QUOTE(LauraSim @ 2007 11 27, 00:13)
bet ar gausis padaryti vienodas dezutes, nes kaip suprantu tai nemazai mamyciu jas ruos, tai dezuciu dydis tikrai skirsis
labai sauni mintis
tikekimes kas nors atsilieps
As irgi jau baigiu sukomplektuoti viena dezute
tik dar pacios dezutes reikia, o i vidu desiu: piestukus, knygute storais lapais, spalvojimo knygele, misliu knygute, kelis kompl lipduku, maza pliusini peliuka ir dar sakiau kokiu saldainiuku- ciulpinuku ar guminuku dadesiu
Todėl ir dedame į batų dėžutes, kad dėžutės būtų daug maš vienodos
Čiulpinukai, guminukai, manau ne kokia mintis, nes vaikučiai maži (2,3 metų) gali užspringti. Ypatingai prašė nenešti šokolado, mandarinų.
Papildyta:
QUOTE(sonatos @ 2007 11 27, 10:13)
man atrodo kad kaiptik penktadieni butu geriau,nes paskui ruosimies naujiesems, tai ar spesim, o penktadieni ir darbus visianksciau baige, na bet man nesvarbu as eisiu, man dar atrodo jog reiktu tiksliai skelbti kiekjau yra sukomplektuotu dezuciu irkiekdar truksta,nes jei yra jau visos, tai geriau tada kitos pinigais paremtu ir nupirktu valgomu lauktuviu mazyliams.
Man tai bet kuriuo atveju gerai, tik manau, kad daugiau mamyčių galėtų 6dienį. O pasiruošti Naujųjų sutikimui galima ir 30 dieną, ir tą pačią 29, nes juk visą dieną nebūsime pas vaikučius
Papildyta:
beje, norėjau paklausti, dvi mamytės nupirko vaikučiams puzles, tas tokias nedideles, popierines. Kaip manot, gal 2mečiams 3mečiams jos yra dar per sudėtingos ir nėra prasmės jas dėti į dėžutes? gal šiaip tik nunešti ir auklėtojoms paduoti?