Įkraunama...
Įkraunama...

Su kuo nuvalote atžalos užpakaliuką?

As, jei dukryte tik pasiusiojus, valau vandenyje pamirkytais vatos gabaliukais, o po rimto reikalo - siltam vandeny pamirkytom servetelem ir dar vatos gabaliukais. Paskui gerai nusausinu mazais merliukais. Kazkaip nepatogu man ta vaika prie kriaukles nulaikyt - malasi baisiausiai ir baisu ismesti ja. O kruopsciai slapia vata nuvalius, rezultatas tas pats.
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2009 12 31, 02:58)
As, jei dukryte tik pasiusiojus, valau vandenyje pamirkytais vatos gabaliukais, o po rimto reikalo - siltam vandeny pamirkytom servetelem ir dar vatos gabaliukais. Paskui gerai nusausinu mazais merliukais. Kazkaip nepatogu man ta vaika prie kriaukles nulaikyt  - malasi baisiausiai ir baisu ismesti ja. O kruopsciai slapia vata nuvalius, rezultatas tas pats.

Na prie kriaukles tai taip, npatogu ir man.Tai as paleidziu i vonia vandeni, ir tada pakisu po kranu uzpakaliuka ir plaunu smile.gif Seip kiek zinau reikia uzpakaliuka plauti po tekanciu vandeniu, taip sake ligoninej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaatyteaa @ 2009 12 31, 11:57)
Na prie kriaukles tai taip, npatogu ir man.Tai as paleidziu i vonia vandeni, ir tada pakisu po kranu uzpakaliuka ir plaunu smile.gif  Seip kiek zinau reikia uzpakaliuka plauti po tekanciu vandeniu, taip sake ligoninej  4u.gif

As gimdziau ne Lietuvoj, tai mums visoms ligonineje ir rode, kad valyti slapiais vatos gumuliukais. smile.gif
O be to pas mus duso kabina... ax.gif
Atsakyti
mes beveik visada po kranu,tik nakti kai nenoriu labai isbudint vaiko servetele greit nuvalau,bet stengiuos nepiknaudziaut,vandenukas daug geriau ax.gif sudocrem mum netiko,tik dar labiau nuo jo isbere doh.gif tai per kiekviena pampiu keitima nuplaunu,nusausinu ir patepu aliejuku,super viskas susitvarke jokiu paraudimu ir berimu nebeliko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siuzanike @ 2007 11 22, 12:10)
Mes visada naudojames servetelemis.O uzpakaliukui pagalba suteikia sudocrem.Jis gana veiksmingas.

drinks_cheers.gif mes irgi tik servetelemis ir kremo jej reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Mes tai ne visada serveteles naudojam, einam po kranu, i vonia praustis, arba, su slapia vatyte, pries nakti tai dar patepu tokiu kremuku specialiu, kad kai buna ilgas salytis su slapiu pampersu, neisustu uzpakaliukas. Kazkur teko skaityti, kad, nereiketu piktnaudziauti servetelemis g.gif nzn, kiek tiesos tame yra =]
Atsakyti
As visada planunu sunaus uzpakaliuka po tekanciu vandeniu ir patepu sudocremu. Servetelemis naudojames tik isejus is namu.
Atsakyti
Mes po kakucio tuoj pat (nes karta palaikem kokiu 20min, manem dar darys, tai labai issuto) visad plaunam po kranu, sveciuose irgi, o nakti, kad vaiko labai neisbudinti, tai servetelem nuvalom.
Atsakyti
Mes tai kiekviena kart po kranu, is pradziu tai baisu budavo, kad neismest, o dabar taip ipratom, kad kitaip net neisivaizduoju.
Atsakyti
Ir mes visada prausiames po kranu, nesvarbu ar po maziuko ar po didelio smile.gif o jei sveciuose, tai su savimi turime dregnu serveteliu, bet vistiek einam i vonia tongue.gif
Atsakyti
Kol kas prausiu po kranu kriaukleje, nes vonios neturim, bet darosi nepatogu. Serveteliu dar nebandziau, nes gimdymo namuose sake kad negerai tai ir nenaudoju. Na nebent kai i svecius ar pan. O tepu Sudocremu.
Atsakyti

Man irgi is pradziu buvo baisu, kad neiskristu vaikutis, bet pripratom jau per 6 men. blush2.gif
Atsakyti