va ka netycia radau:
http://public.fotki....8auto63114.html
idomu kokia butu vyro reakcija?
akrilinis lakas visai nesmirda, pats tas dirbti namuose, as numojau ranka i tai, kad jis lieka truputi lipnus, uz tai kvapo nera
Lachese, tavo dezute atro fantastiskai, sakyciau autentiskai, tik nezinau kam zodziu pagyrimas DIDELIS! Matosi, kad ne tik daug darbo, bet ir sirdies ideta i darbeli
o mano fotiko baterijos sedo ir negaliu savo nauju smulkmenu nufotkinti
QUOTE(Furija @ 2007 11 29, 19:54)
jaučiu maniškis pagalvotų,kad mašinas sumaišė
bet idėja
QUOTE(Furija @ 2007 11 29, 20:54)
o man tai kazkaip infantiliskai atrodo-tokios masinos nevairuociau
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 30, 00:03)
o man tai kazkaip infantiliskai atrodo-tokios masinos nevairuociau
vien del gelyciu ?
QUOTE(motiejuke @ 2007 11 30, 09:58)
vien del gelyciu ?
man automobilis nera vien tik susiekimo priemone -tai ir stiliaus dalis -todel tos geles tiesiog nedera nei prie masinos spalvos nei prie mano stiliaus -kazkaip vaikiskai atrodo -nu nepatinka man
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 30, 11:19)
man automobilis nera vien tik susiekimo priemone -tai ir stiliaus dalis -todel tos geles tiesiog nedera nei prie masinos spalvos nei prie mano stiliaus -kazkaip vaikiskai atrodo -nu nepatinka man
, o kaip nuomone apie Skaivos (?) (vienos is sudauzytu sirdziu vedejos ) masina drugeliais ispuosta , jau seniai skaiciau gal jau su kita vaziuoja
Sveikos,
Šiaip dekupažo neteko išbandyti, bet radau neblogą idėją, kaip atnaujinti drabužį šia technika.
Štai čia
Procesas aprašytas keliose nuotraukose į priekį.
Viskas atrodo paprasta, tik iškilo vienas klausimas. Ten parašyta, kad naudojama speciali kažkokia klijuotė, vadinama flizelinu. Ar tai tas pats flizelinas, kuris naudojamas siuvimui? Tada nesuprantu, kaip ten priklijuoja su lygintuvu prie drabužio? Ar ten yra kažkoks specialus tam skitas flizelinas, kuris limpa iš abiejų pusių?
Gal kam teko daryti?
Šiaip dekupažo neteko išbandyti, bet radau neblogą idėją, kaip atnaujinti drabužį šia technika.
Štai čia
Procesas aprašytas keliose nuotraukose į priekį.
Viskas atrodo paprasta, tik iškilo vienas klausimas. Ten parašyta, kad naudojama speciali kažkokia klijuotė, vadinama flizelinu. Ar tai tas pats flizelinas, kuris naudojamas siuvimui? Tada nesuprantu, kaip ten priklijuoja su lygintuvu prie drabužio? Ar ten yra kažkoks specialus tam skitas flizelinas, kuris limpa iš abiejų pusių?
Gal kam teko daryti?
taip manau specialus flizelinas ir spec. klijai.idomu ar tokiu yra spec. parduotuvese,ar yra tik Voketijoje?labai noreciau pabandyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 30, 09:19)
As saviskiui parodziau ta masinyte su dekupazintais ratlankiais ir paklausiau gal jam irgi taip padaryt, tai jau kaip isigando, galvojo, kad as rimtai As pati irgi nenoreciau, kas per daug, tas nesveika Nors... buna tokiu juokingu masinyciu, kurioms gal ir tiktu, jei benra stiliu panasu sukurus
zinoma:tie dekupazinti ratlankiai nebutinai turi buti geleti.PVZ.su kokiom pypkem ar seip koks vyriskas motyvas.teisingai sakei:savas stilius
QUOTE(motiejuke @ 2007 11 30, 10:31)
, o kaip nuomone apie Skaivos (?) (vienos is sudauzytu sirdziu vedejos ) masina drugeliais ispuosta , jau seniai skaiciau gal jau su kita vaziuoja
neklijuociau ir drugeliu, nors jie labai mieli
QUOTE(Kerpena @ 2007 11 30, 10:33)
Ar ten yra kažkoks specialus tam skitas flizelinas, kuris limpa iš abiejų pusių?
taip buna kur limpa is abieju pusiu, bet skalbiant ne visada gerai laikosi
dėkoju už pagyras dėžutei ,o kam ji skirta ,nė pati nežinau,gan didelė 30x30x20 ,gal vilnai bus susidėti,o kol kas šiaip dėl grožio
Papildyta:
aš skanavau nuo kalendoriaus ir spausdinau namuose.
Papildyta:
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 29, 12:57)
as tokiu serveteliu nemaciau. Sorry jei jau apie tai kalbejot. SUnku viska surasti
aš skanavau nuo kalendoriaus ir spausdinau namuose.