Įkraunama...
Įkraunama...

Labai atpylinėja

Mano mažylė ir atpylinėja ir pavemia. O valgo tik MP. Iš pradžių daktarai sakė, kad dėl pienligės. Bet ji jau traukiasi, o atpylinėjimas ir vėmimas nesiliovė. Geriam Gefilus, yra rezultatas. Šioks toks. O nuo pilvuko pūtimo naudojam espumizaną. Gal žinot geriau jis? ar arbatytės? g.gif
Atsakyti
Mūsiškis irgi atpylinėja, ne visada, ir ne vienodai. Pastebėjau, kad naktį arba visai neatpila, arba tik šiek tiek.
Atsakyti
na ką aš galiu pasakyti, kad užjaučiu, tikra ta žodžio prasme, mamytes kurių angeliukai atpylinėja. mes baigėm atpylinėti gal prieš kokius du mėnesius, nors mums jau metukai. man tai buvo kankynė dešimt kartų per dieną save ir vaiką perrenginėt. viską išbandėm, bet mums niekas nepadėjo, o ba\igės paprasčiausia savaime
Atsakyti
Sveikos mamytės, mums jau 6 mėnesiai ir 2 savaitės, mūsų mergytė iki 4 mėnesių gausiai atpylinėdavo, tarsi atvemdavo. Nuo 4 iki 6 mėnesių viskas buvo susitvarkę, o dabar vėl pradėjo, tik neatveminėti, o atpilinėti, ypač tuomet kai paimi ant rankų, pasisodini ant kelių, kai vartosi. Nors ir būna praėję kokia valanda po valgymo ar net 2 valandos. Gal žinote kodėl taip yra? g.gif
Atsakyti
Mano dukrytė irgi smarkiai atpylinėjo iki 4,5 mėnesio. Tada po truputį pradėjau duoti košytes ir atpylinėjimas ėmė mažėti. Liko pavieniai atvejai, kai atpylinėja tik pavalgiusi MP. Tada ėmiau girdyti pelynų arbata prieš valgį, kuri gerina virškinimą. Viskas susitvarkė.
Dabar, jei pastebiu, jog dažniau atpylinėja, tai keletą kartų duodu pelynų arbatėlės ir viskas vėl gerai.
Tiesa, daktarai sakė, jog būna atvejų, kai vaikas gausiai atpylinėja iki 8-9 mėnesių. Manau, jog reikėtų pasitarti su daktaru.
Atsakyti
Galbūt truputį per daug privalgo todėl ir atpilinėja. Mums irgi ta pati problema.
Atsakyti
QUOTE(neringusa @ 2007 03 06, 12:59)
Galbūt truputį per daug privalgo todėl ir atpilinėja. Mums irgi ta pati problema.

na, mano pipiras, kai daugiau suvalgydavo misinuko (210-240ml) irgi beveik visada atpylinedavo. bet tada sumazinau porcijas ir nustojo atpylineti. siaip kai dabar privalgo daugiau (darzovienes pvz) irgi buna, kad truputi atpilia, bet jau retai....
gal pabandyk mazint valgio kiekius g.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Kuomet gerdavome arbatėlės, ji buvo nustojusi atpylinėti. Mano mažylė yra didoka mergina ax.gif sveria 9,700kg ir gydytoja liepė duoti tik vandens, o kaip pradėjau duoti tik vandenį tai ir pradėjo atpylinėti verysad.gif . O suvalgo 150ml mišinuko per kartą.
Atsakyti
aš ir manau, kad reiktų sumažinti porcijją, nes mes kai pradejom valgyti papildomą maistą, tai neatpilinėjam thumbup.gif yra buvę keltą kartų, bet čia nuo persivalgymo blush2.gif
Atsakyti
Visur peržvelgiau- neradau nieko šia tema.Mano lelius labai daug atpylinėja.Tikrai daug,kai atpila tai abu šlapi būnam.Kai gyd.pasakau tai ta sako kad nieko baisaus .Net pavalgius po dviejų ar daugiau valandų atpila.Ir taip nuo gimimo.Iki 3mėn maitinau MP.O nuo 3 mėn pradėjau papildomai duot Similac Advance.Nuo 4,5mėn žaidžiam su daržovių košyte.Tai ką paragaujam,viską atpila.Bandėm Aptamilą,tai net kelis gurkšnius išgeria ir iškart atpila.
Atsakyti
labas,
pa mus buvo tas pats- atpylinejo visur ir visada nuo pat gimimo! kai pradejau duooti aptamila AR maziau atpildavo... kiek as zinau, tai jei svoris auga gerai- reiskia viskas yra ok tik per silpnas skrandukas ir todel atpila, paaugus susitvarkys (daug konsultavausi su gastroenterologais ir visi sake ta pati)
o jei svoris auga blogai, tai jau reiketu su daktarais sneket....
dabar mum yra puse metu ir viskas susitvare, aisku, nuo perdeto judrumo kartais buna nelaimiu... bet cia nieko tokio! per diena buna, kad nei lasas neisbega
o vat si ryt, kai isgere savo misinuko norma 210ml ir uzmigo, tai po 5 min taip pyle, galima sakyt, kad isveme vos ne viska ka suvalge blink.gif vat ka tai reiskia as nezinau ir tai mane labai isgasdino g.gif gal dantu dygimas kaltas g.gif ryt ryte bandysiu duot maziau, ziurem kas bus, gal yra kas su tuo susidure g.gif
Atsakyti
mums jau 9 men bet vis dar pasitaiko tokiu bedeliu, bet manau todel kad jai kartais buna per daug o ji ir vienoj vietoj negali pasedeti nei minutes, eina, vartosi taip skarndukas susispaudzia ir kartais todel atpyla, bet manau iki metuku isaugsim, nors skaiciau kazkokiame zurnale, kad ir buna dar dvieju metuku tokiu kartais bedeliu, del per didelio judrumo pavalgius doh.gif
Atsakyti