Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

Rodausi smile.gif
staliukas pusryciams i lova
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 11 27, 12:48)
turiu klausimu, ir vel... na bet klausineju, nes bijau suklysti. ar galima spausdinti paveikslelius ant rudo kepimo popieriaus? ir ar spausdinti su rasaliniu printeriu? ar lazerinis netinka?  rolleyes.gif

aciu Dangviva uz nuostabu puslapi, kai turesiu laiko nardysiu  biggrin.gif

ant rudo kepimo popieriaus nieko nesigaus, niprikibs dažai, jis gi slidus. Reikia spausdint ant popieriaus sumuštiniams, jo viena pisė tokia glotni, o kita pašiaušta, tai ant tos ir reikia spausdint. O su lazeriniu net geriau nei su rašaliniu, tada niekuo ir purkšt nereikia - nenuplauks dažai smile.gif
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 11 27, 12:56)
Rodausi  smile.gif

fainuoliškas bigsmile.gif čia kelias servetėles taip gražiai sukomponavai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tautki @ 2007 11 27, 10:19)

Prisimeniau savo pažadus parodyti savo darbelius. Nufotkinau uždekupažintas žvakes; tik nuotraukos tamsokos...

man kaip patinka tokios žvakės,o klausimas,ar čia su spec. mediumu,ar įlyginai ?

dabar privalėsit valgyti pusryčius lovoje,kad toks grožis nedulkėtų wub.gif

Su bumbulais dirbti labai lengva smile.gif pamaun ank ko nors,dažniausiai ant teptuko galo išdažau su kempinėle,tada iš karto džiovinu su džiovintuvu ir galima daryti toliau ,kas patinka.
O gėlėti tai net sunku pasakyti,kaip čia jie gimė....
Atsakyti
Lachese,
žvakes dekoravau įkaitintu šaukštu, o kad vėl būtų lygios, švitriniu popieriumi ilgai ilgai brūžinau.
Atsakyti
gudruolė thumbup.gif
Atsakyti
Rodausi  smile.gif
user posted image

Labai super idėja ir grsžiai atrodo thumbup.gif
Labai gera dovana būtų g.gif Gal kas esat neseniai pirkusi tokį padėkliuką: kur ir kiek mokėjot rolleyes.gif
Atsakyti
blush2.gif Uzsikreciau ir as... noriu pirma karta bandyt... perskaiciau daug temu... ir turiu cia toki klausima:

koks lakas tinka salyciui su maistu? buvo kazkur parasyta, kad poliuretaninis... ar tiesa?

ar bus daiktas tinkamas salyciui su maistu, jei nulakuosiu akriliniu laku ir paskui pakaitinsiu orkaiteje 180 laipsniu temperaturoje?
Atsakyti
[quote=Lachesė,2007 11 26, 23:18]
pirmas kartas,kai rodausi jums,ačiū už paskatinimą IF happy.gif

user posted image

O kokie bumbulai čia apklijuoti? Kokie spec. ar jau gatavi iš parduotuvės?
Atsakyti
preitų kalėdų plastikiniai smile.gif
Atsakyti
Labai mieli zaisliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 27, 14:03)
fainuoliškas  bigsmile.gif  čia kelias servetėles taip gražiai sukomponavai  thumbup.gif

ant staliuko pora serveteliu suejo, nors kazko jam dar truksta tik jau nebeturejau panasiu motyvu, dar kojeles norejau pamozaikint g.gif

QUOTE(Nenuorama @ 2007 11 27, 16:31)
Labai super idėja ir grsžiai atrodo  thumbup.gif
Labai gera dovana būtų  g.gif Gal kas esat neseniai pirkusi tokį padėkliuką: kur ir kiek mokėjot rolleyes.gif

cia dovana ir bus smile.gif sau gal kada kitoki pasidarysiu
padekliuka pirkau Tomas Philipse Vln kainavo kazkur 25Lt kaina nedidele bigsmile.gif ten ir siaip visokio velnio galima rasti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 11 27, 16:36)
ant staliuko pora serveteliu suejo, nors kazko jam dar truksta tik jau nebeturejau panasiu motyvu, dar kojeles norejau pamozaikint  g.gif
cia dovana ir bus  smile.gif sau gal kada kitoki pasidarysiu
padekliuka pirkau Tomas Philipse Vln kainavo kazkur 25Lt kaina nedidele  bigsmile.gif ten ir siaip visokio velnio galima rasti  thumbup.gif

Dėkui mirksiukas.gif Kažkaip žiūrėjau aš į tavo staliuką, bet niekas man daugiau jam nelimpa schmoll.gif Man atrodo jam nieko netrūksta, na nebent aš kojas raudonai arba juodai nudažyčiau ax.gif
Atsakyti