QUOTE(austulle @ 2005 08 19, 16:49)
Galiu pasakyti tiek: savo maziu vedu i Berzyneli nuo 2m3men. Jam labai patinka. O dicki pernai vedem i privatu. Viskas buvo tikrai labai smagu, bet tiesiog siemet nebepaveza finansai, nes eisiu i dekreta (vyresnelis buvo "priviligijuotas", nes yra alergiskas, absoliutus individualistas, uzsispyres, na, jam sovietiniai metodai visiskai neveikia, o stai susitarti viska galima, tai kazkaip manem, kad privaciam bus daugiau sansu, kad taip bus). Taigi ir vyresnelis nuo rugs pirmos eis i Berzyneli. Siaip esu labai isranki priemonem ir darbui su vaikais (maistas, miegas ir kiti fiziologiniai dalykai man darzelyje antroje vietoje - ne tam vedu) ir Berzynelis man beveiki neuzkliuvo. Tiesa, kai pradejo eiti mazius, tai nuveziau gal tris bagazines visko i lopseli... o dickio grupei, mano manymu, tai tik knygeliu truksta, tai vel vesim Mes su vyru sakom: geriau viena karta i vaiko grupe uz 800Lt pripirkti knygu, nei uz privatu darzeli kas menesi tiek moketi Ypac, kad jau nebeisgalim O visos aukletojos isejusios visuose darzeliuose tuos pacius mokslus, tai del aukletojos grynai laimes dalykas: ji yra svarbiausia darzelyje (ir, aisku, lopselyje!) O siaip tai visoms beieskancioms - sekmes
O kur yra sis lopselis - Berzynelis?