Mano mažylei taip pat porą mėnesių ir vargstam su atpylinėjimu. Kartais pradeda atpylinėti, springsta, tada ima žiaugsėti ir visą turinį išvemia. Kartais paguldai ant nugaros, o jai srovelė iš burnos bėga, jei nepamatau, kad bėga ir ji taip ilgiau paguli, tai pakeliu vaiką, o jos pusė galvytės ir nugarytės šlapia. Ir nesvarbu ar atsirūgsta ar ne, bėga jai iš burnos tai pienukas, tai varškytė, tai vandenukas.
Ir mes labai nuo gimimo vargstam. Nors dabar jau truputį mažiau Naudoju seilinukus, kad taip dažnai keisti rūbelių nereikėtų, o dagiau nieko ir nedarau
laukiam kol išaugs
laukiam kol išaugs
Pas mane panaši situacija, tik su pilvuku mes neturime ypatingų problemų. Maitinu MP, o naktimis vaikeliui pavalgius ir užmigus tiesiog leidžiu jam miegoti toliau ir jo nekilnoju, kad atsirugtų Ir kaip nekeista jis naktį beveik neatpilinėja ir mes abu ramiausiai miegame, gal šiek tiek nepatogu ant vieno šono visą naktį , bet per pora mėnesių jau pripratau, vis geriau,negu ant ranku vidury nakties 7 kg vaiką nešioti Be to priaugom mes per 2,5 mėnesius jau 3,2 kg, tad manau kad nieko baisaus, išaugs ir šios problemos neliks. Sekmes visosm kovojantiems su atpilinėjimu
QUOTE(Kristina 888 @ 2007 04 22, 21:54)
Mano mažiukui 4mėn.,valgo mišinuką NAN HA 1.Pavalgęs visada atpila.Nors d uodu po mažai 80ml vistiek atpila.Gal gali kas patarti?
Sveika. kiek laiko duodi ta misynuka. Jai seniai(bent savaite) tai manau kad gal mis. tiesiog netinka tavo leliui. tai mano nuomone
kai auginau savo pirmagimi , ji irgi maitinau misinukais, ir labai ilgai negalejom pritaikyti maistelio. isbandem gal 4-5 ivairiu firmu misinukus.
QUOTE(Kristina 888 @ 2007 04 22, 22:54)
Mano mažiukui 4mėn.,valgo mišinuką NAN HA 1.Pavalgęs visada atpila.Nors d uodu po mažai 80ml vistiek atpila.Gal gali kas patarti?
pasikonsultuok su gydytoja,gali būt refliuksas-kai ne visai susitraukia skranduko,raumuo ir maistas atpilamas,o gal tiesiog pakeisk mišinuką
maniskis ir atpilinejo kazkoks kosmaras buvo ,atrodo ka suvalgo ta ir atpila,tai gyd. pasiule vartoti APTAMIL AR, tada buvo gerai.bet reik aisku pasitarti.dabar tai jo viur jau yra,o pries tris metus tai uzsisakinedavau vaistineje.o mazoji kai atpilinejo ir vartojom net neklausiau gyd.ir mums gerai buvo
o tu "atriugini" vaika? maniskis atpila jei neatsiriaugia, kai perdaug privalgo arba kai pavalges laimingas pradeda zaisti, visas kruteti, kojas i virsu kilnoti tada is skranduko ir isbega viskas
taip,atsirugsta ,bet kai atsirugsta atpila,ir po kiek laiko,atrodo jau turejo tas pienas susivirskint,ir vel fontanas.va taip va budavo su berniokeliu,o dukryte tai koses pradejom valgyt ir susitvarke viskas
Mano vaikas baige atpylinejimus, kai pradejom valgyt koses,pavalges MP atsirugdavo po 3 - 4 kartus vistiek atpildavo, mums sake vaikas ir ta atpylinejima isaugt