Staiga užsinorėjau susitikt su savo antruoju vaikeliu, nors atrodo buvau jau griežtai apsisprendus, kad užteks vieno. Žinau, neužteks...
Nuostabi istorija...
[FONT=Arial][COLOR=red][SIZE=14]nuostabu.. jau ir man nedaug liko
Labai gražu, kai paskaitau tokią gimdymo istoriją, visada norisi verkti... sėkmės.
LABAI GRAZU IR SUPER!as irgi panasiai jauciausi kaip ir tu-dar norejau pasidziaugt savo nestumu , ir sunelis gime veliau visa savaite.butu dar ten sedejes, bet gydytojai ji isprase lauk .lb fainai butu pakartoti tokia pat misija, taciau vyrelis nepasiraso. sekmes jums
labai grazu, tiesiog dvelkia ramybe, meile ir santarve. linkejimai visai seimynai
P.S mano sunelis gime ta pacia diena tik metais anksciau. kaip as juokiuosi tikras vyras per moteru diena
P.S mano sunelis gime ta pacia diena tik metais anksciau. kaip as juokiuosi tikras vyras per moteru diena
O Dieve koks gimdymas! Pavydziu baltu pavydu, jog taip namie jaukioj aplinkoj be rekianciu akuseriu seseliu ir gydytoju. Nuostabu! Sveikinu! Ir as taip noreciau.
kaip svente!
kaip svente!
Nuostabu O as maniau, kad taip tik pasakose ir filmuose gimdo Mano pacios siaubingi prisiminimai ir viskas tik juoda spalva (isskyrus mazyle) O, kad moterys visos taip graziai gimdytu
Labai labai graži istorija
QUOTE(Ingridutėė @ 2005 03 13, 20:44)
Ziogeli, viskas ka tu darai ir apie ka rasai, yra nepakartojama!!! Nuostabus gimdymas ir nuostabi istorija. Tegul buna ji kaip atgaiva besiruosiancioms gimdyti!!!
Iš tiesų tikra atgaiva, sakyčiau paskatinimas
Aš irgi laukiu
labai puiki istorija. nuosirdziai linkime jums augti sveikom, zvaliom. o mamytei linkim dar vieno mielo kudikelio atejimo i pasauli. sekmes.
QUOTE(Violetukas @ 2005 03 20, 21:32)
Sveikatos ir stiprybybės Jums abiems. Esi drąsi moteris, kad nusprendei gimdyti namie.
tai veikiau ne drasumas - tai sielos brandumas igytas, isnesiotas ..
nuostabi esi, Ziogeli, ir tavo gimdymai, ir per juos ateje zmoguciai..
tikiu kad rudeni subresiu butent tokiam, naminiam gimdymui