Merginos, jei galėtumėt sukurti savo kvepalus, kokie gi jie būtų? Kuo jie kvepėtų? Ką jie sakytų? Į kokį buteliuką juos patalpintumėte?
Turint pinigų, žinoma, galima pono Guerlain'o paprašyt, kad sukurtų individualius kvepalus, skirtus tik jums, bet gal šį kartą tiesiog pasvajokim....
QUOTE(Minerva @ 2007 11 19, 15:50)
Gera tema, F_A
Mano kvepaluose būtų: šiek tiek guerlinado, šiek tiek medienos ir šiek tiek anyžių O toliau jau prasidėtų interpretacijos
O buteliukas... O kam tas buteliukas? - vis tiek su švirkštu reikėtų pilstyti, tai ir kokybiškas stiklainis tiktų
Mano kvepaluose būtų: šiek tiek guerlinado, šiek tiek medienos ir šiek tiek anyžių O toliau jau prasidėtų interpretacijos
O buteliukas... O kam tas buteliukas? - vis tiek su švirkštu reikėtų pilstyti, tai ir kokybiškas stiklainis tiktų
Pralinksminai svirkstas gi ne firma O kokias detum pvz bazines natas?
QUOTE(F_A @ 2007 11 19, 16:52)
svirkstas gi ne firma
Na, gerai, ant švirkšto galima išgraviruoti: pvz. Minerva Kaunensis
QUOTE(Minerva @ 2007 11 19, 15:58)
Na, gerai, ant švirkšto galima išgraviruoti: pvz. Minerva Kaunensis
Pavadinimas tai neblogai skamba klausyk na ir pakuote originali gautus
QUOTE(F_A @ 2007 11 19, 16:59)
Pavadinimas tai neblogai skamba klausyk na ir pakuote originali gautus
Aha, dabar suku galvą, kurias natas kaip išdėlioti ir kokių gvazdikėlių kur pribarstyti
o as kurciau kvepaluys is rozes,juoduju serbentu, vaniles, truputuka sandalmedzio (jeigu deretu), bergamotes
bergamote, lotosas, juodieji serbentai, jazminas, lelija, sandalmedis, opiumas (nzn, kas sitam kvapui isgauti naudojama, tiesiog pagal smilkalu kvapa uzsisakau:)), truputis vaniles, mira. nezinau, kas is sitos koses iseitu, bet gal kas nors. aisku, kazka pasalinti galima, jei nelabai jau kvepetu visuma
QUOTE(katalike @ 2007 11 19, 22:44)
bergamote, lotosas, juodieji serbentai, jazminas, lelija, sandalmedis, opiumas (nzn, kas sitam kvapui isgauti naudojama, tiesiog pagal smilkalu kvapa uzsisakau:)), truputis vaniles, mira. nezinau, kas is sitos koses iseitu, bet gal kas nors. aisku, kazka pasalinti galima, jei nelabai jau kvepetu visuma
musu trys "svajoniu"kvepalu natos sutampa
Po žydinčiu jazminų krūmu drybso nusipenėjęs drakonas, o aplink musytės zvimbia O jei rimtai, tai dar geroookai pagalvot reikia
QUOTE(katalike @ 2007 11 19, 22:44)
O kur juos "apgyvendintum"? Gautus man atrodo kazkas rytietisko
QUOTE(F_A @ 2007 11 20, 08:38)
O kur juos "apgyvendintum"? Gautus man atrodo kazkas rytietisko
nu visiškai rytietiškų nenorėčiau su buteliuku tai sunku sugalvoti net. kazin, ar sumastyciau kazka geriau, nei jau esantys. nžn, man gražus (spalva, forma) ir ne per daug pretenzingas midnight poison. o modernizmo ar minimalizmo turbūt nelabai norėčiau...