kokioj parduotuvėj, ar galima užsisakyti tik internetinėj parduotuvėj? Ir kam jie skirti yra?
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 01, 16:11)
Ačiū rolleyes.gif
O tų tūtelių yra pirkti kokioj parduotuvėj, ar galima užsisakyti tik internetinėj parduotuvėj? Ir kam jie skirti yra?

Galima užsisakyt iš ''senasnaujas'',tiesa šitų nesu bandžiusi...
Aš kontūrus perku dailės reikmenų pard.,kaina 10 lt., jie skirti piešti ant stiklo...žodžiu panaudojami beveik visur- aš jais piešiu ant odos, molio,porceliano, medžio, plasmasės, sienų lotuliukas.gif .Aš perku firmos- FERRARIO thumbup.gif
Taip pat yra kontūrai šilkui- JAVANA-tinka bet kokiai medžiagai, užlyginus lygintuvu, galima skalbti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 01 gruodžio 2007 - 15:24
QUOTE(frederica @ 2007 12 01, 15:24)
Galima užsisakyt  iš ''senasnaujas'',tiesa šitų nesu bandžiusi...
Aš kontūrus perku dailės reikmenų pard.,kaina  10 lt., jie skirti piešti ant stiklo...žodžiu panaudojami beveik visur- aš jais piešiu ant odos, molio,porceliano, medžio, plasmasės, sienų lotuliukas.gif .Aš perku firmos- FERRARIO thumbup.gif
Taip pat yra kontūrai šilkui- JAVANA-tinka bet kokiai medžiagai, užlyginus lygintuvu, galima skalbti mirksiukas.gif

Aišku, žinosiu. Ačiū labai. 4u.gif
Atsakyti