Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dėžutės Kauno lopšeliui

QUOTE(vixiuke @ 2007 11 26, 23:28)
na va, kaip gaila. Bet gal dar keisis data, nes sakė, kad reik pasiskambint prieš kelias dienas. be to, tik dabar pamačiau, kad 28 dieną 5dienis, aš tai rasiu kur palikti mažiukę, bet gal reik paskambint ir susitarti 29 dienai, tada daugiau mamyčių galėtų dalyvauti?

SESTADIENI IR MAN GERIAU,BET BANDYSIU PRISITAIKYT BET KOKIU ATVEJU... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 11 26, 23:28)
na va, kaip gaila. Bet gal dar keisis data, nes sakė, kad reik pasiskambint prieš kelias dienas. be to, tik dabar pamačiau, kad 28 dieną 5dienis, aš tai rasiu kur palikti mažiukę, bet gal reik paskambint ir susitarti 29 dienai, tada daugiau mamyčių galėtų dalyvauti?

Gruodzio 29 sestadienis bus darbo diena, bet kos ten darbas pries naujus metus...
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2007 11 26, 21:06)
siaip tai darome visas vienodas kad maziukai nejaustu isskirtinumo didesnio

bet ar gausis padaryti vienodas dezutes, nes kaip suprantu tai nemazai mamyciu jas ruos, tai dezuciu dydis tikrai skirsis g.gif

QUOTE(palade @ 2007 11 26, 22:50)
issiunciau kuklius laiskelius i prekybos centrus del paramos davimo, nors vilties nedaug bet gal atsilieps ...

labai sauni mintis thumbup.gif tikekimes kas nors atsilieps ax.gif

As irgi jau baigiu sukomplektuoti viena dezute ax.gif tik dar pacios dezutes reikia, o i vidu desiu: piestukus, knygute storais lapais, spalvojimo knygele, misliu knygute, kelis kompl lipduku, maza pliusini peliuka ir dar sakiau kokiu saldainiuku- ciulpinuku ar guminuku dadesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2007 11 27, 01:13)
bet ar gausis padaryti vienodas dezutes, nes kaip suprantu tai nemazai mamyciu jas ruos, tai dezuciu dydis tikrai skirsis  g.gif
labai sauni mintis  thumbup.gif  tikekimes kas nors atsilieps  ax.gif

As irgi jau baigiu sukomplektuoti viena dezute  ax.gif  tik dar pacios dezutes reikia, o i vidu desiu: piestukus, knygute storais lapais, spalvojimo knygele, misliu knygute, kelis kompl lipduku, maza pliusini peliuka ir dar sakiau kokiu saldainiuku- ciulpinuku ar guminuku dadesiu  g.gif

KIEK SUPRATAU VALGOMO NEDEDAM,CIA JAU BENDRAI VAISES PASKUI rolleyes.gif ...
Atsakyti
man atrodo kad kaiptik penktadieni butu geriau,nes paskui ruosimies naujiesems, tai ar spesim, o penktadieni ir darbus visianksciau baige, na bet man nesvarbu as eisiu, man dar atrodo jog reiktu tiksliai skelbti kiekjau yra sukomplektuotu dezuciu irkiekdar truksta,nes jei yra jau visos, tai geriau tada kitos pinigais paremtu ir nupirktu valgomu lauktuviu mazyliams.
Atsakyti
Į vaikučių namus vyks:
1. palade
2. vixiuke
3. Cobrytė
4. GREISI
5. vaileta
6. Sonata
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2007 11 27, 12:13)
man dar atrodo jog reiktu tiksliai skelbti kiekjau yra sukomplektuotu dezuciu irkiekdar truksta,nes jei yra jau visos, tai geriau tada kitos pinigais paremtu ir nupirktu valgomu lauktuviu mazyliams.

mes taip ir darom tongue.gif

Saskaitoje yra : 105 Lt.
Esamos dovanos skirtos vaikuciam:

1. Neutrali dovanele (geltonas popierius)
2 Neutrali dovanele ( gelt. popierius)

kai paruosi dovanele, nukopijuok sita raudona teksta ir darasyk svaja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2007 11 27, 00:13)
bet ar gausis padaryti vienodas dezutes, nes kaip suprantu tai nemazai mamyciu jas ruos, tai dezuciu dydis tikrai skirsis  g.gif
labai sauni mintis  thumbup.gif  tikekimes kas nors atsilieps  ax.gif

As irgi jau baigiu sukomplektuoti viena dezute  ax.gif  tik dar pacios dezutes reikia, o i vidu desiu: piestukus, knygute storais lapais, spalvojimo knygele, misliu knygute, kelis kompl lipduku, maza pliusini peliuka ir dar sakiau kokiu saldainiuku- ciulpinuku ar guminuku dadesiu  g.gif

Todėl ir dedame į batų dėžutes, kad dėžutės būtų daug maš vienodos mirksiukas.gif
Čiulpinukai, guminukai, manau ne kokia mintis, nes vaikučiai maži (2,3 metų) gali užspringti. Ypatingai prašė nenešti šokolado, mandarinų.
Papildyta:
QUOTE(sonatos @ 2007 11 27, 10:13)
man atrodo kad kaiptik penktadieni butu geriau,nes paskui ruosimies naujiesems, tai ar spesim, o penktadieni ir darbus visianksciau baige, na bet man nesvarbu as eisiu, man dar atrodo jog reiktu tiksliai skelbti kiekjau yra sukomplektuotu dezuciu irkiekdar truksta,nes jei yra jau visos, tai geriau tada kitos pinigais paremtu ir nupirktu valgomu lauktuviu mazyliams.

Man tai bet kuriuo atveju gerai, tik manau, kad daugiau mamyčių galėtų 6dienį. O pasiruošti Naujųjų sutikimui galima ir 30 dieną, ir tą pačią 29, nes juk visą dieną nebūsime pas vaikučius
Papildyta:
beje, norėjau paklausti, dvi mamytės nupirko vaikučiams puzles, tas tokias nedideles, popierines. Kaip manot, gal 2mečiams 3mečiams jos yra dar per sudėtingos ir nėra prasmės jas dėti į dėžutes? gal šiaip tik nunešti ir auklėtojoms paduoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 27 lapkričio 2007 - 10:25
QUOTE(vixiuke @ 2007 11 27, 12:29)
Todėl ir dedame į batų dėžutes, kad dėžutės būtų daug maš vienodos  mirksiukas.gif
Čiulpinukai, guminukai, manau ne kokia mintis, nes vaikučiai maži (2,3 metų) gali užspringti. Ypatingai prašė nenešti šokolado, mandarinų.
Papildyta:

Man tai bet kuriuo atveju  gerai, tik manau, kad daugiau mamyčių galėtų 6dienį. O pasiruošti Naujųjų sutikimui galima ir 30 dieną, ir tą pačią 29, nes juk visą dieną nebūsime pas vaikučius
Papildyta:
beje, norėjau paklausti, dvi mamytės nupirko vaikučiams puzles, tas tokias nedideles, popierines. Kaip manot, gal 2mečiams 3mečiams jos yra dar per sudėtingos ir nėra prasmės jas dėti į dėžutes? gal šiaip tik nunešti ir auklėtojoms paduoti?

svarbu kiek detaliu yra toj puzlej, yra visokiu vaiku, kai kurie trimeciai jau delioja ir 64 detaliu puzles, o kaikurie ir 6 nesudeda...bet tam jos ir skirtos, kad mokintusi. manau kad tinkama dovana, svarbu kad detaliu butu nedaug
Atsakyti
Saskaitoje yra : 105 Lt.
Esamos dovanos skirtos vaikuciam:

1. Neutrali dovanele (geltonas popierius)
2 Neutrali dovanele ( gelt. popierius)
3. neutrali dovanele

QUOTE(vixiuke @ 2007 11 27, 11:29)
Todėl ir dedame į batų dėžutes, kad dėžutės būtų daug maš vienodos  mirksiukas.gif

na tada saldainiuku nedesiu ax.gif o del puzliu, tai manau tokie vaikuciai jau labai megsta jas delioti (bent jau pazistamu vaikai tai megsta) o jei netiks, manau aukletojos pacios paims g.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2007 11 27, 13:11)
[color=red]Saskaitoje yra : 105 Lt.

na tada saldainiuku nedesiu  ax.gif  o del puzliu, tai manau tokie vaikuciai jau labai megsta jas delioti (bent jau pazistamu vaikai tai megsta) o jei netiks, manau aukletojos pacios paims  g.gif

mano vaikas taip pat megsta puzles, tai kolkas pagrindinis jos zaidimas ax.gif
ieskau kaledu senelio, radau vienos forumietes pasisakyma, kad zino viena labai faina, ateina kartu su snieguole, jie dar ir vestuves veda. skambinau dabar, tai sake kad jis vaiku grupese kainuoja 600 lt, jei cia labdara, tada 400lt, na bet vistiek daugoka verysad.gif bet taip norisi, kad tai butu ypatingas apsilankymas, ne tik kad isdalini dovaneles ir iseini, gal kuri koki zaidima gali suorganizuoti, ijunkim fantazijas, merginos rolleyes.gif
Papildyta:
gal susirenkam kokiam prekybos centre ir renkam ten pinigelius, daug tusciu dezuciu pasiimam, kurias zmones galetu vietoj pripildyti, as pasirasyciau thumbup.gif
Atsakyti
Del saldainiu tai manau i dezute reik ideti bent viena ciulpinuka ant pagaliuko, kiek pirimenu vaikai ten juo labai skaniai valge kai kazkas atnese dovanu jiems ir pati kai dirbau savanore kartais nunesdavau saldainiu, nei uzspringo niekas nei nieko, juk trimeciai jau ne kudikiai, moka valgyt patys.
Atsakyti