Įkraunama...
Įkraunama...

Labai atpylinėja

Jei nuo MP svoris neauga, o kietam maistui dar vaikiukas nepasiruošęs, gal geriau bandyti atpilinėjantiems vaikams specialiai skirtą mišinėlį g.gif
Atsakyti
Gal galite pasidalinti patirtimi. Niekaip nesuprantu kodel mano mazoji atpylineja. Pradejome valgyti misinuka NAN1, tai gausiai atpylinejo ir isbere labai.Bet tada dar maitinau ir pati(t.y damaitindavau misinuku). Nusprendeme kad alergija, tai nupirkome Hipp Ha1.Nuo jo fontaniniai atpylimai liovesi, berimai isnyko. Tiesa, atpylineja po biski, bet labai po biskiuka. Dabar kai jau paugejo, galvojame pakeisti misinuka. Priezastis - finansai. HippHa1 jau labai brangus, beveik 22lt. Daviau vel paragauti NAN1.Atrode viskas gerai. Bet po kokiu 3 valandu vel atpyle fontanu, lyg ir vemimas man pasirode. Nelabai suprantu kaip taip gali buti ir nebezinau ka daryti. Pradejau duoti morku tyrele, tai atpyle viska...tokia varskyte su morku priedu.Patarkite prasau kaip vaika pripratinti prie pigesnio misinuko. Galvojau duoti vel NAN1...bet ir vel g.gif ...gaila vaiko. Bandeme ir Hipp1...ta tai is karto atpyle. doh.gif
Taip ir valgome Hipp Ha nuo 1.5men iki dabar.Svorio priaugame po 1.5kg per menesi. thumbup.gif
Patarkite mamos, gal kas turi kokios patirties.
Atsakyti
Pasaykit mamytės ar jums esa atpylęs vaikutis rudai ,na panašu į kraujuką unsure.gif
Atsakyti
Rudai niekada nera atpylusi, tik geltonai. Kaip spejome ten buvo tulzis. O jeigu vaikiukai labai mazi, tai kiek skaiciau gali atpilti biski su kraujuku, nes valosi ju skrandukas, arba jeigu mama pati maitin,at ia gali buti is jos kruties tas kraujukas, spenelio.
Bet manau geriausia butu pasiskambinti savo pediatrui.
Atsakyti
merginos, norejau jusu paklausti, kaip atskirti kudikis vemia ar atpila? mno maziukas pradejo labai ju daug atpilineti ir man taip neramu, kad nebutu vemimas unsure.gif
Atsakyti
As irgi neuprantu kudikis atpila ar vemia. Maitinu krutimi, vaikui 5 savaites. Po maitinimo jis pamiega 1-2 val. tada pradeda riestis, galvojau kad pilvuka skauda, bet kazkokie garsai skrandukyje, lyg gurguliuotu kazkas. Tada buna kad lyg ir vemti noretu, lyg ziaugtelna, bet viska vel atgal nuryja. Tai ir nesuprantu kas cia darosi. Be to jau antra diena kai gausiai pakakoja, nu labai gausiai, kad nugaryte visa apvaryta buna, kakutis oranzinis, skystas. Ar cia jau man sunerimti reikia, ar cia be reikalo panikuoju. Siaip valgo gerai, temperaturos neturi.
Atsakyti
Jeigu vaikiukas vemia, jis ziaugcioja ir tamposi, o kai atpila, tai tiesiog ismusa pienuka is skranduko pro burnyte. Dar buna daznesni atpylinejimai, kai pilvukas pilnas ir vaikutis ilgokai nesitustina arba ispustas pilvukas, tada dujos spaudzia skranduko diafragma ir vaikutis atpila. Kartais pasitaiko daugiau atpylimu, kai maziukas susinervuoja, paverkia. Mes labai daug ir gausiai atpylinejom, ejom per visus gydytojus, patare gerti daug geruju bakteriju mirksiukas.gif Dabar jau 11 men, kartais pasitaiko, bet labai jau retai, o kankinomes iki 10 men, bet paskui praejo lotuliukas.gif
Nepergyvenkite mamytes, jei svoris auga iki metuku visi sako nekreipti demesio. Tik labai jau nemalonu bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pija2 @ 2007 10 08, 16:53)
Jeigu vaikiukas vemia, jis ziaugcioja ir tamposi, o kai atpila, tai tiesiog ismusa pienuka is skranduko pro burnyte. Dar buna daznesni atpylinejimai, kai pilvukas pilnas ir vaikutis ilgokai nesitustina arba ispustas pilvukas, tada dujos spaudzia skranduko diafragma ir vaikutis atpila. Kartais pasitaiko daugiau atpylimu, kai maziukas susinervuoja, paverkia. Mes labai daug ir gausiai atpylinejom, ejom per visus gydytojus, patare gerti daug geruju bakteriju mirksiukas.gif Dabar jau 11 men, kartais pasitaiko, bet labai jau retai, o kankinomes iki 10 men, bet paskui praejo lotuliukas.gif
Nepergyvenkite mamytes, jei svoris auga iki metuku visi sako nekreipti demesio. Tik labai jau nemalonu bigsmile.gif

mano mazute irgi daug ir daznai atpila, ir viduriukai linkę kietėti, daktarė lyg rodo kazkoki nerima del to, bet kazko imtis nepataria...o svorio mazokai priauga unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

Mano zirniukui 2.5 men. Jis daznai, tai nera reguliaru, tiesiog guli ramiai dairos ir atpilineja tokiu vandeneliu ir kvapas toks nemalonus, o is jo burnytes kartais toks lyg ukisko muilo kvapas unsure.gif . Viena drauge paporino, kad mazyliui rugstis kyla verysad.gif . Ar buvote kas nors susidure su tokia problema ir kaip ja sprendete? smile.gif
Atsakyti
labutis, mano dukrytei 2.5 men. ji taip pat nuo gimimo labai jau atpylineja. maitinu pati. tai man neramu, bet gydytoja sake jei svoris auga tai cia ne problema, atpila ka nesuvirskina, ka per daug privalgo. laukiu kada ateis tas laikas kai baigsis tie atpylinejimai.
Atsakyti
sveikutes, mano dukrytei jau 4.5 menesiu, pacioj pradzioj labai atpylinejo,paskui pradejau duoti misinuko Aptamil AR, tai praejo, bet sukietejo labai viduriukai, tai perejom vel prie paprasto misinuko, ir vel pradejo truputi atpilinet.. bet kaip ir jus nesuprantu ar atpilineja ar vemia, siaip jai paskutiniu metu kazkodel pilvuka labai pucia ir skauda, ir ji tamposi kol atpila, kvapas tai kaip vemtu.. schmoll.gif as jau sunerimau gal kam taip buvo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2007 10 08, 18:29)
mano mazute irgi daug ir daznai atpila, ir viduriukai linkę kietėti, daktarė lyg rodo kazkoki nerima del to, bet kazko imtis nepataria...o svorio mazokai priauga unsure.gif

Musu viduriukai visuomet buvo kieti, dare kakucio tyrima, rado disbakterijoze ir stafilokoka, bet gerem daug geruju bakteriju ir viskas susitvarke. O dazniausia atpilinejanciu leliuku ir rugstingumas padidejas verysad.gif Kaip pradesit primaitinti, kuo maziau duokite pieno produktu(misinuku), aisku mamos pienelis butinas. Net obuoliuko nepatariama.
Atsakyti