Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

[quote=mijaka,2007 11 27, 14:03]
ant rudo kepimo popieriaus nieko nesigaus, niprikibs dažai, jis gi slidus. Reikia spausdint ant popieriaus sumuštiniams, jo viena pisė tokia glotni, o kita pašiaušta, tai ant tos ir reikia spausdint. O su lazeriniu net geriau nei su rašaliniu, tada niekuo ir purkšt nereikia - nenuplauks dažai smile.gif

aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
O kokiu laku lakuojate lekstutes ir kitus indus, kad tiktu salyciui su maistu?
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2007 11 27, 18:09)
O kokiu laku lakuojate lekstutes ir kitus indus, kad tiktu salyciui su maistu?

Perkame spec mediumą stiklui/porcelianui.
Paprastas akrilinis lakas tikrai netinka sąlyčiui su maistu, ir jo tikrai negalima kepti 180 laipsnių temperatūroje! schmoll.gif
Dar galiu pasiūlyti daryti ant permatomų stiklinių lėkščių iš blogosios pusės. mirksiukas.gif
Bet jei atvirai tai šiais lakais galima nusipirkti labai gražių lėkščių. Ir tikrai neverta leisti pinigų ant brangių mediumų ir kt. priemonių cool.gif
Mano nuomone dekupažintos lėkštės labiau tinka dekorui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 27 lapkričio 2007 - 17:56
Na, bet kai kam nors dovanoji savo rankomis dekoruota lekstute, tai noretusi, kad tas zmogus netycia neapsinuodytu... g.gif negali gi nuspet, kas su dovana bus daroma. Daugeliui zmoniu lekste tiesiogiai asocijuojasi su maistu...
Atsakyti
niu pirmas bandymas su sadolin laku, tai gavosi po keliu nuplovimu ir pabandymu, bet is manes fotografe tai doh.gif niu bet vistiek pasirodysiu, tik labai nesijuokit cool.gif
http://public.fotki....1/dscn1501.html
ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif visu darbeliai thumbup.gif

QUOTE(Arven @ 2007 11 27, 18:56)
Na, bet kai kam nors dovanoji savo rankomis dekoruota lekstute, tai noretusi, kad tas zmogus netycia neapsinuodytu...  g.gif  negali gi nuspet, kas su dovana bus daroma. Daugeliui zmoniu lekste tiesiogiai asocijuojasi su maistu...

nu tai tada gali pasakyti tam zmogui, kad ji tik del grozio, o ne valgymui skirta-tai viena, antra -nera reikalo tokiu dovanu daryti zmonems, kurie tokio meno nesuprastu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 11 26, 20:50)
Įmetu kelis savo naujus darbelius  tongue.gif

Sulčių buteliukas virtęs vazele  rolleyes.gif
padėkliukas į draugiją  smile.gif
na ir šiaip šukos, gal Kalėdinė dovana???  g.gif
Na turbūt ir viskas...  rolleyes.gif

jau kaip wub.gif wub.gif wub.gif

ypac vazele is sulciu buteliuko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2007 11 27, 16:44)
blush2.gif Uzsikreciau ir as... noriu pirma karta bandyt... perskaiciau daug temu... ir turiu cia toki klausima:

koks lakas tinka salyciui su maistu? buvo kazkur parasyta, kad poliuretaninis... ar tiesa?

ar bus daiktas tinkamas salyciui su maistu, jei nulakuosiu akriliniu laku ir paskui pakaitinsiu orkaiteje 180 laipsniu temperaturoje?

QUOTE(Arven @ 2007 11 27, 19:56)
Na, bet kai kam nors dovanoji savo rankomis dekoruota lekstute, tai noretusi, kad tas zmogus netycia neapsinuodytu...  g.gif  negali gi nuspet, kas su dovana bus daroma. Daugeliui zmoniu lekste tiesiogiai asocijuojasi su maistu...

Kiek suprantu tu net nebandžiusi dekupažo nori dekoruoti lėkštes?... g.gif
Manau reiktų išmėginti ant kartono ar medinio daikto?.. Nes tai nėra taip parasta, kaip atrodo... Ir tam, kad tikrai gražiai papuošti lėkštę, reik turėt įgūdžių... cool.gif

P.S. žmogus nemokantis siųti sumano pasisiųdinti paltą? blink.gif
Atsakyti
nevarykit smile.gif aš valgau iš savo lėkštės smile.gif irgi kalėdinė,o beje pats pirmas mano decu darbas buvo smile.gif ir viena šiaip dėl grožio,bet galima valgyti,jeigu norisi smile.gif taigi numirčiau iš skausmo,jeigu gaučiau dėžutę ,į kurią galima tik žiūrėti,o vidun nieko neįdėsi,tai ir su lėkštėm taip.....

jau kad įlindau tai prirodysiu visko jums tongue.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 27 lapkričio 2007 - 20:53
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 27, 20:52)
nevarykit smile.gif aš valgau iš savo lėkštės smile.gif irgi kalėdinė,o beje pats pirmas mano decu darbas buvo smile.gif ir viena šiaip dėl grožio,bet galima valgyti,jeigu norisi smile.gif taigi numirčiau iš skausmo,jeigu gaučiau dėžutę ,į kurią galima tik žiūrėti,o vidun nieko neįdėsi,tai ir su lėkštėm taip.....

leksteles tikrai grazios, bet as nevalgyciau is lekstes, kuri nera tinkamai apdorota ir pritaikyta maistui schmoll.gif
juk neaisku, ar i maista nepatenka kokios nors medziagos is to lako, kurios ilgainiui gali sukelti vienokias ar kitokias komplikacijas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 27, 21:52)

Lachese, o kokiu laku tu apdorojai? Nes aš irgi suinteresuota dekoruoti lėkštes ir kitus su maistu salytį turėsenčius daiktus...
Atsakyti
jeigu viskas padaryta su tam skirtu mediumu ,tai nebijau,yra žymiai baisesnių gyvenime dalykų nuo kurių ir kojas galima pakratyti,ar pamenat kaip špižiniuose puoduose močiutės virdavo,grynas nuodas iš to puodo,kiek mūsų maiste nuodų dabar,o plastikiniai indai iš viso tragedija,bet va pusė pasaulio iš viso to nežino turbūt... glass medium iš artmanijos pas mane.

tuoj parodysiu vieną šviežieną dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 27 lapkričio 2007 - 21:11