Esu suzaveta O kad as zinociau jog galeciau pagymdyti taip kaip tu,be skausmu - nes juos pakeite tavo dziaugsmas.Tikrai ryzciausi pastot ir gymdyti ne karta Bet Laimes jums,sveikatos.
Ziogeli, viskas ka tu darai ir apie ka rasai, yra nepakartojama!!! Nuostabus gimdymas ir nuostabi istorija. Tegul buna ji kaip atgaiva besiruosiancioms gimdyti!!!
Aukit sveikutes ir grazutes su savo dukrytemis. Nuosirdziai linkiu pacios didziausios sekmes
Aukit sveikutes ir grazutes su savo dukrytemis. Nuosirdziai linkiu pacios didziausios sekmes
Oho, fantastika! tikrai nepaprasta gimdymo istorija Sekmes jums!
QUOTE(Žiogelis @ 2005 03 13, 13:15)
Linkiu, kad galėtumėt pasakyti: MYLIU SAVO GIMDYMĄ, NORIU DAR
ech, kad ir as galeciau taip pasakyti Aukite sveikos ir grazios!
Laukiau Tavo istorijos. Nepaprastai gražu ir galinga. Taip ir turėjo būti .
o man vis tiek baisu, kai moterys namie gimdo... Nu baisu ir viskas...
SUPER Jus tikros saunuoles abi su dukryte labai grazus ir ramus gimdymas
Sveikatos ir stiprybybės Jums abiems. Esi drąsi moteris, kad nusprendei gimdyti namie. Kaip bebūtų, ne kiekviena galėtų pasidžiaugti tokiu gražiu gimdymu. O gal tiesiog tai nuo požiūrio į jį priklauso.
Mano antrasis gimdymas buvo žymiai gražesnis už pirmąjį. Tai ir dukrytė ramesnė, ji nuolat šypsosi, mažai verkia. Mes ja ir vadinam šypsenėle. Manau, kad kažkiek ir nuo gimdymo priklauso vaikučio savijauta - svarbu, kaip jis ateina į šį pasaulį.
Ir dar keli žodeliai toms, kurios "nedrįsta" pastoti bijodamos gimdymo: kaip galima jo bijoti, jeigu nežinai, kas tai yra. To jausmo papasakoti neįmanoma. Jį galima tik patirti. Ir tik tokiais patyrimo momentais imi suvokti, kas svarbiausia šiame pasaulyje.
Mano antrasis gimdymas buvo žymiai gražesnis už pirmąjį. Tai ir dukrytė ramesnė, ji nuolat šypsosi, mažai verkia. Mes ja ir vadinam šypsenėle. Manau, kad kažkiek ir nuo gimdymo priklauso vaikučio savijauta - svarbu, kaip jis ateina į šį pasaulį.
Ir dar keli žodeliai toms, kurios "nedrįsta" pastoti bijodamos gimdymo: kaip galima jo bijoti, jeigu nežinai, kas tai yra. To jausmo papasakoti neįmanoma. Jį galima tik patirti. Ir tik tokiais patyrimo momentais imi suvokti, kas svarbiausia šiame pasaulyje.
Labai grazi istorija
Sveikinu turint dar vieną mažylę, labai grazi ir graudi istorija, kad taip visom but, saunuole tu