Kai gime mano vyresnisis sunelis man anyta pasiule isbandyti Lycopodium, cia pataisų sporu milteliai, tai as ir dabar naudoju savo dukrytei. Kainuoja apie 9lt. ir uztenka ilgam. Tik vandenukas ir miltukai , jokiu kremu. Kiek zinau kad musu mamos sekmingai ji naudojo. Mano mama ir anyta tai tikrai
dazniausiai vandeniu plaunu,ir servetelem PAMPERS
Nežinau ar čia senovinis metodas,bet visada plaudavau su vandeniu ir vaikišku (dažniausiai vaistinėj pirktu) muilu.Drėgnas servetėles naudojau tik "iš bėdos",ten kur nebūdavo galimybės nuplauti vandeniu.
QUOTE(kepuraite @ 2008 05 05, 23:03)
Kai gime mano vyresnisis sunelis man anyta pasiule isbandyti Lycopodium, cia pataisų sporu milteliai, tai as ir dabar naudoju savo dukrytei. Kainuoja apie 9lt. ir uztenka ilgam. Tik vandenukas ir miltukai , jokiu kremu. Kiek zinau kad musu mamos sekmingai ji naudojo. Mano mama ir anyta tai tikrai
Dabar nebera to isgirto Lycopodium, iseme is gamybos, sako jis yra nuodingas
Bet geras dalykas buvo..
As visada valau vandeniu ir vata, vakarais su muiliuku.. profilaktiskai vakare patepu hipp kremuku nuo issutimu ir viskas puiku maniskei alergizuoja visos dregnos serveteles, tad jomis dabar valau dulkes ir makijaza pakanka pavalt karta dregna servetele ir uzpakalukas parausta...
o siaip juk tos serveteles ne tik kad nesveika, bet juk jos saltos pameginkit jomis pasivalyt sau ten, nelabai gi malonu as pradzioj kai bandziau naudot, sildydavau jas rankose, bet ir alergija tuoj islindo ir pati pagalvojau, kad nemalonu tokiu dregnu skuduru vaika valyt uztat siltas vandenukas ir vatyte visai kitas reikalas ir patogu ir mazylei patinka ir tinka ir uzpakaliukas grazus ir tikrai patogu bent jau namie, jau neskaitant kad zymiai sveikiau
o siaip juk tos serveteles ne tik kad nesveika, bet juk jos saltos pameginkit jomis pasivalyt sau ten, nelabai gi malonu as pradzioj kai bandziau naudot, sildydavau jas rankose, bet ir alergija tuoj islindo ir pati pagalvojau, kad nemalonu tokiu dregnu skuduru vaika valyt uztat siltas vandenukas ir vatyte visai kitas reikalas ir patogu ir mazylei patinka ir tinka ir uzpakaliukas grazus ir tikrai patogu bent jau namie, jau neskaitant kad zymiai sveikiau
QUOTE(kepuraite @ 2008 05 05, 23:03)
Aga ir mes tuos miltukus naudojom ilgą laiką,o dabar jų tikrai nebėra.O šiaip užpakaliuką plaunam su vandenuku,nes servetėlės mums netinka, o patepu su exsipialio tepaliuku,kai būna pašutus dupcė,tai su sudokremuku.
QUOTE(mylimuke @ 2007 11 22, 18:28)
Tos servetėlės ir prikvėpintos viskuo, ir užpakalis paskui toks slidus, drėgnas būna, ir dar velniai žino kiek tos chemijos ten
nuvalius užpakaliuką servetėlėmėmi reikia jį nusausint sausa servetėle...
mes nuo pat gimimo naudojam servetėles ir gražiausias užpakaliukas jokių paraudimų ar dar ko...
Papildyta:
QUOTE(ajuka @ 2008 05 07, 13:51)
As visada valau vandeniu ir vata, vakarais su muiliuku.. profilaktiskai vakare patepu hipp kremuku nuo issutimu ir viskas puiku maniskei alergizuoja visos dregnos serveteles, tad jomis dabar valau dulkes ir makijaza pakanka pavalt karta dregna servetele ir uzpakalukas parausta...
grūdintis reikia,kaip vasarą i jūrą vaiką kišit jei nebus šalčio ragavęs?
Dabar nebera to isgirto Lycopodium, iseme is gamybos, sako jis yra nuodingas
Bet geras dalykas buvo..
Pirkau Lycopodiuma gal pries kokius 2 men., šiaurės miestelitam paciam pastate kur vaiku miestas, berots camelijos vaistine, tikrai buvo. o del to kad jis gali but nuodingas pirma kart isgirdau, reikes paklaust pažistamos vaistininkes.
Bet geras dalykas buvo..
Pirkau Lycopodiuma gal pries kokius 2 men., šiaurės miestelitam paciam pastate kur vaiku miestas, berots camelijos vaistine, tikrai buvo. o del to kad jis gali but nuodingas pirma kart isgirdau, reikes paklaust pažistamos vaistininkes.
QUOTE(Tinar @ 2008 05 07, 13:56)
nu kazin ar uzpakali ir ten grudint reik ir jau gal ne servetelem sakau pasivalykit pacios ir pamatysit, kad nelabai malonu as siaip tikrai ne pries serveteles, super isradimas, bet tik ekstra atveju.
dazniausiai naudojam serveteles. tiksliau-beveik visada, tik vakare plaunam su vandeniu del paraudimu tai nezinau nera buve paraude
sveiki.
as irgi apvalau pirma dregna servetele, paskui siltu vandeniu apiplaunu su sebamed muilu.
as irgi apvalau pirma dregna servetele, paskui siltu vandeniu apiplaunu su sebamed muilu.