Vyro tevams siais metais dovanosim tokia didele dezute su angeliukais, o joje bus pilna ivairiu kvapniu (tu ranku darbo) muilu, burbulu voniai, zodziu relaksui Papildyta:
QUOTE(Linusikas @ 2007 12 02, 20:48)
Mano uošviai keistoki, ką jiems padovanot visada sugalvoju paskutinę minutę, iš MB šiuo atveju jokios naudos, nervai nelaiko - šiais metais vėl tas pats
Mes kaip jau kažkuri minėjo, dovanosim žurnalo prenumeratą ( "Žmonių"). Uošviai jau senyvi, paskaitinėt mėgsta, ūkio beveik nelaiko, tai galės sau ant šilto zelikio skaitinėt .
Uošviui dažniausiai dovanojam baltus marškinius (juk visada reikia) ir kokį butelį gerą brendžio ar viskio. Papildyta: Manau uošviams galima dovanoti ir bendrą dovaną: krepšelį, o ten šampanas, saldainiai, vaisiai, kokie vitaminai (pvz, ryklio taukai ar balzamas), ten galima įdėti ir kremą,šampūną ir t.t.
Mes tai abejiems tevams nupirkom po deze saldainiu (tokios buna metalines dideles pvz., Guylian ar Duc O'd triufeliu), mano tevams prie tu saldainiu dar remeli su musu vestuviu foto pridesim
Sveikos, patarkit ka nupirkt kaledom uosviui, kuris neturi jokiu pomegiu, niekur neina, senovisku paziuru ir t.t. skutasi elektrine masinele, kaklaraisciu nenesioja, baltinius galvojau, bet bijau su spalva ir dydziu neitikt. kojines dovanot geda....o cia pirmoji mano dovana jam.... help