Įkraunama...
Įkraunama...

Su kuo nuvalote atžalos užpakaliuką?

Man irgi nepamainomas vandenukas thumbup.gif Nesu nusiteikusi prieš servetėles, bet man jos nelabai patinka rolleyes.gif O jei jums patinka, tai super smile.gif smile.gif
Atsakyti
mes ir duodam pliusa vandenukui thumbup.gif
Atsakyti
PLOVIAU IR PLAUNU PO KRANU. KAI PARAUSDAVO TEPIAU SUDOCREMU
Atsakyti
Didijį turtą nuvalom servetėle, kad nebyrėtų kol iki vonios nueinam, ir būtinai su vandenuku plaunam, kitaip labai raudonuoti pradeda.
Atsakyti
Kai gime valiau su servetelem, bet veliau pradejau po kranu plauti. Ir taip iki siol, pakisu uzpakaliuka, isplaunu ir nuvalau smile.gif O serveteles geriau kelionej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reda86 @ 2010 04 11, 20:45)
pabandykit pacios visa laika tik dregnom servetelem valytis,kazi kaip jau faina.


O pati jus kiekviena karta 'po didelio' po kraneliu apsiplovinejate, ar kaskart lendate po dusu?? Tiesiog siaip, idomu, jei jau viska bandote, kaip sakete, 'ant saves'..
Na, nezinau, cia jau kaip kam - man paciai dregnos serveteles tualete nepamainomos, nezinau, kaip issiversciau vien su tualetiniu popierium.. Ir tikrai po 15min netenka begti praustis, nes ten kazkas slidaus. Nors gal priklauso, kokios serveteles..

Nesigincysiu, kiekviena mama daro kaip jai ir jos vaikui geriau, bet jei vaiko odele nera itin jautri ir, pabandzius, serveteles jos neerzina, nemanau, kad jas naudoti kaskart ir po 'visko' - nusikaltimas.

Mes jas naudojam nuolat, nuo pat pirmu dienu, ar kelionej ar namie - specialios, sudetyje 99% vandens, rekomenduojamos akuseriu ir nematau cia nieko blogo. Jokiu sudirgimu, paraudimu, ar issutimu ne karto nebuvo. Pati jas naudoju makiazui nuimti, nors mano oda labai viskam jautri.
Ir maudomes mes, kaip, manau, ir daugelis kitu maziuku, kas vakara, todel nemanau, kad mano dukryte del serveteliu naudojimo yra purvinesne, nei maziukai, apiplaunami vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(jurgixe @ 2010 04 20, 07:46)
man nepamainomas vandenukas thumbup.gif .na aišku jei kur kelionėj,tai nebėgu ieškot vandens čiaupo,tinka tada ir servetėlės ax.gif


QUOTE(megasun @ 2010 04 20, 10:17)
Man irgi nepamainomas vandenukas thumbup.gif  Nesu nusiteikusi prieš servetėles, bet man jos nelabai patinka rolleyes.gif  O jei jums patinka, tai super smile.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as tik uz vandenuka, o del tepimo tai manau kiekvienam vaikui skirtingai. didziajai puikiai viskam tiko bepantenas, o mazajai jis visiskai netinka, tai jai tik barstom - pudrytes, ir pataisu sporos.
Atsakyti
mums 1metai 1menuo.
Dar nei vienos serveteles nesu sunaudojus biggrin.gif
Vanduo - musu geriausias draugas thumbup.gif .
Turiu Chicco prausikli, panaudoju, kai jau kvapelis nelabai buna ir po kakio..... cool.gif
Atsakyti
Namie vien tik vandenukas drinks_cheers.gif mano pipirui tai labai didele atrakcija nes leidziu kojytemis papliuskenti kriauklej thumbup.gif na o kelionej ar kur sveciuos dregnos serveteles nepakartojamas pagalbininkas kai nera salia silto vandens
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovituxss: 05 gegužės 2010 - 23:34
QUOTE(irmusiux @ 2010 04 30, 15:27)
Didijį turtą nuvalom servetėle, kad nebyrėtų kol iki vonios nueinam, ir būtinai su vandenuku plaunam, kitaip labai raudonuoti pradeda.


drinks_cheers.gif

mes irgi apsivalom kakuti ir einam praustis po kranu,seip man tos serveteles tai nelabai tinka bet kai nera kur apsipraust tai tada prasiverciam ir su servetelemis.
Atsakyti
Tik vanduo, jokių servetėlių schmoll.gif neekonomiška ir neekologiška rolleyes.gif
Atsakyti
Mes taip pat pirmenybę teikiam vandenukui, o servetėlės tik, kai reikalą turim su "kakiuku" (nuvalome, o po to prausiamės) ir kelionėje. Tepam Bepanpten'u. Užpakaliuko odelė super thumbup.gif , nė karto nebuvo iššutimų.
Atsakyti