labas, kai maniskis baisiai, net fontanu, tai vaziavom i KMUK chirurgini skyriu ir dare pilvo operacija. dabar viskas ok
[/quote]
vajezusmano, kaip baisiai skamba- pilvo operacija
maniskei jau beveik 8 savaites, ir atpylineja fonatanais per nosi ir per burnyte,, neisivaizduoju nuo ko tai priklauso, nes kartais buna diena kad visai neatpila, kartais po maitinimo gal kokiu 15 kartu... man tai didziausias siaubas net nulekaiu pas pediatre privaciai, galvoju gal ka paziures. bet ka, svoris gerai auga, sako tai svarbiausias rodiklis, ir neapsimoka skranduko echoskopijos daryti, nebent labai pageidauju. tai taip ir gyvenam, truputi jinai mane nuramino, bet kartais mano mergyte net miegoti negali, sakau tokie kaip priepuoliai uzeina, ir man rodos, kad tai ne pritrauktas oras, o skarnduko streikavimas, maitinti tikrai visaip bandziau, ir misinukais, ir pienuku. sako yra misinukai spec atplinejantiems, bet as nezinau kokie.
daviau hipp mišinuko - pylė fontanais. keičiau į nan mišinį - pylė mažiau , bet vis tik.... dabar duodu aptamil ar. bijau girtis, nes tik 3 para bus, kai nebeatpylinėja. bet atsirado kita problema - sukietėjo viduriai. o ir pilvuko problemos kankina ištisą parą - net nežinau ką bedaryti
[/quote]
sako yra misinukai spec atplinejantiems, bet as nezinau kokie.
[/quote]
Atpamil AR yra spec.atpylinejantiems. Gal yra kitu firmu, bet as maciau tik Aptamil (nors pe daug ir nesidomejau, netycia uzklydau), nes aptamil yra toks slykstus, kad as budamas vaikas vien to misinuko apsivemciau , nors maniskis Aptamil tai godziai valdo
sako yra misinukai spec atplinejantiems, bet as nezinau kokie.
[/quote]
Atpamil AR yra spec.atpylinejantiems. Gal yra kitu firmu, bet as maciau tik Aptamil (nors pe daug ir nesidomejau, netycia uzklydau), nes aptamil yra toks slykstus, kad as budamas vaikas vien to misinuko apsivemciau , nors maniskis Aptamil tai godziai valdo
Maniske irgi ziauriai atpylinejo, pastoviai su seilinukais ir marliuku pasmakreje vaiksciojom. Maitinu tik MP. Taciau nuo trecio menesio pradejo mazeti ir dabar kartais visa diena tik su vienu seilinuku istempiam Be to kai sumazejo atpylinejimas ir svoris pradejo geriau augti.
Manau kad Aptamil AR vienintelis skirtas atpylinėjantiems.Mums jis tiko nes kitus irgi atpildavo.Dar ir dabar pasitaiko kad atpila bet skaičiau kad iki metų tai susitvarko
mano maziukas kai gime atpilinejo visai mazai o dabar visai neatpilineja,maitinau savo pienu po nedauk bet daznai kas 2 val
Oi, kaip suprantu visas atpylinėjančių mažylių mamytes... Patys vargome iki maždaug 8 mėn. Pylė sūnutis žiauriai, visur visada visaip ir bet ką... Aptamil AR mus kažkiek išgelbėjo, bet jis tiesą sakant tinka tik iki 4 mėn. Mes valgėm iki 6, nes kai bandžiau pakeisti, vėl ėmė baisiai pilti. Deja, tada apturėjom kitą problemą - svoris ėmė beveik neaugti, tai reiškia, kad Aptamil AR tiesiog nepakankamai maistingas, kai mažylis paauga... Žodžiu, skubėjom kuo greičiau pradėti valgyti tyreles. Dabar mišinį valgom vienąkart dienoj ir jau nebepilam Mums 9 mėn.
Svarbiausia, mamytės, kad augtų vaikučio svoris. Kad ir kaip viskas atrodo blogai, tenka tai iškentėti, nes realiai nieko negalite padaryti. Na nebent duoti Aptamil AR mišinį, jei vaikutis jį valgo. Ir apsišarvuot kantrybe
Svarbiausia, mamytės, kad augtų vaikučio svoris. Kad ir kaip viskas atrodo blogai, tenka tai iškentėti, nes realiai nieko negalite padaryti. Na nebent duoti Aptamil AR mišinį, jei vaikutis jį valgo. Ir apsišarvuot kantrybe
Musu dukryte tai labai nedaug atpylinejo kol buvo visai maziuke ir tik dabar pradejo gan daznai atpylineti varske po kokio pusvalandzio pavalgius ar po valandos. Dabar jai jai 9 men. valgom darzoviu koses, vaisiu tyreles, mesyte ir zuvi jau bandom. Po mesytes ir darzoviu niekada neatpila, bet po kruopu kosiu ar misinuko tai atpylineja. Misinuka pradejau duoti dienomis, nes neuztenka MP. Suvalgo skaniai ir atpila varske po kiek laiko. Gydytoja sako kad skrandzio rugstis pakilusi ir liepe pabandyti neduoti sulciu ir tyreliu. Jau savaite bandom negerti sulciu (jas geriam po mesytes koseles pietums) bet vistiek atpilineja, nors jau maziau. Na aisku ir pries tai nebuvo labai jau daug, bet mane erzino tie atpylinejimai ir nervavausi, kad vaikui kazkas negerai.
QUOTE(voveraite1302 @ 2006 12 26, 16:05)
Mes irgi turim tą atpylinėjimo problemą.... Ir pastaruoju metu ji beprotiškai baisi. Man jau nebėra kantrybės su vaiku. Nebegali normaliai pavalgyti, blaškosi prie krūties, mažai traukia... Po to būna irzlus... Visą dieną kas kokią valandą pasidaro baisiai neramus, ima garsiai šaukti aaaa, o paskui atpila tokia varškyte... Ji su kvapu, vėmalų kvapu... Neįsivaizduoju, ką daryti...
musu irgi labai atpylinedavo nuo gimimo.. net dabar, kai per diena suvalgo nemazai kosyciu - vistiek sugeba atpilti.. bet mes nelaikom to problema, tiesiog laukiam, kol isaugs.. nes atpylimu gerokai sumazejo lyginant su pirmais menesiais..
Laba mamytes! Mano mazoji taip pat labai atpylinedavo, nespadavau rubelius keist. O dar pas ja plaukuciai ilgi, tai daznai ir juos apipildavo, tad iki 7men., mes ja kasdien maudyt turejom! Pradejus duot rimtesni maisteli problema savaime isnyko! Paprasciausiai vaikutis valgo skubedamas ir tuo paciu pritraukia daug oro. Maniske budavo geria kol padusta! Linkiu visom sekmes ir pamatysit, kad net nepastebesit kai isaugsit sia problemyte!
P.S. tik aisku verta su daktaru visa tai pasitart, nes gal tame gali but ir kokia priezastis... Ko as nelinkiu.
P.S. tik aisku verta su daktaru visa tai pasitart, nes gal tame gali but ir kokia priezastis... Ko as nelinkiu.
mano ir atpylineja nors valgo aptamil Ha1
Pastebėjau kad mažius jau protestuoja prieš Aptamil AR, matyt jis nebėra toks maistingas mūsų amžiaus vaikui.Tai dabar dažniau duodu naminį karvės pieną.O jeigu košės būna kad šiek tiek daugiau suvalgo, tai besiraitydamas irgi atpila.