Rodausi
staliukas pusryciams i lova
QUOTE(Furija @ 2007 11 27, 12:48)
turiu klausimu, ir vel... na bet klausineju, nes bijau suklysti. ar galima spausdinti paveikslelius ant rudo kepimo popieriaus? ir ar spausdinti su rasaliniu printeriu? ar lazerinis netinka?
aciu Dangviva uz nuostabu puslapi, kai turesiu laiko nardysiu
aciu Dangviva uz nuostabu puslapi, kai turesiu laiko nardysiu
ant rudo kepimo popieriaus nieko nesigaus, niprikibs dažai, jis gi slidus. Reikia spausdint ant popieriaus sumuštiniams, jo viena pisė tokia glotni, o kita pašiaušta, tai ant tos ir reikia spausdint. O su lazeriniu net geriau nei su rašaliniu, tada niekuo ir purkšt nereikia - nenuplauks dažai
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 11 27, 12:56)
fainuoliškas čia kelias servetėles taip gražiai sukomponavai
QUOTE(tautki @ 2007 11 27, 10:19)
Prisimeniau savo pažadus parodyti savo darbelius. Nufotkinau uždekupažintas žvakes; tik nuotraukos tamsokos...
man kaip patinka tokios žvakės,o klausimas,ar čia su spec. mediumu,ar įlyginai ?
dabar privalėsit valgyti pusryčius lovoje,kad toks grožis nedulkėtų
Su bumbulais dirbti labai lengva pamaun ank ko nors,dažniausiai ant teptuko galo išdažau su kempinėle,tada iš karto džiovinu su džiovintuvu ir galima daryti toliau ,kas patinka.
O gėlėti tai net sunku pasakyti,kaip čia jie gimė....
Lachese,
žvakes dekoravau įkaitintu šaukštu, o kad vėl būtų lygios, švitriniu popieriumi ilgai ilgai brūžinau.
žvakes dekoravau įkaitintu šaukštu, o kad vėl būtų lygios, švitriniu popieriumi ilgai ilgai brūžinau.
gudruolė
Labai super idėja ir grsžiai atrodo
Labai gera dovana būtų Gal kas esat neseniai pirkusi tokį padėkliuką: kur ir kiek mokėjot
Uzsikreciau ir as... noriu pirma karta bandyt... perskaiciau daug temu... ir turiu cia toki klausima:
koks lakas tinka salyciui su maistu? buvo kazkur parasyta, kad poliuretaninis... ar tiesa?
ar bus daiktas tinkamas salyciui su maistu, jei nulakuosiu akriliniu laku ir paskui pakaitinsiu orkaiteje 180 laipsniu temperaturoje?
koks lakas tinka salyciui su maistu? buvo kazkur parasyta, kad poliuretaninis... ar tiesa?
ar bus daiktas tinkamas salyciui su maistu, jei nulakuosiu akriliniu laku ir paskui pakaitinsiu orkaiteje 180 laipsniu temperaturoje?
[quote=Lachesė,2007 11 26, 23:18]
pirmas kartas,kai rodausi jums,ačiū už paskatinimą IF
O kokie bumbulai čia apklijuoti? Kokie spec. ar jau gatavi iš parduotuvės?
pirmas kartas,kai rodausi jums,ačiū už paskatinimą IF
O kokie bumbulai čia apklijuoti? Kokie spec. ar jau gatavi iš parduotuvės?
preitų kalėdų plastikiniai
Labai mieli zaisliukai
QUOTE(mijaka @ 2007 11 27, 14:03)
fainuoliškas čia kelias servetėles taip gražiai sukomponavai
ant staliuko pora serveteliu suejo, nors kazko jam dar truksta tik jau nebeturejau panasiu motyvu, dar kojeles norejau pamozaikint
QUOTE(Nenuorama @ 2007 11 27, 16:31)
Labai super idėja ir grsžiai atrodo
Labai gera dovana būtų Gal kas esat neseniai pirkusi tokį padėkliuką: kur ir kiek mokėjot
cia dovana ir bus sau gal kada kitoki pasidarysiu
padekliuka pirkau Tomas Philipse Vln kainavo kazkur 25Lt kaina nedidele ten ir siaip visokio velnio galima rasti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 11 27, 16:36)
ant staliuko pora serveteliu suejo, nors kazko jam dar truksta tik jau nebeturejau panasiu motyvu, dar kojeles norejau pamozaikint
padekliuka pirkau Tomas Philipse Vln kainavo kazkur 25Lt kaina nedidele ten ir siaip visokio velnio galima rasti
Dėkui Kažkaip žiūrėjau aš į tavo staliuką, bet niekas man daugiau jam nelimpa Man atrodo jam nieko netrūksta, na nebent aš kojas raudonai arba juodai nudažyčiau