Mes vis dar tik po kranu
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 16, 12:51)
Mes vis dar tik po kranu
Mes irgi po kranu Nors kartais jau nuvalau servetele, bet laaaaabai retai
QUOTE(Niviuke @ 2010 01 16, 23:43)
Mes irgi po kranu Nors kartais jau nuvalau servetele, bet laaaaabai retai
aš tai turiu nusipirkusi servetėlių ir stovi, bet nieko, sunaudosim vasarą, kai lauke nuo žemių-smėlų reiks rankas valyti taip ir su didžiąja suvnaudojom servetėles ir net ne vieną poką-labai patogu prie jūros ir šiaip...
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 17, 12:19)
aš tai turiu nusipirkusi servetėlių ir stovi, bet nieko, sunaudosim vasarą, kai lauke nuo žemių-smėlų reiks rankas valyti taip ir su didžiąja suvnaudojom servetėles ir net ne vieną poką-labai patogu prie jūros ir šiaip...
Tik po kranu, net minties kitos nera Man smirda tos servetels.
Visada po kranu!
nebent bunam kazkur ne namie ir nera salygu po kranu pakisti...
nebent bunam kazkur ne namie ir nera salygu po kranu pakisti...
serveteles tik kelionej,o plaunu visa laika po vandeniu
mes taip pat po kanu tačiau kartais būna kad labai šalta namučiuos tai su servetėlėm nuvalome kad greičiau būtu odytė graži ir nešunta tfu tfu tfu
mes tik su servetelem ir niekada nebuvo nei prisute nei paraude, nuo pat gimimo viskas gerai, nes svarbiausia netingeti dazniau pampiu pakeisti. o odele vandenuke nusiplauna kai maudomes vakarais
QUOTE(sandra.g @ 2010 01 26, 09:57)
sveikos mamytes,
dazniausiai valau su virintu vandeniu.ir tik kartais su dregnom kudikiu servetelem.
dazniausiai valau su virintu vandeniu.ir tik kartais su dregnom kudikiu servetelem.
o aš su virintu net ką tik gimusioms neplaudavau... ligoninėj iš kart po kranu kai keisdavomės pampį