Laba, visos temos neskaičiau, bet...turiu klausimą
Draugės anyta numezgė 20porų vilnonių kojinių ir nori jas padovanoti vaikučiams. Ar galėtumėt paimti ir perduoti jiems? Draugė galėtų kažkuriai atvežti, nes ji viena eiti į vaikų namus nenori
Jei galit parašykit man AŽ, ačiukas
QUOTE(light blue @ 2007 12 18, 11:58)
Laba, visos temos neskaičiau, bet...turiu klausimą
Draugės anyta numezgė 20porų vilnonių kojinių ir nori jas padovanoti vaikučiams. Ar galėtumėt paimti ir perduoti jiems? Draugė galėtų kažkuriai atvežti, nes ji viena eiti į vaikų namus nenori
tai tikra, kad galim. Parašykit kur gyvenat, mamytė kuri arčiausiai gyvena paims
Sveikos mamytės,
Pas mane guli pora dovanėlių ir dar šio bei to. Kuri dar turit namuose laisvos vietos ir galėtumėt priglausti šį turtą, atsiliepkit...
Pas mane guli pora dovanėlių ir dar šio bei to. Kuri dar turit namuose laisvos vietos ir galėtumėt priglausti šį turtą, atsiliepkit...
QUOTE(condoleeza @ 2007 12 20, 11:38)
Sveikos mamytės,
parasyk man i az savo adresiuka ir telefono numeri, rytoj galesiu uzsukti ir paimti
QUOTE(braskute_v @ 2007 12 20, 17:00)
Labutis
Tik dabar aptikau tokią gerą temelę. Matyt, dovanėlių padaryti jau mažiesiems nespėsiu, bet ar ten priima vaikučiams drabužėlius. Mes greit viską išaugam tai būtų puiku juos padovanoti Greit nebereikės ir maitinimo kėdutės, tai gal irgi ten panaudotų vaikučiams?
Tik dabar aptikau tokią gerą temelę. Matyt, dovanėlių padaryti jau mažiesiems nespėsiu, bet ar ten priima vaikučiams drabužėlius. Mes greit viską išaugam tai būtų puiku juos padovanoti Greit nebereikės ir maitinimo kėdutės, tai gal irgi ten panaudotų vaikučiams?
drabuzelis mielai priima jei jie isplauti ir tvarkingi, nes sake kad visokiu pasitaiko niuansu....
del maitinimo kedutes manau kad ir neatsisakytu, juk tai palengvintu mazyliu aitinima tik del tikslumo reiktu dar pasiskambinti ir paklausti
o man dar vienas klausimas kilo, cpas mus darbe prinese plastelino ir visokiu piesimo sasiuviniu, ar mes sudetume kazkaip bedrai ir aukletojom paduoti ar kaip , na kur nededam i dovaneles(nes per daug viemnam vaikuciui po pvz 3 plastelino dezutes), tikiusoi supratot ka norejau pasakyti.
QUOTE(sonatos @ 2007 12 20, 22:15)
o man dar vienas klausimas kilo, cpas mus darbe prinese plastelino ir visokiu piesimo sasiuviniu, ar mes sudetume kazkaip bedrai ir aukletojom paduoti ar kaip , na kur nededam i dovaneles(nes per daug viemnam vaikuciui po pvz 3 plastelino dezutes), tikiusoi supratot ka norejau pasakyti.
na gal tada bendrai auklėtojom paduoti, nes tikrai nei šis nei tas po tris vienodus daigtus į dėžutę dėt arba galima į kitų mamyčių dėžutes įdėti
Mergytes paimkit kuri is manes dovaneles, neturiu laiko supakuoti, netgi iki GREISI kaip zadejau nueiti, nes gryztu labai velai namo. Atvaziuokit bet kuriuo metu Baltu pr. 27-44 y silainius, jei kuri galit Pries tai tel. 82917571 paskambinkit, kad mama yspeciau, kad atiduotu.
Aš tai vežu kaladėlių, jos naudotos, bet geros, ir dar šį bei tą, draugė įdavė, kad nuvežčiau, tai paduosiu atskirai auklėtojoms.
mano vaikas vel susirgo tai as vel prie namu prirista tai jei gali kokia kita mamyte paimti dezute, arba jei man noretu atvezti kas nors tai as visa diena namie garantuotai /
Man kaip ir anksciau rasiau, kad netinka penktadienis, tai negalesiu as su jumis vykti i vaikuciu namus... taigi kam galeciau paduoti savo dovaneles vaikuciams? As gyvenu prie urmo...