Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

QUOTE(aurelija_ma @ 2007 11 28, 15:52)
http://public.fotki....1/dscn1507.html
cia prisiskaicius bandziau dezute medine daryti su sadolin antiq niu kaip gavos tai man patiko tik dar su paprastu laku apipurksiu ir gal dar apdekupazinsiu  g.gif

labai graziai gavosi thumbup.gif lauksim tolesnio rezultato mirksiukas.gif as irgi megstu is seno padaryti kazka grazaus ax.gif
Atsakyti
aš iš sendinimo lakų turiu kraklee medium,tai nežinau kurį čia jūsų atitinka g.gif o dvikomponečių nerandu doh.gif
Papildyta:
rėmelis afrikiečiui hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kas matėt Vilniuje sidabrinių dažų rolleyes.gif
Atsakyti
aurelija_ma, labai gražiai sutrūkinėjo thumbup.gif

logika, fainas rėmelis wub.gif turėtų patikt afrikiečiui biggrin.gif

nenuorama, man atrodo Vilniuj meno mūzoj panos perka sidabrinius, jei tu apie akrilinius klausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 11 28, 20:25)
aš iš sendinimo lakų turiu kraklee medium,tai nežinau kurį čia jūsų atitinka  g.gif  o dvikomponečių nerandu  doh.gif
Papildyta:
rėmelis afrikiečiui  hihihi.gif

Kraklee yra vienkomponentis, ir atitiktų Sadolino antique.

O dėl rėmelio... tai turiu tokį patarimą: paimk švitrinimo kempinėlę ar labai smulkų švitrinį (apie 600 - 800) ir nupoliruok visas raukšlėles, o tada vėl užlakuok.
Tuomet bus lygu ir nesimatys, kad klijuota.
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 11 28, 19:37)
Kraklee yra vienkomponentis, ir atitiktų Sadolino antique.

O dėl rėmelio... tai turiu tokį patarimą: paimk švitrinimo kempinėlę ar labai smulkų švitrinį (apie 600 - 800) ir nupoliruok visas raukšlėles, o tada vėl užlakuok.
Tuomet bus lygu ir nesimatys, kad klijuota.

ačiū labai už patarimą 4u.gif
aš kai klijuoju su lipalu man servetėlės taip garbanojasi. ar čia reikia atkalti sistemą? ar aš per daug lipalą atskiedžiu? nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 28, 17:35)
labai graziai gavosi thumbup.gif lauksim tolesnio rezultato mirksiukas.gif as irgi megstu is seno padaryti kazka grazaus ax.gif

QUOTE(mijaka @ 2007 11 28, 21:06)
aurelija_ma, labai gražiai sutrūkinėjo  thumbup.gif

labai malonu sulaukti pagyrimu blush2.gif , tai ir toliau norisi kazka galvoti daryti, aciu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 11 28, 22:06)
ačiū labai už patarimą  4u.gif
aš kai klijuoju su lipalu man servetėlės taip garbanojasi. ar čia reikia atkalti sistemą? ar aš per daug lipalą atskiedžiu? nesuprantu  doh.gif

Gal tu jo tiesiog per daug tepi, o gal teptukas netinka (išmėgink keletą, gal atrasi su kuriuo geriau). Lipalą reik skiesti 1:3 (lipalas:vanduo).
Jei klijuoji nedidelį servetėlės motyvą, tai pradedi nuo centro link kraštų (tolygiai). Jei did., tai nuo vieno krašto.
Bet čia bendri patarimai, iš esmės kaip tu ir sakei kiekviena atkala/suranda savo techniką.
Atsakyti
QUOTE(tautki @ 2007 11 27, 09:19)
Nufotkinau uždekupažintas žvakes; tik nuotraukos tamsokos...

Oho kaip su zvakem eina padaryt! bigsmile.gif
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 11 27, 11:56)
Rodausi  smile.gif

Uzsimaniau pusryciu! Dabar! thumbup.gif
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 27, 19:52)
jau kad įlindau tai prirodysiu visko jums  tongue.gif

Labai grazus darbeliai, visi wub.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2007 11 28, 14:52)
cia prisiskaicius bandziau dezute medine daryti su sadolin antiq

Dar apdekupazinsi ir bus is viso sauni mirksiukas.gif
QUOTE(logika @ 2007 11 28, 18:25)
rėmelis afrikiečiui  hihihi.gif

Arba remelis kam nors lauktuviu is Afrikos drinks_cheers.gif
Atsakyti
auksarankes, man reik jusu patarimo smile.gif noreciau padaryti vardine pakaba dovanai...va, Justess, pvz isdegina varda, data ir pan. o kaip dar butu galima? man reiktu datos ir trumpo palinkejimo, ne vardo... bet rasyt graziai nesugebeciau (na, jei dazais)... o is kur dar tas raides isgauti? g.gif niekas nesauna i galva doh.gif unsure.gif gal turite ideju? g.gif buciau dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 29, 10:51)
bet rasyt graziai nesugebeciau (na, jei dazais)... o is kur dar tas raides isgauti? g.gif  niekas nesauna i galva doh.gif  unsure.gif gal turite ideju? g.gif  buciau dekinga ax.gif

atspausdini ir klijuoji kaip ir visa kita
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 29, 12:06)
atspausdini ir klijuoji kaip ir visa kita

schmoll.gif neturiu kuo spausdinti..dekupazinu tik su servetelem verysad.gif
bet galvojau galvojau ir sugalvojau tongue.gif pasirodysiu, kai bus padaryta mirksiukas.gif
Atsakyti