Dirbu dekupažo technika, turiu servetėlių ir visų nesunaudoju. Gal kam reiktų , jei tokių neturi http://public.fotki....vetls-dekupaui/
Noriu pasirodyt savo kuklų pirmąjį 'blyną', darytą dekupažo technika. Šiek tiek ne taip gavosi, kaip norėjau, be to, nežinojau, kaip lakas reaguos su užrašų knygelės paviršiumi, tad šiek tiek matosi brūkšniai ir visa kita nėra labai dailu, bet tai tik pirmasis savarankiškas bandymas. Lauksiu kritikos.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 01, 11:56)
Noriu pasirodyt savo kuklų pirmąjį 'blyną', darytą dekupažo technika. Šiek tiek ne taip gavosi, kaip norėjau, be to, nežinojau, kaip lakas reaguos su užrašų knygelės paviršiumi, tad šiek tiek matosi brūkšniai ir visa kita nėra labai dailu, bet tai tik pirmasis savarankiškas bandymas. Lauksiu kritikos.
[
[
man tai labai gražu čia tikrai pirmas darbelis?
dar ko norėjau paklausti su kuo tie paraitymai padaryti?
QUOTE(logika @ 2007 12 01, 13:03)
man tai labai gražu čia tikrai pirmas darbelis?
Ačiū Pirmas darbelis. Esu dariusi tik pakabą su justess22 pagalba, tai čia nesiskaito.
O paraitymus dariau su kontūru 3D metalik, dailininkų reikmenų parduotuvėje pirkau. Tik norėjau plono kontūro, o jie tūtelėse, tad labai dailiai ir lygiai kontūrų išpiešti neišeina.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 01, 12:06)
Ačiū Pirmas darbelis. Esu dariusi tik pakabą su justess22 pagalba, tai čia nesiskaito.
O paraitymus dariau su kontūru 3D metalik, dailininkų reikmenų parduotuvėje pirkau. Tik norėjau plono kontūro, o jie tūtelėse, tad labai dailiai ir lygiai kontūrų išpiešti neišeina.
ta prasme ten jis toks kaip markeris? ar kaip atrodo?
QUOTE(logika @ 2007 12 01, 13:08)
Ne kaip markeris, o kaip aliejiniai dažai būna, tik mažose tūtelėse.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 01, 12:56)
man tai labai grazuuuu
QUOTE(logika @ 2007 12 01, 13:08)
va taip jie atrodo jei neklystu
QUOTE(kenguriukas @ 2007 12 01, 13:40)
man tai labai grazuuuu
Ačiū
Štai, kaip jie atrodo:
Dėželė
Dėželės vidus:
Iš arčiau:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 01, 14:06)
Jei nori plonų konturų - rinkis iš tokių tūtelių, nebūtinai šios firmos- jais gali išpiešti labai plonai.Medžiagai nepamainomi- kontūrai šilkui.
Darbelis šiltas ir su mano mylimu angeluiku
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 30, 18:12)
Negaliu nepagirti burbulų, jau turbūt kokį 136- tą kartą ,tikrai...
Pagalvojau, kaip smagu...jais gali džiaugtis ištisus metus...subalansuoti žiemai,bet tinka ir vasarai juk laisvai tokiais burbulais galima puošti vasaros sezonui tinkamas dekoracijas
QUOTE(frederica @ 2007 12 01, 15:09)
Jei nori plonų konturų - rinkis iš tokių tūtelių nebūtinai šios firmos- jais gali išpiešti labai plonai. Medžiagai nepamainomi- kontūrai šilkui.
Ačiū
O tų tūtelių yra pirkti kokioj parduotuvėj, ar galima užsisakyti tik internetinėj parduotuvėj? Ir kam jie skirti yra?
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 01, 16:11)
Ačiū
O tų tūtelių yra pirkti kokioj parduotuvėj, ar galima užsisakyti tik internetinėj parduotuvėj? Ir kam jie skirti yra?
Galima užsisakyt iš ''senasnaujas'',tiesa šitų nesu bandžiusi...
Aš kontūrus perku dailės reikmenų pard.,kaina 10 lt., jie skirti piešti ant stiklo...žodžiu panaudojami beveik visur- aš jais piešiu ant odos, molio,porceliano, medžio, plasmasės, sienų .Aš perku firmos- FERRARIO
Taip pat yra kontūrai šilkui- JAVANA-tinka bet kokiai medžiagai, užlyginus lygintuvu, galima skalbti
QUOTE(frederica @ 2007 12 01, 15:24)
Galima užsisakyt iš ''senasnaujas'',tiesa šitų nesu bandžiusi...
Aš kontūrus perku dailės reikmenų pard.,kaina 10 lt., jie skirti piešti ant stiklo...žodžiu panaudojami beveik visur- aš jais piešiu ant odos, molio,porceliano, medžio, plasmasės, sienų .Aš perku firmos- FERRARIO
Taip pat yra kontūrai šilkui- JAVANA-tinka bet kokiai medžiagai, užlyginus lygintuvu, galima skalbti
Aišku, žinosiu. Ačiū labai.