Kaip sekėsi?
QUOTE(x failai @ 2007 12 28, 21:05)
Kaip sekėsi?
Labai mieli vaikuciai. Be galo mieli! Labai puiku manonu ir graudu. Tikrai vel aplankysime.
Tik gaila, nelabai prisimenu kas ten dar buvo. Labai stengiausi prisiminti, bet ... Gal galetu man parasyti asmenine zinute abi merginos/moterys , kurios ejo i galine grupe su Luku, Gyciu, Onute t.t. Viena - gyvenus Londone, kita - turi du vaikucius 8.5 ir 3.5 metu.
Labai grazi isejo popiete su maziukais Manau kad vel ten pradesiu lankytis dazniau...
ir labai noreciau pamatyti nuotraukas, jei fotografavusiam teveliui bus galimybe jas kur nors sukelti
ir labai noreciau pamatyti nuotraukas, jei fotografavusiam teveliui bus galimybe jas kur nors sukelti
QUOTE(Egle22 @ 2007 12 28, 22:24)
Labai mieli vaikuciai. Be galo mieli! Labai puiku manonu ir graudu. Tikrai vel aplankysime.
Tik gaila, nelabai prisimenu kas ten dar buvo. Labai stengiausi prisiminti, bet ... Gal galetu man parasyti asmenine zinute abi merginos/moterys , kurios ejo i galine grupe su Luku, Gyciu, Onute t.t. Viena - gyvenus Londone, kita - turi du vaikucius 8.5 ir 3.5 metu.
Labukas ,
tai as su Jumis buvau galineje grupeje,gyvenus Londone ...
Visa vakara galvoju apie tuos vaikucius...Ziuriu i saviskius ir skaudu,kad kiti vaikuciai neturi namu.
Vaikuciai dovaneles atpakavo greitai ...tik paziuri kas vienoje ir bega prie kitos.Viskas bendra,kad ir is maiso galejome traukti,nes tas ipakavimas ar siaip dalijimas atskirai,ten neturejo reiksmes ...tikrai reikes dar karta aplankyti ir dabar skelbti akcija kitu butinu daiktu rinkimui.Jiems ten tikrai daug ko truksta .
Ka uzsirasiau:
1.vezimai
2.batai nuo 20iki 26,taip pat batukai lakstyti po grupes su uzkulne.
3.rubai
4.sagtukai mergaitems i palukus.Nors mergaiciu musu grupeje buvo tik 3.
5.ir kelnes, ypac neturi berniukui didesniam 4-5m,man atrodo jo ugis 116panasiai
Ir tikrai matosi,kad vaikai priziureti,bet noretusi ,kad ju rubeliai butu su maziau sintetikos.Pati nemazai turiu savo vaiku isaugtu daiktu,bet jeigu kuri nors turite ka atiduoti rasykite man i AZ.Gyvenu visai arti surinksiu ir nuvesiu.
Siaip noretusi,kad patalpos kur vaikuciai zaidzia butu didesnes.Nera ramybes kampo,viskas man toks truputi chaosas.Nu bet yra kaip yra Ir vaikuciai pagal amziu,tokie maziukai pupuliukai .
Siaip ir darbuotojos tenai nusipelne gero zodzio ir dovaneles,kaip ir aukletojos darzelyje
Papildyta:
taip ir as noreciau nuotraukas pamatyti
Taip smagu paskaityti įspūdžius... Labai šviesūs ir šilti. Pamenu, kai pati prieš kelis metus ten buvau, kažkaip labai slogu ir skaudu paskui buvo. Visą vakarą verkiau... Nors tikrai matosi, kad darbuotojų kolektyvas ten šaunus, ir tikrai rūpinasi mažyliais, kaip tik išgali.
Beje, labai dėkoju visoms, kurios rengėte šią akciją, lankėte vaikučius ir įdėjote į visa tai širdies...
Gerų visoms ir dvasiškai turtingų ateinančių metų!
P. S. GREISI, o išaugtų, bet nenudėvėtų drabužėlių bei batukų pas mane taip pat yra nemažai. Mielai prisidėčiau... Tik duok žinią, kai susiruoši.
Beje, labai dėkoju visoms, kurios rengėte šią akciją, lankėte vaikučius ir įdėjote į visa tai širdies...
Gerų visoms ir dvasiškai turtingų ateinančių metų!
P. S. GREISI, o išaugtų, bet nenudėvėtų drabužėlių bei batukų pas mane taip pat yra nemažai. Mielai prisidėčiau... Tik duok žinią, kai susiruoši.
sveikos, po vakar negaliu atsigauti, vis tie mazuteliai akyse stovi, labai noreciau pamatyti nuotraukas , jei teveliui kuris fotografavo butu nesunku kur nors sukelti kad galetume pamatyti visos. noreciau kreiptis i tas kurios jau yra buvusios ten ir lanke vaikus kaip savanores, pas ka reikia kreiptis norinti tuos vakelius lankyti, zaisti su jais . gal kas ga;letu man padeti tuo klausimu, buciau dekinga:)
QUOTE(Egle22 @ 2007 12 28, 23:24)
Aš buvau su jumis galinėj grupėj(mano du vaikučiai,3.5 ir 8.5m).Dar kartą peržiūrėsiu rūbelius(nors jau atidaviau visą maišą vakar).Tikrai aplankysiu juos dar kartą (kartu su dukra),tik gal po Naujų metų.Kai važiuosit kuri,duokit žinią į až
Dėl nuotraukėlių nieko negaliu pažadėti. Situacija tokia, kad namučių direktorė griežtai uždraudė nuotraukėles platinti kaip nors ir publikuoti. Todėl į savo puslapuką jų tikrai nekelsiu. Ketinu atspausti šiek tiek ant popieriaus ir įrašysiu kompaktėlį, kuris atiteks vaikų namučiams.
Dėl peržiūros aš visai ne prieš, tik kol kas nesugalvoju kaip tai būtų galima suorganizuoti...
Dėl peržiūros aš visai ne prieš, tik kol kas nesugalvoju kaip tai būtų galima suorganizuoti...
o tai gal butu galima atsiusti keliata nuotraukeliu bent toms kurios buvom:)
QUOTE(sonatos @ 2007 12 29, 16:38)
o tai gal butu galima atsiusti keliata nuotraukeliu bent toms kurios buvom:)
tuomet as laukiu i el. pasta vaida_bani@yahoo.com
tik nesuprantu delko negalima det nuotraukyciu cia
QUOTE(mamavaida @ 2007 12 29, 19:54)
tuomet as laukiu i el. pasta vaida_bani@yahoo.com
Manau, kad tai visai suprantama, o be to reglamentuojama įstatymu, saugančiu vaikučių teises.