Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dėžutės Kauno lopšeliui

Šaunu, kad jums gerai sekėsi 4u.gif

*GREISI* dėl drabužėlių noriu paklaust.
Kaip manai, ar leliukiškų reiktų ar ne. Nes turiu kažkiek. Jei nereikia, teks kažkur į bažnyčią atiduot. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2008 01 01, 20:33)
Šaunu, kad jums gerai sekėsi 4u.gif

*GREISI* dėl drabužėlių noriu paklaust.
Kaip manai, ar leliukiškų reiktų ar ne. Nes turiu kažkiek. Jei nereikia, teks kažkur į bažnyčią atiduot.  g.gif

Su NAUJAIS 4u.gif ...nu manau jiems ten viskas praverstu...nors paciu maziausiu nemateme wub.gif
Atsakyti
Laba diena, su naujais supermamytes 4u.gif
Pas mane liko du maisai yvairiu dalyku vaikuciams ( zaisliukai, kramtukai, piesimo reikmenys, muilo burbulai, 2 kamuoliukai), nes Kiaules metai baigesi ypac kiauliskai problemomis moksluose, darbe, susirgus buvau ir dar telefono netekus doh.gif
Tad manau kita karta, kai eisite lankyti, tai butu gerai, kad paimtumete tuos visus dalykelius ir nunestumete, nes tikrai gaila, kad taip gavosi verysad.gif
Mano atgautas nr. 862917571
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 02, 16:39)
Laba diena, su naujais supermamytes 4u.gif
Pas mane liko du maisai yvairiu dalyku vaikuciams ( zaisliukai, kramtukai, piesimo reikmenys, muilo burbulai, 2 kamuoliukai), nes Kiaules metai baigesi ypac kiauliskai problemomis moksluose, darbe, susirgus buvau ir dar telefono netekus doh.gif
Tad manau kita karta, kai eisite lankyti, tai butu gerai, kad paimtumete tuos visus dalykelius ir nunestumete, nes tikrai gaila, kad taip gavosi verysad.gif
Mano atgautas nr. 862917571

niu va, nieko tokio, bus galima vėlaiu nunešti, svarbu, kad užteko dovanėlių smile.gif mamyts, dar neplanuojat sekančio apsilankymo? Norėjau pakalsti, jūs kai einat kelios į tuos vaikų namučius, tai einat į visas tris grupes trumpam ar tik į kurią nors vieną? ir jei pvz mes norėtumėm su vyru kurį savaitgalį ten apsilankyti, reik iš anksto susitart?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 01 02, 14:15)
Su NAUJAIS  4u.gif ...nu manau jiems ten viskas praverstu...nors paciu maziausiu nemateme wub.gif

Hm... gal reiktų skambtelti paklaust...
Gal turi tel.? g.gif
Atsakyti
laba diena mergaites, su naujais visas!!!!!

gal persikeliame jau i tema "Kauno mamytes lanko vaiku namus", nes sia grazia akcija kaip ir ivykdeme, dieneles bega pirmyn, kiti vizitai kitos mintys....

http://www.supermama...showtopic=51606
Atsakyti
Su Naujais ir su Karaliais 4u.gif
Vis tik šioje temoje dar pasisakysiu.

Tai turim jau gražių spausdintų nuotraukėlių. Žinau, kad buvo norinčių jas amatyti. Kadangi platinti, publikuoti niekur negalima, manau galim pasikviest į svečius kurią dieną vakare, arba savaitgalį arbatos valandėlei prie nuotraukėlių, kurios norėtų.

Kol nuotraukėlės dar negražintos gathering.gif Tai siūlykit laiką smile.gif

O vėlaiu galim susiorganizuot vėl apsilankymą pas vaikučius: su nuotraukėlėm ir su naujom būtiniausion lauktuvėm.
Atsakyti
QUOTE(Nija @ 2008 01 06, 12:20)
Su Naujais ir su Karaliais 4u.gif
Vis tik šioje temoje dar pasisakysiu.

Tai turim jau gražių spausdintų nuotraukėlių. Žinau, kad buvo norinčių jas amatyti. Kadangi platinti, publikuoti niekur negalima, manau galim pasikviest į svečius kurią dieną vakare, arba savaitgalį  arbatos valandėlei prie nuotraukėlių, kurios norėtų.

Kol nuotraukėlės dar negražintos gathering.gif  Tai siūlykit laiką  smile.gif

O  vėlaiu galim susiorganizuot vėl  apsilankymą pas vaikučius: su nuotraukėlėm ir su naujom būtiniausion lauktuvėm.

labai norėčiau ir foto pamatyti ir vaikučius aplankyti. Kaip susiorganisuosit kur ir kaip, prigriebkit ir mane smile.gif
Atsakyti
IR AS NORIU DAR KARTELI APLANKYTI TUOS VAIKUCIUS.
Atsakyti
Tai kol nuotraukėlės dar neišvyko pas vaikučius, kviečiu Trečiadienį (sausio 9d) 18.30 arba, kas negalės, Šeštadienį (sausio 12d.) 17 val. pažiūrėt nuotraukėlių. Kurios ketinat atkeliauti, brūkštelkit į až, parašysiu adresiuką. 4u.gif
Kitą savaitę nuotraukėles vešim į vaikų namelius, parašysiu kada, jei bus norinčių prisijungt. smile.gif
Atsakyti