Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk pati...kvepalus!

QUOTE(biologė @ 2007 11 20, 07:16)
Po žydinčiu jazminų krūmu drybso nusipenėjęs drakonas, o aplink musytės zvimbia  lotuliukas.gif  O jei rimtai, tai dar geroookai pagalvot reikia g.gif

Cia man panasiau i tavo kvepalu klipa lotuliukas.gif
Atsakyti
Juodieji serbentai ir greipfrutai..kas dar nezinau..
Atsakyti
Juodieji serbentai, jazminai, saldymedis, ar kokia ambra ir muskusas. Vasarai sumaišyčiau kokių obuoliukų, greiprutų, ir,pvz., frezijų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 20, 15:17)
Cia man panasiau i tavo kvepalu klipa lotuliukas.gif

Gera mintis - klipas ne kažkokių vienų kvepalų, o visos mano atseit kolekcijos (iš keturių butelaičių) lotuliukas.gif
O į savo kvepalus kliūstelėčiau neroli, jazminų ir jazminaičių (pagal natas - mock orange ir jasminum), truputuką pakalnučių, nemažai kvapių dervų, įmesčiau šiek tiek ąžuolo samanų, dar gausiai pabarstyčiau cinamonu, po truputį pipiriukų, muškato, kardamono, civetino, ambros... Galgi ir gana tiek g.gif Beliktų gražų slovikėlį išsirinkt - storo matinio gintaro spalvos stiklo su įlietu tankiu sudėtingu geometriniu (jokių gėlyčių) tamsaus metalo ažūriniu raštu. Forma - truputį suplotas cilindras (skerspjūvy elipsė). Kamštelis - to paties tamsaus metalo, reljefiškai raštuoto kaip ir buteliukas (tik be stiklo). Jokių kvarbatkėlių, kaspinėlių, grandinėlių, dzinguliukų, kojinaičių, užtrauktukų...
Atsakyti
Nekurčiau, nes tikrai nemanau, kad sugebėčiau susikurti kažkokį šedevrą biggrin.gif Juk kvepalų kūryba tai ištisas mokslas. O man pakanka ir parduotuvių asortimento. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 20, 19:47)
Gera mintis - klipas ne kažkokių vienų kvepalų, o visos mano atseit kolekcijos (iš keturių butelaičių)  lotuliukas.gif
O į savo kvepalus kliūstelėčiau neroli, jazminų ir jazminaičių (pagal natas - mock orange ir jasminum), truputuką pakalnučių, nemažai kvapių dervų, įmesčiau šiek tiek ąžuolo samanų, dar gausiai pabarstyčiau cinamonu, po truputį pipiriukų, muškato, kardamono, civetino, ambros... Galgi ir gana tiek g.gif Beliktų gražų slovikėlį išsirinkt - storo matinio gintaro spalvos stiklo su įlietu tankiu sudėtingu geometriniu (jokių gėlyčių) tamsaus metalo ažūriniu raštu. Forma - truputį suplotas cilindras (skerspjūvy elipsė). Kamštelis - to paties tamsaus metalo, reljefiškai raštuoto kaip ir buteliukas (tik be stiklo). Jokių kvarbatkėlių, kaspinėlių, grandinėlių, dzinguliukų, kojinaičių, užtrauktukų...

Kaip graziai parasei wub.gif Mano laki vaizduote jau nupiese tavo kvepalu buteliuka biggrin.gif Kvapas gautusi idomus ir kazkodel man atrodo seksualus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 21, 07:34)
Kaip graziai parasei wub.gif Mano laki vaizduote jau nupiese tavo kvepalu buteliuka biggrin.gif Kvapas gautusi idomus ir kazkodel man atrodo seksualus blush2.gif

Ačiū už komplimentą. Už tai leisiu pasikvepint, kai jau viską pasigaminsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 21, 07:59)
Ačiū už komplimentą. Už tai leisiu pasikvepint, kai jau viską pasigaminsiu bigsmile.gif

internete labai daug info apie tai kaip namu salygom pasigamint kvepalus. gal reik pabandyti vienok? g.gif ar kurt tema su kvepalu gamybos receptais? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 21, 08:01)
internete labai daug info apie tai kaip namu salygom pasigamint kvepalus. gal reik pabandyti vienok? g.gif ar kurt tema su kvepalu gamybos receptais? rolleyes.gif

Kodėl ne, jei pati turėsi ką ten pasakyt. Šiaip įdomu, tolimoj jaunystėj ir aš truputį pažaidžiau šitaip blush2.gif O dabar geriau nusipirksiu gatavą šedevrą.
Atsakyti
Aš mėginsiu kvepalus gamintis. Jeigu kas gausis gero - dovanosiu mamai ir anytai kalėdoms biggrin.gif
O ir buteliukus pati apsidekoruosiu.

(Mane persekioja "pasidaryk pats" manija visame kame.)
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2007 11 21, 14:15)
Aš mėginsiu kvepalus gamintis. Jeigu kas gausis gero - dovanosiu mamai ir anytai kalėdoms biggrin.gif
O ir buteliukus pati apsidekoruosiu.

(Mane persekioja "pasidaryk pats" manija visame kame.)

Labai sveikintina manija drinks_cheers.gif Vis neapsisprendziu ar reik temos apie kvepalu pasigaminima ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 21, 14:21)
Vis neapsisprendziu ar reik temos apie kvepalu pasigaminima ar ne g.gif

manau kad ne...butu analogiska tema, tik kitu pavadinimu... o tokiu, kurios dalintusi savo gaminiu receptura, abejoju, kad butu daug rolleyes.gif taigi butu tiesiog pustuste temele ax.gif

cia tik mano subjektyvi nuomone blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 21 lapkričio 2007 - 14:27