Įkraunama...
Įkraunama...

Myliu savo gimdymą

Esu suzaveta wub.gif O kad as zinociau jog galeciau pagymdyti taip kaip tu,be skausmu - nes juos pakeite tavo dziaugsmas.Tikrai ryzciausi pastot ir gymdyti ne karta biggrin.gif Bet sad.gif Laimes jums,sveikatos.
Atsakyti
Ziogeli, viskas ka tu darai ir apie ka rasai, yra nepakartojama!!! Nuostabus gimdymas ir nuostabi istorija. Tegul buna ji kaip atgaiva besiruosiancioms gimdyti!!!

Aukit sveikutes ir grazutes su savo dukrytemis. Nuosirdziai linkiu pacios didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
Oho, fantastika! 4u.gif tikrai nepaprasta gimdymo istorija thumbup.gif Sekmes jums!
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2005 03 13, 13:15)
Linkiu, kad galėtumėt pasakyti: MYLIU SAVO GIMDYMĄ, NORIU DAR  wub.gif

ech, kad ir as galeciau taip pasakyti ax.gif Aukite sveikos ir grazios! 4u.gif
Atsakyti
Laukiau Tavo istorijos. Nepaprastai gražu ir galinga. Taip ir turėjo būti smile.gif.
Atsakyti
o man vis tiek baisu, kai moterys namie gimdo... Nu baisu ir viskas...
Atsakyti
SUPER user posted image Jus tikros saunuoles abi su dukryte wub.gif wub.gif labai grazus ir ramus gimdymasuser posted image
Atsakyti
Dziaugiuosi skaitydama apie tavaji gimdyma smile.gif Aukit ir stiprekit smile.gif
Atsakyti
Sveikatos ir stiprybybės Jums abiems. Esi drąsi moteris, kad nusprendei gimdyti namie. Kaip bebūtų, ne kiekviena galėtų pasidžiaugti tokiu gražiu gimdymu. O gal tiesiog tai nuo požiūrio į jį priklauso.
Mano antrasis gimdymas buvo žymiai gražesnis už pirmąjį. Tai ir dukrytė ramesnė, ji nuolat šypsosi, mažai verkia. Mes ja ir vadinam šypsenėle. Manau, kad kažkiek ir nuo gimdymo priklauso vaikučio savijauta - svarbu, kaip jis ateina į šį pasaulį.
Ir dar keli žodeliai toms, kurios "nedrįsta" pastoti bijodamos gimdymo: kaip galima jo bijoti, jeigu nežinai, kas tai yra. To jausmo papasakoti neįmanoma. Jį galima tik patirti. Ir tik tokiais patyrimo momentais imi suvokti, kas svarbiausia šiame pasaulyje.
Atsakyti
Labai grazi istorija
Atsakyti
Sveikinu turint dar vieną mažylę, labai grazi ir graudi istorija, kad taip visom but, saunuole tu thumbup.gif
Atsakyti
Wow sveikinu!!! wub.gif
As irgi noriu taip gimdyti ax.gif
Atsakyti