Man irgi nepamainomas vandenukas Nesu nusiteikusi prieš servetėles, bet man jos nelabai patinka O jei jums patinka, tai super
mes ir duodam pliusa vandenukui
PLOVIAU IR PLAUNU PO KRANU. KAI PARAUSDAVO TEPIAU SUDOCREMU
Didijį turtą nuvalom servetėle, kad nebyrėtų kol iki vonios nueinam, ir būtinai su vandenuku plaunam, kitaip labai raudonuoti pradeda.
Kai gime valiau su servetelem, bet veliau pradejau po kranu plauti. Ir taip iki siol, pakisu uzpakaliuka, isplaunu ir nuvalau O serveteles geriau kelionej
QUOTE(reda86 @ 2010 04 11, 20:45)
pabandykit pacios visa laika tik dregnom servetelem valytis,kazi kaip jau faina.
O pati jus kiekviena karta 'po didelio' po kraneliu apsiplovinejate, ar kaskart lendate po dusu?? Tiesiog siaip, idomu, jei jau viska bandote, kaip sakete, 'ant saves'..
Na, nezinau, cia jau kaip kam - man paciai dregnos serveteles tualete nepamainomos, nezinau, kaip issiversciau vien su tualetiniu popierium.. Ir tikrai po 15min netenka begti praustis, nes ten kazkas slidaus. Nors gal priklauso, kokios serveteles..
Nesigincysiu, kiekviena mama daro kaip jai ir jos vaikui geriau, bet jei vaiko odele nera itin jautri ir, pabandzius, serveteles jos neerzina, nemanau, kad jas naudoti kaskart ir po 'visko' - nusikaltimas.
Mes jas naudojam nuolat, nuo pat pirmu dienu, ar kelionej ar namie - specialios, sudetyje 99% vandens, rekomenduojamos akuseriu ir nematau cia nieko blogo. Jokiu sudirgimu, paraudimu, ar issutimu ne karto nebuvo. Pati jas naudoju makiazui nuimti, nors mano oda labai viskam jautri.
Ir maudomes mes, kaip, manau, ir daugelis kitu maziuku, kas vakara, todel nemanau, kad mano dukryte del serveteliu naudojimo yra purvinesne, nei maziukai, apiplaunami vandeniu.
QUOTE(jurgixe @ 2010 04 20, 07:46)
man nepamainomas vandenukas .na aišku jei kur kelionėj,tai nebėgu ieškot vandens čiaupo,tinka tada ir servetėlės
QUOTE(megasun @ 2010 04 20, 10:17)
Man irgi nepamainomas vandenukas Nesu nusiteikusi prieš servetėles, bet man jos nelabai patinka O jei jums patinka, tai super
as tik uz vandenuka, o del tepimo tai manau kiekvienam vaikui skirtingai. didziajai puikiai viskam tiko bepantenas, o mazajai jis visiskai netinka, tai jai tik barstom - pudrytes, ir pataisu sporos.
mums 1metai 1menuo.
Dar nei vienos serveteles nesu sunaudojus
Vanduo - musu geriausias draugas .
Turiu Chicco prausikli, panaudoju, kai jau kvapelis nelabai buna ir po kakio.....
Dar nei vienos serveteles nesu sunaudojus
Vanduo - musu geriausias draugas .
Turiu Chicco prausikli, panaudoju, kai jau kvapelis nelabai buna ir po kakio.....
Namie vien tik vandenukas mano pipirui tai labai didele atrakcija nes leidziu kojytemis papliuskenti kriauklej na o kelionej ar kur sveciuos dregnos serveteles nepakartojamas pagalbininkas kai nera salia silto vandens
QUOTE(irmusiux @ 2010 04 30, 15:27)
Didijį turtą nuvalom servetėle, kad nebyrėtų kol iki vonios nueinam, ir būtinai su vandenuku plaunam, kitaip labai raudonuoti pradeda.
mes irgi apsivalom kakuti ir einam praustis po kranu,seip man tos serveteles tai nelabai tinka bet kai nera kur apsipraust tai tada prasiverciam ir su servetelemis.
Tik vanduo, jokių servetėlių neekonomiška ir neekologiška
Mes taip pat pirmenybę teikiam vandenukui, o servetėlės tik, kai reikalą turim su "kakiuku" (nuvalome, o po to prausiamės) ir kelionėje. Tepam Bepanpten'u. Užpakaliuko odelė super , nė karto nebuvo iššutimų.