Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dėžutės Kauno lopšeliui

QUOTE(Egliukasz @ 2007 12 21, 02:03)
Mergytes paimkit kuri is manes dovaneles, neturiu laiko supakuoti, netgi iki GREISI kaip zadejau nueiti, nes gryztu labai velai namo. Atvaziuokit bet kuriuo metu Baltu pr. 27-44 y silainius, jei kuri galit verysad.gif  Pries tai tel. 82917571 paskambinkit, kad mama yspeciau, kad atiduotu.

as paskambinsiu ir paiimsiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(palade @ 2007 12 21, 11:42)
mano vaikas vel susirgo tai as vel prie namu prirista  cray.gif tai jei gali kokia kita mamyte paimti dezute, arba jei man noretu atvezti kas nors tai as visa diena namie garantuotai sad.gif/

o is kur???
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2007 12 21, 14:00)
as paskambinsiu ir paiimsiu mirksiukas.gif
Papildyta:

o is kur???

egliuko pirmoje zinuteje geltonai parasyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2007 12 21, 17:34)
egliuko pirmoje zinuteje geltonai parasyta  4u.gif

gerai ryt paskambinsiu
Papildyta:
QUOTE(condoleeza @ 2007 12 20, 12:38)
Sveikos mamytės, 4u.gif
Pas mane guli pora dovanėlių ir dar šio bei to. Kuri dar turit namuose laisvos vietos ir galėtumėt priglausti šį turtą, atsiliepkit... ax.gif

ar kas jau paeme jusu dovaneles?

Atsakyti
Palade kaip supratau buni namie... ax.gif gal galetum man i az savo adresa parasyti, nes noreciau kaip nors perduoti savo paruostas dovaneles, nes niekam neiseina is manes paimti blush2.gif atvezciau si savaitgali, ir jei gali parasyk savo tel, lengviau butu susiderinti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Su sventem jus visas!
Atsakyti
mamos,

kam paduot dovaneles ar kuri paims?
atsiliepkit greiciau nes ryt paskutine diena jei neklystu???
galeciau uzvest pas kuria rytoj...
Atsakyti
LABUKAS SU SVENTEMIS VISAS 4u.gif ,
TAI KELINTA VALANDA PENKTADIENI EINAME???
Atsakyti
As irgi turiu dovaneliu, bet ryt nebusiu namie, tai gal penktadieny ryte dar spesiu kam perduot, viena mamyte zadejo paimt, bet ta diena mes negalejom, poto sirgom, as netycia istryniau jos kordinates, tai jei kas gales paimt dovaneles is aleksoto atsiliepkit, dar isbedos galiu i centra atvaziuot, bet su nesenai sirgusiu vaikuciu noretusi namie buti.
Atsakyti
QUOTE(Danguc @ 2007 12 26, 22:17)
mamos,

kam paduot dovaneles ar kuri paims?
atsiliepkit greiciau nes ryt paskutine diena jei neklystu???
galeciau uzvest pas kuria rytoj...

QUOTE(Gendre @ 2007 12 26, 22:37)
As irgi turiu dovaneliu, bet ryt nebusiu namie, tai gal penktadieny ryte dar spesiu kam perduot, viena mamyte zadejo paimt, bet ta diena mes negalejom, poto sirgom, as netycia istryniau jos kordinates, tai jei kas gales paimt dovaneles is aleksoto atsiliepkit, dar isbedos galiu i centra atvaziuot, bet su nesenai sirgusiu vaikuciu noretusi namie buti.

Galiu paimti dovaneles 4u.gif Tik parasykit koordinates i AZ mirksiukas.gif
Kelinta val ir kur ryt susitinkam? wub.gif
Atsakyti
o ką perkame už tuos suaukotus pinigėlius ir kaip tas dovanėles surūšiuoti, kad nereiktų ten rūšiuot, ką į kokią grupę nešti?
Atsakyti
sveikos visos, su sventem, taui kaip del rytdienos, kada einame? kur susitinkame? vienai mamytei parsiau kad galeciau paimti dovaneles ji is palemono, bet jokio atsakymo negavau tai jei ji perskaitytu, tai tegu duoda zinia ar reikia jei paimti ar ne ji is palemono rodos, jei reikia tegu raso man i meila sonatos@one.lt gal taip gausiu., nes lyg ir yra kazkas az bet neatidaro man jo.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 27, 10:49)
o ką perkame už tuos suaukotus pinigėlius ir kaip tas dovanėles surūšiuoti, kad nereiktų ten rūšiuot, ką į kokią grupę nešti?

Manau kazkokiu vaisiu, gal sausainuku, balionu vaikuciams pradziugint, o uz likusius higienos priemoniu. Lyg pradzioj taip buvom nusprende - pataisykit jei klysu blush2.gif
del dovaneluu, tai butu labai super jei zinotumem kokio amziaus vaikuciu ir kiek yra grupese, tai galetumem cia apsitart kokios pas kokia mamyte esancios dovaneles i kokia grupe keliauja rolleyes.gif bet ar turi kas nors tikslius duomenukus apie vaikucius?
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rassiuke: 27 gruodžio 2007 - 12:28