Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

Gelbekit-padekit!!!! Pradejau viena rimta nemaza darbeli, bet atsirado nesklandumu (nors kai bandziausi ant nereikalingo daikto, tai gavosi super thumbup.gif ). O esme ta, kad kai nudaziau daikta, po to ant jo uztepiau Sadolino lako sutrukinejimam isgauti, jis man kazkodel susoko i kruvas (taip tarsi buciau tepusi ant riebaus pavirsiaus). O kai uztepiaus dazais, tai isviso gavosi kazkokia nesamone blink.gif . Kaip dabar man ta reikala pataisyti, kuom nugramdyti (ta prasme nuvalyti)????????
Atsakyti
nuplauk viską,jeigu daiktas nebijo vandens,ta prasme -ne kartoninis koks.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 27, 21:10)
jeigu viskas padaryta su tam skirtu mediumu ,tai nebijau,

a, as maniau, kad tu su paprastu statybiniu akriliniu lakavai ir paskui is jos valgai doh.gif
nors as kalbejau su viena menininke -tai ji nepatare ir is tokiu leksciu valgyti ax.gif , o turint omeny,kad as esu tikra tuo, jog lasas po laso ir akmeni prataso -tai ir is tokiu leksciu ir nevalgysiu rolleyes.gif

QUOTE(Lachesė @ 2007 11 27, 21:33)

laaaaaaabai grazu
Atsakyti
na tai dėkui smile.gif ir nevalgyk,bus pačiai ramiau,o aš kažkaip bijau labiau per gatvę eiti,kai tiek girtų važinėja
Atsakyti
Argi mes varom dirol.gif Patarimus duodam tongue.gif
Graži dėželė 4u.gif

P.S. bet pvz. iš 2-osios, su kūdikėlio (ypač savo) atvaizdu - tai tikrai nevalgyčiau schmoll.gif
tokį grožį murzinti....
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 27 lapkričio 2007 - 22:08
ačiū smile.gif čia tą ir turėjau omenyje ,kad dėl grožio daugiau smile.gif na labai gerai yra patarimai,bet aš išsigąsčiau tokį gavus,kad ne mano nosiai nuo lėkštės pradėti doh.gif bet vis tiek gerai,kuo daugiau patarimų,tuo labiau atsisijoji ,ko klausyti smile.gif

man ši dėžutė labai miela,nes iš daliem dėl jos atsiradimo MB pasistengė,jis parnešė iš šiūkšlyno tik sieneles,tada padarė dugną ir dangtelį,o aš pasidarbavau dekore.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 27 lapkričio 2007 - 22:57
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 27, 22:55)
ačiū smile.gif čia tą ir turėjau omenyje ,kad dėl grožio daugiau smile.gif na labai gerai yra patarimai,bet aš išsigąsčiau tokį gavus,kad ne mano nosiai nuo lėkštės pradėti  doh.gif  bet vis tiek gerai,kuo daugiau patarimų,tuo labiau atsisijoji ,ko klausyti smile.gif

man ši dėžutė labai miela,nes iš daliem dėl jos atsiradimo MB pasistengė,jis parnešė iš šiūkšlyno tik sieneles,tada padarė dugną ir dangtelį,o aš pasidarbavau dekore.

Labai maloni širdžiai dėžutė thumbup.gif
Atsakyti
kokia puiki dėžutė thumbup.gif:
skaitinėju tyliai, nes pati nieko beveik nebedarau, o va savaitgalį padariau pakabą - nedažiau, tiesiai ant pakabos klijavau paveiksliukus, nulakavau...ir po kelių dienų, man viskas atšoko, lupasi su visus laku, o paveiksliukai rodos nė neklijuoti. apžiūrėjau kur su akrilu dažyta ir tada klijuoti paveikslėliai - viskas lyg ir tvarkoj scare.gif
o kaip jūs plaunate teptukus po akrilinių dažų? - kiek beplaučiau, vistiek man būna prilipusių dažiukų, nesinori toliau gadinti teptukų sad.gif gal kažkokių skiediklių ieškoti, nes man akrilas džiūna jau dažant wacko.gif
Atsakyti
Gal teptukai nekokybiški? nes šiaip akrilas su vandeniu nusiplauna, tik kai uždžiūna tada jau AMEN smile.gif tai gal pamirštate tamsta išplaut? biggrin.gif
Atsakyti
tamsta vos nutepusi sluoksnį varo po kranu plauti laugh.gif ir tai.....
teptukai kokybiški, net labai, dėl to ir gaila.
kad akriliniai dažai turėtų su vandenių nusiplauti, tai įskaičiau instrukcijoje biggrin.gif bet man vistiek kažkas ne taip, išplaunu ir pirštais patrinu ir pan, bet vistiek kažkaip aplinmpa, ir viduj šereliai aplipė būna.
gal natūralūs netinka teptukai mastau.gif
Atsakyti
ačiū labai aciuks.gif

Linada,aš taip darau,jeigu ma per greitai ždiūsta dažai ir jie pakankamai tiršti,tai praskiedžiu vandeniu iki neriebios grietinės pavidalo. Kitas dalykas,gal teptukai per geri,kokie natūralaus plauko ir miškštučiai wub.gif ,tu minėjai,kad anksčiau teptukas buvo kaltas dėl nesėkmių,o kaip tas nusikaltėlis su dažais reagavo ?a, ar išsiplaudavo ? aš visada po smarkia srove pakišu priglaudus prie kriauklės ,ir prie pat šaknų irgi stengiuosi išplauti,kitas būdas dar teptuką po to palaikau vandenyje ,irgi atmirksta,kur dėsis. Na kaip nors šią bėdą galima išspręsti tikrai.
Atsakyti