QUOTE(vixiuke @ 2007 12 13, 16:45)
ant vienos užklijavau kaspiną, ant kitų dar ir galvoju ką čia padaryt, nors ir taip gražiai atrodo. kip manot, ar ne geriau būtų visas dovanėles suvešti pas vieną mamytę ir ten surūšiuoti, kad tikrai jau niekam netrūktų ir susidėti kur leliukams, kur nuo 1 metukų, kur nuo 2 ir kiekvienai grupei, kad nuėjus nereikėtų to daryti vaikų namuose?
Kažkada iš pradžių buvo kalba, kad dėžučių pilnai nesupakuojam, kad būtų atidaromos, tad ir kaspinų nežadu rišt.
Dėl suvežimo. Mano nuomone, suvežt pas vieną mamytę - ir jai vargas - apie 70 dėžių namuose - įsivaizduojat? O paskui "sutvarkius" vėl parsivežt? ir po to į vaikų namus. Ar jau ta mamytė paskui tas visas dėžes turės atvežta. Ar žadat prieš vizitą, tą pačią dieną ir paskui visi pajuda nuo tos mamytės? Kažkaip
Aš tiesiog sąžiningai dedu panašiai kaip visos: žaisliukas, spalvinimas, pieštukai, ir knygutė. Ir žadėjau viską vyrui į mašiną sukrauti, ir atveš, tiesiai į vietą. Nes anksčiau nei vienas mūsų negalės kažkur rinktis - ir taip jis iš darbo tiesiai važiuos.
Na pasisakiau tik savo mintis - gal kitos kitaip galvoja
O čia šiaip, pasiskaitymui:
http://www.delfi.lt/...php?id=15275616
Man tik po to kilo klausimas - Kaune juk ne vieni namučiai vaikų - nėra taip, kad kiti visiškai apleisti, nelankomi? Nes jau kažkuri mamytė minėjo, kad į "Lopšelio" namus daug kas ir taip eina, iš darboviečių. Na čia gal mintis kitiems metams, bet kažkaip užtaikiau straipsnį, tai prisiminiau.