neįsivaidzuoju galėčiau, nieko nedovanočiau, nes nei per Velykas, nei per Kalėdas su ja nesusitaikau ----------------------------- taigi malonumą rinkti dovaną palieku mb ------------------------------ dovanokit kokią nors prenumeratą, pvz., žurnalo vienam ir kitam. metams 50-60 litų kainuoja kolegė nuolat uošviams Sodo spalvas ir dar kažką prenumeruoja.
As siemet dovanosiu patalynes uzvalkalu komplektus abiems kadangi uosviene buvo prasitarus kad nori naujos patalynes. o pernai dovanojau uosvienei knyga (graziausios antikos sakmes). na ji pas mane tokia linkusi vaizduoti intelektuale o uosviui knygute is serijos " nusisypsok" ir rinkini rasiklis ir raktu pakabukas. na uosvis neisrankus visai
Anuku albuma(foto) su 150 vnt nuotrauku...ir dar siaip mielu niekuciu,vonios reikmenu,kvepaliuku,sudarau rinkini is arbatos,kavos,saldainiu,riesutu,mandarinu,toki i krepseli sudedu jei neturite vaikuciu galite albuma su savo fotomis graziausiomis padovanoti,juk vaikai lieka vaikais,kad ir suauga
As ir teciui, ir savo draugo teciui galvoju padovanoti zurnalo prenumerata Uosvienei ka nors menisko, nes jinai megsta tokius dalykus Pernai jai dovanaojau is medzio isskaptuota vaza. O ja prikau rudeny mugeje ir jau zinojau kam dovanosiu
Aš esu nužiūrėjusi tokį arbatinuką su žvakute apačioje http://www.berghoffb...p...27&Itemid=0 Tik dar nežiūrėjau kainų Pridėčiau įvairių arbatų ir gražiai supakuočiau, tai manau turėtų patikti abiems
MES NUO SAVO ŠEIMYNĖLES DOVANOSIM 2008 METU KALENDORIŲ SU ANŪKO IR SAVO NUOTRAUKOMIS. ŽINAU KAD NORI KALENDORIŲ, ANYTA ŽADĖJO PIRKTI KAŽKOKĮ GRAŽŲ SAKĖ NUSIŽIŪRĖJUSI, BET ATKALBINAU,SAKAU GAL KALĖDŲ SENIS ATNEŠ.O NUO VISUOKIŲ SUVENIRŲ JAU BLOGA DAROSI,PRAEITAIS METAIS TIEK PAČIAI PRIDIVANOJA, KAD NETURĖJAU KUR SUDĖLIOTI, O JEIGU IR ŠIAIS METAIS TAIP BUS, TAI .
O man dabar dar kilo mintis draugo tevams padovanoti visokiu skaniai kvepianciu muilu ir drusku voniai, kad save palepintu Muiliuku yra ir vyrisku, ir moterisku, galima nupirkti kiek tik nori, nes jie sveriami ir relax'as garantuotas
Kadangi jie myli katinus, nupirko Presto du fainus kavos puodelius su lėkštute, tokius mažuliukus espresso gerti.. Dar pridėsim kokios skanio geros kavos. Daugiau nieko nesugalvojau.
Aš angelas. Tikrai. Tik skraidyti su šluota greičiau ir patogiau.