Pasirode ji per daug suvalgo , o atpylinejant tas "per daug" pasisalina

liti, 21 Lap 2010 - 02:05, parašė:
liti, 21 Lap 2010 - 02:05, parašė: ![]()
Jis yra tirštesnis nei iprasti mišiniai, matyt todel vaikai ir neatpylineja. jame, kaip supratau, labai suskaidyti baltymai, todel jis tinka alergiskiems vaikams. Mes alergijos neturejom (bent jau tipines, nes musu nebere. ant kunelio buvo smulkus berimas, bet nelabai nežymus), bet kuriuo atveju, visi kiti hipoalerginiai misiniai mums visai netiko ir skatino vemima, o sis labai padejo ir, ji naudojant, vemimas visikai liovesi, vaikas eme gerai miegoti - vadinasi ir jautesi gerai. tiesa, sis misinys yra labai kartus ir po APTAMIL AR, kuris yra labai saldus, vaikui gali ir nepatikti. butina ikreipkites i alergologa, nes yra toks dalykas, kaip maisto alergija ( kai berimo nera (tai yra ne odos alergija), bet viskas vyksta skrandyje ir vaikas vemia nuo maisto, kuriam jis yra alergiskas), tada tas misinys taip pat turi buti kompensuojamas, nes ka daugiau vaikui duoti, jei niekas daugiau netinka???
Žaislų Karalienė, 21 Lap 2010 - 11:17, parašė:
Žaislų Karalienė, 21 Lap 2010 - 11:17, parašė: ![]()
Mano dukryte irgi atpylinejo fontanais
(maitinau tik savo pienuku) o su tuo Aptamilu Ar tik bedos pridarem
![]()
Pasirode ji per daug suvalgo , o atpylinejant tas "per daug" pasisalinao kai liepe duoti sito misinuko, ji jau negalejo atpylti
tai gavosi kazkas panasaus i apsinuodijima nuo pervalgimo, ( ten kazkaip gudriai daktarai pavadino) pradejo vemti ir vidurioti, net ligoninej atsidurem
Ten baigem su musinuku, bet atpylinejo labai ilgai
aura., 04 Kov 2011 - 13:41, parašė:
aura., 04 Kov 2011 - 13:41, parašė: ![]()
mano mažė atpilt pradėjo vandniuku, pavalgo atsirugsta, ir dabar daug atsirugsta nesuprantu iš kur tiek ir po valandos dviejų ar net 3 val atpila vandeniuku ir nemažai
valgo mano pienuką
aura., 04 Kov 2011 - 14:41, parašė:
aura., 04 Kov 2011 - 14:41, parašė: ![]()
mano mažė atpilt pradėjo vandniuku, pavalgo atsirugsta, ir dabar daug atsirugsta nesuprantu iš kur tiek ir po valandos dviejų ar net 3 val atpila vandeniuku ir nemažai
valgo mano pienuką
kinrozyte, 16 Geg 2011 - 18:33, parašė:
kinrozyte, 16 Geg 2011 - 18:33, parašė: ![]()
Sveikos
Musu kruopyte atpylinejo fontanais (maitinau MP)
Viskas baigesi,kai ivedem kietesni maisteli
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė