Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė dovana uošviams

QUOTE(AlionaG @ 2007 12 10, 22:34)
Mano tai uosviai sulciaspaudes uzsiprase g.gif  reiks nupirkti 4u.gif

mes jau pernai sulciaspaude dovanojom mirksiukas.gif
siemet?... galvoju, gal visai nieko butu anytai koki ceki masazui nupirkti. nes pati gyvenime nesugalvos tokio dalyko - kam cia man?... o gi faina... smile.gif Ir MB visai teigiamai i sita minti paziurejo smile.gif
Atsakyti
seniuose yra gerų dalykų uošviams ir anytoms :elektriniai batų šepečiai, elektriniai peilių galąstuvai, dar visokių pievų hihihi.gif
Atsakyti
Galvoju kaledoms busimai anytai padovanoti sampano taures, bet ar tai tinkama dovana kaledoms ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ednete: 26 lapkričio 2008 - 19:24
QUOTE(Ednete @ 2008 11 26, 20:23)
Galvoju kaledoms busimai anytai padovanoti sampano taures, bet ar tai tinkama dovana kaledoms ?  g.gif

mano nuomone tai nelabai schmoll.gif geriau kokia zvakide su zvakem, -e ir kavos paki su sakdainiu dezute kalediniu, sakyciau su uosviu romantiskai jiems pasedeti wub.gif
na as pavyzdziui uzsakiau pizmini kostiumeli uosvienei (anytai), bet jau pazistu ja 8 metus ir matau ko reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
ji gyvena be vyro. ir esu su ja pazystama 2 metus ir tai susitinkam labai retai... tad net nezinau ka ji megsta ir ko jai reikia. O taures sampanui galvoju todel kad ji ju neturi, tik vynui taures turi gerti.
Atsakyti
QUOTE(Ednete @ 2008 11 26, 19:18)
ji gyvena be vyro. ir esu su ja pazystama 2 metus ir tai susitinkam labai retai... tad net nezinau ka ji megsta ir ko jai reikia. O taures sampanui galvoju todel kad ji ju neturi, tik vynui taures turi gerti.

padovanokite pramoga....juk vyresnio amziaus zmones yra kasdieniais,buitiniaisdalykais apsirupine..padovanokite bilieta(smagu butu,jei eitumete kartu)i spektakli,konceta,kazkoki rengini...... mirksiukas.gif
Atsakyti
o as uosvienei chalata dovanosiu, uzsimine kad reikia
Atsakyti
QUOTE(Ednete @ 2008 11 26, 21:18)
. O taures sampanui galvoju todel kad ji ju neturi, tik vynui taures turi gerti.

aš taip pat atsisakyčiau minties dovanoti šampano taures. tokio amžiaus žmonės nesuraikšmina iš kokios taurės gerti šampaną, jei turi taurių vynui- tiks ir tokios. manau tikrai gera mintis padovanoti kažkokią pramogą.

QUOTE(zaliaake25 @ 2008 11 26, 22:50)
o as uosvienei chalata dovanosiu, uzsimine kad reikia

kaip faina, kai užsimena uošvienės ko reikėtų.
Atsakyti
QUOTE(Ednete @ 2008 11 26, 21:23)
Galvoju kaledoms busimai anytai padovanoti sampano taures, bet ar tai tinkama dovana kaledoms ?  g.gif

As irgi sakyciau kad nelabai tokia dowana g.gif Na sunku pasakyti kai nepazisti zmogaus, na as esu dowanojusi tokia grazia zwakide su zwake, na jinai tokia spec. kaledine - labai smagu kai nuwaziuojam aplankyti per swentes wis dar ja puosia swentini stala ir po 4 metu wub.gif Paskuj pradejom dowanoti praktiskesnes dowanas bet kartu jau su wyru nuo musu seimos - tai dowanojom ir toki rinkini tauriu su stowu ir geru wynu, bet cia jau is reikalo, nes labai tokio stowo norejo - kitaip as nebuciau pirkus. blush2.gif
Atsakyti
Priklauso nuo zmogaus ,jei saviskei padovanociau zvake ,tai isijuoktu manyciau ir nesuprastu kam jos reikalingos . O taures jei tiktu ir kuo labiau blizgancios lotuliukas.gif
Atsakyti
O as saviskei itgi dovanosiu taures, nes pati kazkada uzsimine, kad noretu nauju (senos isdauzytos ir jei susirenka daugiau zmoniu, tenka taures deti isskirtingu komplektu). ir dar prie dovanos pridesiu koki nors bilieta, tegu iseina su uosviu pasizmonesti, nes baisiai dideli namisedos yra..

O siaip tai esu anytai dovanojusi kremu rinkini, sali, pernai dovanojau rankine. Kazkaip vis pataikydavau su dovanomis wub.gif
Atsakyti
Man tai atrodo visai thumbup.gif dovana taurės ax.gif
Mama irgi prasitarė , kad nori šampano taurių, tai brolis dovanos mirksiukas.gif
Atsakyti