QUOTE(siginheil @ 2012 03 31, 22:08)
Aciu kad taip isamiai atsakete Auryte, o gal tada patarsit kiek duoti tada po kieto maisto atsigerti arbateles, nes as duodu ant karto 100ml ir jis viska isgere galetu ir dar daugiau!!!nes pas mumis buvo problemu su viduriu uzkietejimu tai as ir duodu tu skysciu bet matomai padauginau o arbateles duodu hip,o misinuka nuo pat pradziu nan 1,dbr nan2
seip atpilinejo mums jis nuo pat pradziu bet e taip daug kaip dabar kad atpilineja...as ir taip pamanniau kad skysciu per daug duodu bet bijau kad ju ir nepritruktu
o atpilinėja nuop pradžiu? tai kodėl nebuvot tirtis? mano mažė nuo 3 mėn. žiauriai atpilinėjo o poto atradau, kad vit. D netiko nes jis buvo aliejinis . jai kas riebiau netinka, netoleruoja pilvukas, nors ji poto iki metuku mažai ka galėjo valgyt...
bandyk žiurėt gal tikrai atrasi kas jums netinka
o Mišinuko 240 nedaug mano abu kai gėrė pienuka niekada neduodavau daugiau 200 ml. pienuko nors jo galima neribot o mišinuka reikia ribot.
o prie košės bandyk tada duot 50ml. arbatos arba košės tiesiog mažiau duok, arba duok atsigert po kokios valandos
nes tikrai vyresnėlis budavo jei persivalgydavo atpildavo
o nenori duot arbatos paprastos aš vyresnėliui pirkau hipp ir leidau veltui pinigus nes jis negėrė skyščių, o va mažoji geria bet ji hipp nėra ragavus iškart juoda arbata, nes pamenu negėrė ka jai ruošiau ir paragavo iš mano puoduko ir kaip jai patiko juoda arbata ir dabar ja geriam. jus jau didelė nereikia specialios arbatos o ten tikrai sintetika .
dėl kietėjimo gali but kaltininkas mišinukas, daukam kietėja nuo mišinuku ir ne viena sakė kad nuo hipp mišinuko, mano neragavus mišinuko tai nežinau abu pati maitinau viena iki metuku maže iki 1,3m. ir ilgai nereikėjo jokiu arbatu kai gerdavo MP.