Mes sudrekinam vatos gumulelius ir valom jais. Po to paprasta servetele nusausinam. UK kranai atskiri karstam ir saltam vandeniui, tai pakist po kranu neiseina
Pasituštinus visada plaunu vandenuku ir naudoju bemuilę žele. Keisdama pampį po sysiuko- apšluostau servetėle.
del tu kranu Uk tai jau joa, tikras marazmas... tai as irgi vata slapinu siltam vandenuke arba kartais ramuneliu profilaktiskai uzsipilu ir nuvalau uzpakaliuka, o kiekviena vakara maudomes tai nusutimu jokiu nera, o tos serveteles tik kelionej, o ne kiekviena diena! as nesuprantu kaip taip pastoviai galima valyt, as su tom servetelem net sau ranku nevalyciau, nes po to labai jau nemalonus jausmas, o cia lialiukam uzpakalius valyt... bet aisq kelionej tai nepakeiciamas dalykas
Aš laikausi tos nuomonės, kad servetėlės- tik kelionėje, kur nėra galimybės vandenuku apiprausti. Daug kam tos servetėlės tik alergijas kelia. Ir mano, ir draugių vaikų subinukai parausdavo kaip beždžioniukų nuo tų servetėlių. Reklama visagalė- deja, nieko geriau neišrasit už vandenį, dviratsi išrastas. Tekantis vanduo daug higieniškiau. Aš tai saviškį prausiau su vandenuku ir švelniu vaikišku muiliuku. Jei parausdavo- tai "Bepanthen" geriausiai padėdavo.
as kiek imanoma (ne nakti) plaunu po kranu su weledos muiliuku. Nakti jei reikia, naudoju serveteles, tam, kad neprizadinti mazylio. Man per ziaru mieganti kisti po kranu . Ir pries maunant sauskelne naudojam weledos aliejuka. Mums weledos visos priemones laibai tinka .. Vertinu jas, nes jos visiskai naturalios ir iki siol (mums 6 menesiai) neturim jokiu problemu su paraudusia odele. O turim kiek rinkiu!
Na mes irgi kai namuose būnam beveik nenaudojam tų servetelių, kiek padovanojo, tai dar dabar pakelis tebestovi. O šiaip po didelio reikalo tai manau tikrai reikia po kranu, nes nežinau kaip kitiems, bet maniškiui kartais tas kakutis taip prie užpakaliuko "prikepęs" būdavo , kad su servetėle sunkiai nuvalysi, tik po kraniuku su vandeniu. Muilo irgi nenaudojam, gal ir nelabai gerai, bet kad oda ir taip linkusi išsausėti . Kremuku kartais pasitepam, bet retai. Na kur gavom ligoninėj mėginuką Sudokremo visą sutepėm,o kitas kremas tebestovi. O dėl to madingumo tai, deja, tam tikrai žmonių daliai reklamos poveikis akivaizdus.
Dregnom servetelem
Siandien drauge patare, kai "prikepes" kakutis prie uzpakaliuko, naudoti paprasta vazelina, tiesiog "paimti" su vata is indelio ir nuvalyt viska, sake, kad . Butinai reikes isbandyti
Valykite dregnu skuduru ir problemu nebus, servetelem galite sau rankas nusivalyti
Valom servetėlėm ir jokių problemų neturim dėl paraudusio užpakaliuko, nereikia nė tepaliukų.
Aš nesu valiusi drėgnom servetėlėm nei karto Tik paprastu vandenuku ir muiliuku, nes labai jautrus vaiko užpakaliukas, nenoriu alergizuoti. Ir gydytoja patarė drėgnom servetėlėm valyt tik ekstra atveju-kelionėj.