Įkraunama...
Įkraunama...

Labai atpylinėja

sveikos mamytes mirksiukas.gif
ieskojau temos butent apie atpiltukus, norejau paskaitineti kokius misinukus duodat, kokie atsiliepimai ir radau sita tema, pagalvojau pasisakysiu cia ir dar paieskosiu gal rasiu butent apie misinukus g.gif
mano maziuke iki 3 men. neatpilinejo, neturejom su tuo jokiu problemu. taciau paskui pradejo po truputi atpilineti doh.gif atpilinejimas didejo kol galiausiai daejom iki to kad maziukei pavalgius jei nespedavau nuo saves jos nusukti likdavau visa slapia, nu baisu buvo doh.gif pasiskambinau seselei ir ji pasiule pakeisti maisteli (mes valgem milumil1) i aptamil AR arba i humana AR toks vaiku atpilinejimas gaunasi kaip ir refliuksas, o maisteliai su raidem AR yra buten antirefliuksiniai. jie daug tirstesni, apvelia vaikiuko skrandi ir neleidzia taip gausiai arba visai atpilti thumbup.gif
mano mazylei sitie misinukai tikrai padejo, nuo tada kai pradejau duoti aptamil ar dukryte neatpyle nei karto thumbup.gif tik vat beda buvo kad sitas misinuka smums uzkietino vidurius ir maziuke pradejo labai daug pirdalioti doh.gif dabar valgom humana AR ir pakolkas viskas gerai thumbup.gif
tai kad vaikas atpilineja nera gerai ir nemanau kad reikia laukti kol jis issaugs is sito, zinoma yra atveju kai niekas nepadeda, bet manau "issaugs ir viskas tuom pasibaigs" galima sakyti tik tada kai jau viska isbandai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mes irgi turejome didele beda del atpylinejimo. Pastoviai vaiksciojom su seilinuku ir merliukais,i diena keisdavau drabuzelius po kelis kartus doh.gif Dabar kai dukrytei beveik sesi menesiai, pagaliau atsipuciau rolleyes.gif Jau visa diena isbunam be seilinuko su svariais drabuzeliais, atpila dar kartais bet labai retai. Jauciu labai dideli palengvejima smile.gif Taigi ka galiu pasakyti, isaugsit visi, tik reikia kantrybes, svarbiausia vaikutis priauga svorio ir gerai jauciasi thumbup.gif
Atsakyti
aš duodu irgi dukrytei Aptamil AR. o sakykit iki kokio amžiaus jį galima duoti. kiek žinau kiti mišiniai jau skirstosi į laikotarpius. o Aptamil AR yra tik vienas toks g.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2008 01 21, 01:35)
Na mes irgi turejome didele beda del atpylinejimo. Pastoviai vaiksciojom su seilinuku ir merliukais,i diena keisdavau drabuzelius po kelis kartus  doh.gif  Dabar kai dukrytei beveik sesi menesiai, pagaliau atsipuciau rolleyes.gif  Jau visa diena isbunam be seilinuko su svariais drabuzeliais, atpila dar kartais bet labai retai. Jauciu labai dideli palengvejima smile.gif  Taigi ka galiu pasakyti, isaugsit visi, tik reikia kantrybes, svarbiausia vaikutis priauga svorio ir gerai jauciasi thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

mes ir nuo gimimo su seilinukais ir rubeliu keitimais n k per diena gyvenom...
nuo 6 men pradejom valgyti darzoviu kosytes, tai pamazu situacija gerejo, dabar irgi jau labai mazai atpila misinuko (po kosyciu praktiskai neatpila) 4u.gif
Atsakyti
Mes ir be seilinuko niekur, slapi ir slapi. Bet pasveriu, tai lyg ir priauga normaliai. Kol ka s nieko ir nedarau papildomai.
Atsakyti
Mano bernas irgi atpila, dabar, artėjant pusmečiui jau mažiau, bet visgi... g.gif O po košyčių irgi atpila, tik ne pienelį, o košytę. Gydytoja sako, kad svoris auga ir reiškias viskas ok ax.gif Bet jau laukiu nesulaukiu, kada nereikės po valgymo kaip su kiaušiniu elgtis biggrin.gif ir marliukus visur su savimi tampytis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Daisy: 22 sausio 2008 - 16:54
labuts,pasiskaicius pasisakymus apie atpilinejimus kaip ir aisku tapo kad reikia laukti kol praeis tas laikas..... g.gif bet vistiek neramu del vaikelio..... mano suneliui dabar 2 menesiai jau beveik menesi duodu jam HIPP1 niekada neatpylinejo,o dabar jau kelias dienas vis atpilineja po 2-3 valandu po valgio. schmoll.gif noreciau suzinoti ar tai gerai??ar pakeist misinuka reikia??
Atsakyti
mums jau 4men ir dabar jau nebeatpilinejam,o anksciau siaubas buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2008 01 19, 22:55)
na, pasiskaicius , jusu mamytes, pasisakymus, pasidare siek tiek ramiau del savo mazylio atpylinejimo, nes jau nesuprantu kas darosi????? pavalgo, atsirugsta, paguldau - atpila siek tiek gryno pieni (na galvoju, gal per daug pavalgo), bet po  10 min sideda atpylinejimas kas  15-20 min, ir jau atpylineja jau suvyskintu pieneliu (varskyte), nezinau kaip ta paaiskinti? gali atpylti net po 2 - 3 valandu .... skambinau daktarei, bet sake kad nieko tokio, tiesiog perisvalgo, bet atpila tiek, kad atrodo, atpila viska, ka suvalgo  schmoll.gif ..
na, bet pasitelksime kantrybe, lauksime, kol viskas susitvarkys...
Sekmes mamytems

Mano sesers berniukas ( kai buvo tarp 3-4 men) irgi taip atpylinejo. Mes panasiai svarstem ir daktare kalbejo panasiai, sake praeis. Lauke, lauke... Viskas priejo iki to, kad kai paziemojus apsirgo, perziurejo plaucius ir pasake, kad lyg plauciu uzdegimas tik stebejosi, kodel temperaturos nera, o galiausiai pasirode, kad ten patekdavo skysciu, atsirado karkalai ... del atpylinejimo. Klapanas kazkaip kaltas ( ne medike, negaliu tiksliai atsiminti). Uzleista. Dabar specialius masazus daro, kazkaip ''atmusineja'', gydymas ilgas (buna kad kitos kelis metus tuos plauciukus svarina). Reikia saugoti nuo atpylinejimu, o tai ne taip paprasta... nesioti pavalgius ir t.t. Duoti dazniau ir maziau. Vargsta... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TJolke: 25 sausio 2008 - 15:25
sveikos,mamos,

As irgi jau pradedu panikuoti, nors mes dar labai mazi, tik 14d.bet labai maziukas atpylineja, buvo keli kartai ir per nosyte,o siandien dar ir 30min.po maitinimo fontanu atpyle.Kol kas maitinu MP,gal pati ka negerai valgau ?g.gif
Skaiciau atsiliepimu, kad po maitinimo reikia nesioti stacia, kol atsirugs, tada neatpils... g.gif Bandem,bet atrodo negeriau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, mano panikė taip pat buvo pradėjus atpylinėti, tai pradėjau stebėti kas kiek laiko valgo. Pasirodo buvo pradėjus valgyti kas 4,5 - 5 val.Maitinu savo pienu, tai pirmą mėn. valgydavo kas 2 val. nieko neatpylinėjo ir priaugom 1,5 kg. antrą mėn priaugom 1,2 kg, bet jau buvo pradėjusi atpylinėti. Dabar seku laiką, maždaug kas 2,5-3 val.ir jau duodu papulį. Aišku, kai esame lauke išbūna ir iki 3,5 val. nevalgius. Nežinau ar tai tik sutapimas, bet mano mažei tai padėjo.
Atsakyti
Sveikos, mamos.
Turiu 7 savaiciu dvynukes. Maitinu misriai. Tai mano didzioji kokia savaite pradejo atpylineti. Irgi supanikavau. Kartais atpila po pusvalandzio, kartais po 2,5 val., kartais pries pat kita maitinima (valgom kas 3 valandas). Bandziau sekti, ar tai susije su misiniu, ar kad maitinu MP. Ypatingo skirtumo nepastebejau. Gal nuo MP atpila kiek maziau.
Kad vaikeli reikia palaikyti beveik stacia po maitinimo - tai faktas, kad geriau atrugtu. Pasak rekomendaciju, tai turetu trukti apie 20 min. Tarpuose galima palaikyti ant desinio sono, tada suveiks tarsi buteliuko principas.
Maniskei tai nelabai padeda, net ir gerai atrugus.
Ko gero viskas susitvarkys, kai prades sedeti, bus aktyviau naudojami pilvo raumenys. Tada ir skrandukas bus tvirtesnis.
Atsakyti