Turiu pusę buteliuko (100ml) GASTROTUSS BABY. Tinka vaikučiams nuo gimimo. Tik matavimo šaukštelio nebėra. Parduočiau už 10 lt. Jei domina, rašykit AŽ.
QUOTE(Mangute @ 2011 04 10, 22:20)
cia taip tavo piena suvirskina, mums irgi taip budavo
dabar kai pieno negauna, o tik misini, atpila ir ji.. jau atejau ieskoti informacijos, nes nusibodo perrengineti po 5 kartus per diena duodu HIPP BIO misini.
dabar kai pieno negauna, o tik misini, atpila ir ji.. jau atejau ieskoti informacijos, nes nusibodo perrengineti po 5 kartus per diena duodu HIPP BIO misini.
Pas mus buvo tas pats. Tik mes jau misinuka valgem nuo gimimo ir pirma menesi dar maitinau MP+misinuku damaitindavau, nes pienuko buvo nedaug, o mergaite mano labai valgi. As tikriausiai apie misinukus jau zinau viska, tiek isnagrinejau visus, jau atvirai sakant stoga rove nuo visos info, nes niekaip negalejom rasti sau tinkamo.
Trumpai aprasysiu... Is pradziu valgeme NAN ACTIVE, atpylinejo, negaliu sakyt, kad fonatanais, bet nemazai, pavalgydavo, laikydavau ilgai stacia, ko tik nebandziau ir valgymo metu po puses suvalgyto kiekio pakeldavau atrugti, bet vistiek, galejo atpilt ir po 10 min ir po 2 val... Kai mazylei suejo 2.5 men, nuejom pas gyd ir pasake, kad misinukas netinka, nes veidukas, kojytes ir rankytes tokiais smulkuciais spuogeliais pabertas, as maniau kad cia nuo prakaito, nes buvo labai karstos dienos. Na pakeitem i NAN HA. Is pradziu lyg nieko, poto dar smarkiau atpylinejo, blogai valge ir labai pute pilveli. Ir manoji taip pat daznai atpildavo praejus 2-3 val. vandenuku su varskyte. Galiausiai nusprendziau duoti aptamil comfort, daviau keleta ir iskart supratau, kad vaikui netinka, atpyle vandeniu ir fontanu o ir valge blogai, be to viduriukai tapo kietesni. Na ir ka jau su neviltim atejau i parduotuve ir nupirkau misinuka FRISKO VOM. Jis skirtas atpilinejantiems, taip pat kam viduriukai kietesni ir kankina diegliukai. Na mums diegliuku beveik nebuvo, bet vistiek nupirkau si misinuka. Beje as gyvenu ne LT, o Latvijoje. Kiek ieskojau info apie si misinuka LT puslapiuose nieko neradau, o cia Latvijoje ir nelabai daug, bet radau teveliu, kurie dalinosi info apie si misinuka ir 90 proc tiko sis misinukas. Nenoriu prisikalbeti bet jau 2 sav ji naudojam ir atrodo jis mums tiko. Beveik nebeatpylinejam, tustinasi 2 kartus i diena, valgo laaabai skaniai. Misinuko konsistencija manau panasi i aptamil ar, jis toks tirstas, bet va jis viduriukus minkstina, o ne kietina kaip aptamil ar. Gal kam nors bus naudinga musu patirtis
Pas mus liko puse pokelio Apramil AR , pasirodo vaikas netoleruoja laktozes .tai mes tik pabandem ir netiko .Tai 300gr pokelis liko neatidarytas .Keisciau i sokolada
QUOTE(kristik79 @ 2011 09 26, 11:51)
Sveikos mamytes, gal galite ka patarti.?
Musu maziukas nuo pusantro menesio geria PM Hipp kuris mums labai tiko, su lyg tuom baigesi musu bedeles. Bet... mums nesenai suejo 4men ir praktiskai sulyg ta diena prassidejo vel atpilinejimai, apetito nebuvimas ir pilvuko putimas
gal ka nauja guna? nes kaip mums prasidejo atpilinejimas ir oilvukas pirma netiko vit.d aliejinis .. o tada kai jau susidirgini suaktyvejo alergija. sake gali nuo alergijos pust pilvuka... tiesa mes labai daug atpilinejom ir nesvarbu ar dabar valgem ar pries 2-3 valandas
Musu maziukas nuo pusantro menesio geria PM Hipp kuris mums labai tiko, su lyg tuom baigesi musu bedeles. Bet... mums nesenai suejo 4men ir praktiskai sulyg ta diena prassidejo vel atpilinejimai, apetito nebuvimas ir pilvuko putimas
Mums irgi nuo 1 menesio prasidejo atpylinejimai, tiesiog fontanu. Atpylinejimas buvo toks smarkus, jog jei as laikydavau vaika ant ranku, fontanas teksteledavo ant grindu... As maitinau savo pienu, vakarais emiau duoti piena atpylinejantiems kudikiams ir pasidare dar blogiau. Po kiekvieno maitinimo jis verkdavo, raitydavosi, riesdavo kojytes po savimi... Pasisakem gydytojai, pradzioje stebejo, bet kai viena karta nakti lelius eme springti atpiltu pienuku, mums paskyre Gaviscon Infant vaistukus labai atpylinejantiems kudikiams, turintiems refliuksa... Ispejo, kad jei nepades - teks operuoti... Na ir ka, israse 4 dezutes vaistuku, turbut nesugerem ir vienos dezutes, kai musu bedos pasibaige Tikrai nuostabus vaistukai (tiesa, nezinau ar LT jie israsomi), rekomenduoju jei turite rimta problema, taciau jei jus vargina tik lengvas atpylinejimas, t.y. istekejimas mazo kiekio pro zanduko krasta - nurimkite, tai tikrai praeis
Jei kas domina, klauskite, mielai pasidalinsiu
Jei kas domina, klauskite, mielai pasidalinsiu
Turime visiskai nauja, tik prasukta pakuote GASTROTUS baby sirupo. Viena daktare prirase, nusipirkome, o kita neleido gerti nes manoji ir taip alergiska daug kam, todel vien ais sudedamuju daliu mums netikti galejo. Mokejau 46 litukus, atiduociau uz 25. Galiojimas iki 2012.09
Geras daiktas, draugai vartoja ir sake baigesi bedos maziukui. Kreipkites i az jei susidomejote.
Geras daiktas, draugai vartoja ir sake baigesi bedos maziukui. Kreipkites i az jei susidomejote.
O musu mazylei tuoj bus 5 menesiai, mes su atpylinejimu taip pat vargstam, kartais beveik nieko, o kartais fontanais.....lankome manksteles klaipedoje, tai trenere sako kad jos vaikuciams taip buvo, ir sake kol pilnai neprades valgyti kosiu, kazkur nuo 6 men, sako tol atpylines, sako nieko nepadarysi tai mes valgom jau koseles du kart dienoj, bet uzsigeriam misinuku, tai kartais ne laselio neatpila, o kartais ir kosytes biski isbega.... O misinuka naudojam hipp combiotik 1 mums labai geras jis, ir diegliukai baigesi nuo keturiu men kazkur, ir tustinames viena kart dienoj, anksciau budavo kas tris dienas tik.....
Mano leliukui 9 men o jis vis atpila po maitinimo, ar gali buti kad duodu per daug skysciu?ryte duodu misinuko 240 uz kiek laiko duodu arbateles iki 100ml lyg ir tu metu neatpila , per pietus duodu 220 darzovienes su mesyte ir gerti misinuko kokia 150 kartais arbatos 100ml ir tada atpila arba arbata arba misinuka gausiai, sakykit kiek turetu jis isgerti skysciu per para?
Papildyta:
Dar priduriu kad skysciu duodu daznokai ir po daug per karat gali isgerti 150 ir po to atpila.
Papildyta:
Dar priduriu kad skysciu duodu daznokai ir po daug per karat gali isgerti 150 ir po to atpila.
QUOTE(siginheil @ 2012 03 31, 19:09)
Mano leliukui 9 men o jis vis atpila po maitinimo, ar gali buti kad duodu per daug skysciu?ryte duodu misinuko 240 uz kiek laiko duodu arbateles iki 100ml lyg ir tu metu neatpila , per pietus duodu 220 darzovienes su mesyte ir gerti misinuko kokia 150 kartais arbatos 100ml ir tada atpila arba arbata arba misinuka gausiai, sakykit kiek turetu jis isgerti skysciu per para?
Papildyta:
Papildyta:
manau po košės 220 gert turi vos vos, nes tikrai atpils, nes jam perdaug o vaikai atpila kai jie persivalgo ir prie košės mišinuko tikrai neduok, bent jau aš taip nemanau kad reikia, nes mišinukas jis ir taip sotus, jau viena mišinuka reik ribot kiekius, bet prie košiu jo tikrai nereikia užtenka arbatytės ( o gal tiesiog netinka nei mišinukas nei ta arbata? negali but taip?
gert kad ir aš duodu tarpuos valgymo ir neriboju, bet nesugeria vienu prisėdimu pilno buteliuko arbatos
o ryte mišinukas ir arbata kam????? rinkitės kažka viena? manau mišinuko sočiai, tikrai nereikia arbatos, nes vaiko skrandukas nėra toks dydelis, bėdos tik prisidarysit.
na manau mažiukams nėra kažkokio minimumo išgert. mano vyresnėlis tokio amžiaus kaip Jūsu išvis negerdavo arbatu tik MP ryte ir vakare ir daugiau negerdavo ir nesukiau galvos.
man susidarė įspudys kad jus perdaug duodar mažiukui jei nejaučia saiko mažiukas ribokit, žiurėkit nuo kiek atpila tiek neduokit. o gal tiesiog tikrai netinka jam ta arbata.... mes labai atpilinėjom kai netiko mums maistelis, pienukas ....
QUOTE(aura. @ 2012 03 31, 18:22)
manau po košės 220 gert turi vos vos, nes tikrai atpils, nes jam perdaug o vaikai atpila kai jie persivalgo ir prie košės mišinuko tikrai neduok, bent jau aš taip nemanau kad reikia, nes mišinukas jis ir taip sotus, jau viena mišinuka reik ribot kiekius, bet prie košiu jo tikrai nereikia užtenka arbatytės ( o gal tiesiog netinka nei mišinukas nei ta arbata? negali but taip?
gert kad ir aš duodu tarpuos valgymo ir neriboju, bet nesugeria vienu prisėdimu pilno buteliuko arbatos
o ryte mišinukas ir arbata kam????? rinkitės kažka viena? manau mišinuko sočiai, tikrai nereikia arbatos, nes vaiko skrandukas nėra toks dydelis, bėdos tik prisidarysit.
na manau mažiukams nėra kažkokio minimumo išgert. mano vyresnėlis tokio amžiaus kaip Jūsu išvis negerdavo arbatu tik MP ryte ir vakare ir daugiau negerdavo ir nesukiau galvos.
man susidarė įspudys kad jus perdaug duodar mažiukui jei nejaučia saiko mažiukas ribokit, žiurėkit nuo kiek atpila tiek neduokit. o gal tiesiog tikrai netinka jam ta arbata.... mes labai atpilinėjom kai netiko mums,istelis, pienukas ....
man susidarė įspudys kad jus perdaug duodar mažiukui jei nejaučia saiko mažiukas ribokit, žiurėkit nuo kiek atpila tiek neduokit. o gal tiesiog tikrai netinka jam ta arbata.... mes labai atpilinėjom kai netiko mums,istelis, pienukas ....
Aciu kad taip isamiai atsakete Auryte, o gal tada patarsit kiek duoti tada po kieto maisto atsigerti arbateles, nes as duodu ant karto 100ml ir jis viska isgere galetu ir dar daugiau!!!nes pas mumis buvo problemu su viduriu uzkietejimu tai as ir duodu tu skysciu bet matomai padauginau o arbateles duodu hip,o misinuka nuo pat pradziu nan 1,dbr nan2
seip atpilinejo mums jis nuo pat pradziu bet e taip daug kaip dabar kad atpilineja...as ir taip pamanniau kad skysciu per daug duodu bet bijau kad ju ir nepritruktu