Įkraunama...
Įkraunama...

Tavo gimimo dieną-akcijos, nuolaidos, dovanėlės...

Takko 20 proc 3 savaites po gimimo dienos
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2012 03 31, 23:57)
Taip pat kiek žinau IKI parduotuvėje gimtadienio dieną gaunate 10procentų nuolaidą su IKI kortele.

Akcija prasidėjo savaitė po mano gimtagienio blink.gif doh.gif verysad.gif Kantriai laukiu šių metų. Na, jei jie nutrauks ją nesulaukę mano didžiosios dienos, tai gun_bandana.gif
Atsakyti
Man nuolaidos negalioja. Esu gimus rugsėjo 1 dieną. Tad tą dieną, net šampano realiai nenusiperku parduotuvėje. Nors siunčia įvairius pasiųlymus ir IKI ir RIMI sad.gif
Atsakyti
Aš tai per gimtadienį tik iš Danijos berods esu gavus sms su nuolaida... Nustebino, kad Operos ir baleto teatras dalina bilietus nemokamai, jau net kalendoriuj pasiziurejau, kada mano gimtadienis ispuola smile.gif) FB kazkas uzkure puslapi apie gimtadienio nuolaidas http://www.facebook....dienioNuolaidos, arteja draugo gimtadienis, tai reik suplanuot ka veikt, ka kur pirkt...
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 01 09, 17:58)
Kantriai laukiu šių metų. Na, jei jie nutrauks ją nesulaukę mano didžiosios dienos, tai  gun_bandana.gif

sveikos, man irgi tai aktualu, nes aš sausį gimus. ir gavau laišką, "atsiprašome, bet 10 proc. nuolaida pirkiniams galiojo iki 2012 12 31 " doh.gif
bet užtai gavau SMS,kad Čili tinkle vienkartiniam apsilankymui 30 proc, tą mėnesį, ir Lietuvos geležinkeliai nustebino, kad gimtadienio proga atsiunt4 tok5 laiškutį: "norime pasveikinti Jus su artėjančiu gimtadieniu ir informuoti apie specialiai šia proga Jums taikomą 50 % nuolaidą* kelionėms gimtadienio dieną vietinio susisiekimo traukiniais.

*Norėdami pasinaudoti šia nuolaida, prieš pirkdami bilietą gimtadienio dieną nepamirškite pateikti gimimo datą patvirtinantį dokumentą." ax.gif
Atsakyti
Gal dar kokių gimtadieninių akcijų žinote?
Atsakyti
IKI gimtadienio akcijų nebevykdo, o Rimi reikia turėti kortelę ir būti pasirašiusiam sutikimą, kad siųs pasiūlymus, tada iš pradziu gauni sms, o po to tik gali 20 proc. pigiau nusipirkti vyną, sūrį ir pyragų. Jeigu kortelės neturi - nuolaidų nėra.

Šaindien išbandžiau ir Iki ir Rimi. Tai nieko nepešiau. schmoll.gif
Atsakyti
Gal dar kas nors ką nors naujo sužinojo? smile.gif
Atsakyti
Body shop kortelės turėtojui - 20% (kortelė nemokama smile.gif )
crocs kortelės turėtojui ne 25% kaip kažkas rašė,bet 15%, kortelė mokama 5eur smile.gif
Rimi 20% tortams ir vynui su kortele smile.gif
Atsakyti
Monton/Mosaic/ Ivo Nikkolo/Baltman registruotiems pirkėjams (anksčiau kortelių turėtojams) parduotuvės duoda 10 Eur gimtadienio premiją, pasinaudoti premija galima vieną kartą 15 dienų prieš gimtadienį arba 15 dienų po jo. Galioja ir nukainotoms prekėms.

Tikslinu: Body Shop duoda 30% gimtadienio nuolaidą visą gimimo mėnesį vienam pirkimui ir nemokamą nuolaidų kortelę.

Vaistinė "Camelia" taip pat leidžia pasinaudoti 30% gimtadienio nuolaida perkant papildus, kūno priežiūros ar higienos prekes su turima kortele, atsiunčia pranešimą, kiek dienų ji galioja.

Atsakyti
kas turi Vivi lojalumo korteles- gimtadienio proga gauna dovanų už tokią pat sumą, už kokia apsipirko parduotuveje. Camelia vaistinė irgi siūlo nuolaidą, tik nepamenu, kokia ji
Atsakyti
Keliu tema i virsu smile.gif
Kokiu gimtadienio pasiulymu zinote Vilniuje?
Atsakyti