Aš auklei už atostogas sumokėjau 100 %. Nors priimant į darbą apie tai nebuvo sutarta, bet kitaip ir neįsivaizdavau! O iš ko jai gyvent per atostogas? Mes atostoginius tai gaunam! Auklė, kai šeimos narys - ir per gimtadienį dovaną pirkom ir per Kalėdas, ir krikštynose dalyvavo (buvo tik šeimos nariai). Mes auklę atostogų išleidom, kai patys atostogavom. Aš manau, kad auklė turi atostogauti tuo pačiu metu, kaip tėvai, o ne kada pati užsinori. Aš ir mano diedas daug metų atostogaujam tik po 2 sav. o už likusias 2 sav atostoginių negaunam Nieko gero, bet gyventi galima Kad tik tokios bėdos ...
Sveiki, kilo klausimas kaip darote su auklės atostoginiais?
Ar mokate auklei juos atostogų metu, kai auklė vaiko neprižiūri ir kokią sumą mokate?
Ar mokate auklei juos atostogų metu, kai auklė vaiko neprižiūri ir kokią sumą mokate?
QUOTE(stebukliuke @ 2007 06 29, 14:48)
Sveiki, kilo klausimas kaip darote su auklės atostoginiais?
Mano pozicija tokia: taip kaip mums darbe priklauso 28 kalendorines dienos apmokamu atostogu, taip ir aukle turetu gauti atlygi uz toki laikotarpi per metus. Ypac, jei esate patenkinta savo aukle, tai tikrai nereiketu skriausti....juk ji irgi zmogus, turi teise pailseti......Cia mano tokia pozicija As savo auklei moku per atostogas pilnai, tiek kiek ji gautu priziuredama mano vaika
QUOTE(laime2 @ 2007 06 29, 14:36)
Mano pozicija tokia: taip kaip mums darbe priklauso 28 kalendorines dienos apmokamu atostogu, taip ir aukle turetu gauti atlygi uz toki laikotarpi per metus. Ypac, jei esate patenkinta savo aukle, tai tikrai nereiketu skriausti....juk ji irgi zmogus, turi teise pailseti......Cia mano tokia pozicija As savo auklei moku per atostogas pilnai, tiek kiek ji gautu priziuredama mano vaika
Mums atostogos dar prieš akis, bet ketinu sumokėti auklei už jas.
QUOTE(bumba @ 2007 07 03, 17:21)
Manau, normalu auklei moketi atostoginius. Viskas priklauso nuo seimos, tarpusavio susitarimu ir aplinkybiu
Musu seima moka 70% atlyginimo
Pritariu laime2. Aukle yra darbuotojas kuris turi teise i atostogas, manau apmoketi reikia 100%
Mes irgi ruošiamės atostogauti ir svarstėme, kiek reikėtų mokėti auklei. Priėjom išvados, kad reikia apmokėti 100 proc. Tai taip ir darysim
mes turim aukle 1 men, ir puse dienos dabar vaziuosim 2 sav. atostogu. Moket atostoginius? Kaip manot?
pasiuliau atostoginius, tai neeme . Sako, vaikeli nenoriu but nachaliska, kiek dirbu tiek, nieks atostoginiu nemoka.
QUOTE(ajja @ 2007 07 05, 13:12)
pasiuliau atostoginius, tai neeme . Sako, vaikeli nenoriu but nachaliska, kiek dirbu tiek, nieks atostoginiu nemoka.
Vadinasi, sąžiningą auklę radot : bet kuriam darbe atostogų gali gaut tik išdirbęs pusę metų.
QUOTE(Kaštonė @ 2007 07 05, 14:02)
Vadinasi, sąžiningą auklę radot : bet kuriam darbe atostogų gali gaut tik išdirbęs pusę metų.
Jo, paminkla tokiai auklei. As mokejau atostoginius. Bet matyt sazine prabilo, tai nuraudusi prisipazino, kad daug su vaiku miegojo, ne ka labai veike. Negi lupsi atgal pinigus is ranku. Pinigus paeme...