Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dėžutės Kauno lopšeliui

QUOTE(Egliukasz @ 2007 12 12, 22:29)
Mergaites, gal galit padeti? Pripirkau kruva daiktu, o neturiu laiko supakuoti - darbas, mokslai (sesija), remontas namie. Turiu du maisus - barskutis, kramtukas, barskutis patiems maziausiems, daug popieriaus lapu ( puse pakuotes ten kur 500 lapu buna), guaso, akvareles, teptuku, spalvinimo knyguciu, zaisliuku, delione, puzle, muilo burbulai, du kamuoliukai...
Gal galetu kuri mamyte, kurios renka dovaneles priglausti siuos daiktelius ir nuspresti, ka butu galima padovanoti bendrai visai grupei, o ka galima supakuoti atskirai kaip dovanele? Nepykit, bet taip laiko neturiu ieskoti tu dezuciu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Galiu ir as, jei GREISI butu nepakeliui pas tave uzsukti mirksiukas.gif

o dovaneles netelpancias i batu dezutes, manau pakuojam i dovanu popieriu ar dar geriau jei yra galimybe i kitokio formato dezute, kuri tinka zaisliukui mirksiukas.gif
Atsakyti
Kelinta valanda i koncerta reik lydet vaikus? As galiu. Reik tik zinot valanda, kad su darbu start. Turiu kedutes i masina, tai vaikus galeciau su savimi veztis ax.gif Laukiu info
Papildyta:
Nu va, mano vyras dar gali del koncerto. Galim ir nuvezt, ir pabut ir parvezt wink.gif Zdz dvi masinos ir du suauge mirksiukas.gif Jei ka-rasykit AZ ax.gif Mes abu pasirenge tam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bėganti @ 2007 12 13, 00:04)
Kelinta valanda i koncerta reik lydet vaikus? As galiu. Reik tik zinot valanda, kad su darbu start. Turiu kedutes i masina, tai vaikus galeciau su savimi veztis  ax.gif Laukiu info

DEMESIO! gruodzio 17 d. 16 val. pirmadieni, reikia vaikus palydėti i Kelias i žvaigždes koncerta. reikia rankų ir transporto.

Pakopinau info tiesiog. O mes šį kar dar nežinom, ar galėsim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 13, 00:43)
o kaip pakuojat dovanėles, kurios netelpa į batų dėžutes? Turiu kibiriuką su lego, poto tokį rutulį...

pas mane visos dovanos popieriuje,nes deziu reiktu labai dideliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nija @ 2007 12 13, 09:10)
DEMESIO! gruodzio 17 d. 16 val. pirmadieni, reikia vaikus palydėti i Kelias i žvaigždes koncerta. reikia rankų ir transporto.

Pakopinau info tiesiog. O mes šį kar dar nežinom, ar galėsim verysad.gif

O iki keliu tas koncertas ? nesugalvoju niekaip kas mano mergina galetu is darziuko paimti kad tokiu laiku laisva buciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2007 12 12, 13:02)
Vixiuke, nemaisyk, mes i lopseli 28 diena vaziuojam smile.gif penktadieni, man katik skmbino Agne truputi pasimetus del datos, viska issiaiskinom.
DEMESIO! gruodzio 17 d. 16 val. pirmadieni, reikia vaikus palydėti i Kelias i žvaigždes koncerta. reikia rankų ir transporto. reiktu apie 10 zmoniu, tad jei kuri laisva ta diena, prasom prisijungti. as susese tikrai padesiu, mes su masina, tad dar truksta 8 zmoniu

Labutis,
Nors laikas gana ankstokas, manau, gal kaip nors pasistengčiau ir galėčiau prisidėti prie palydos. ax.gif Su transportu, žinoma. Tik bėda, nelabaio turiu laiko sekti SM forumą, tai Mamavaida, galbūt būtų gerai, jei parašytumėt man savo tel. nr. į až. Taip būtų paprasčiau išsiaiškinti detaliau.
Beje, jau turiu suruošusi ir dovanėlių bei šiek teik pinigėlių. Galbūt tuo pačiu perduočiau... g.gif
Taigi laukiu žinių
Atsakyti
QUOTE(rassiuke @ 2007 12 13, 10:47)
O iki keliu tas koncertas ? nesugalvoju niekaip kas mano mergina galetu is darziuko paimti kad tokiu laiku laisva buciau  unsure.gif

skambinausi i lopseli del visko pasitikslinti, sake reiktu kad ten butume jau 3 val. koncertas vyks pora val, tai iki 6 val, dar pusvalandukas kol parvesim, tai is viso nuo triju iki puses septyniu. jei rasiuke gali vaziuoti, tai zmoniu jau turim pakankamai. septyniu sake uzteks
Papildyta:
veza i koncerta:
1. palade + masina
2. palade + masina ??
3. mamavaida + masina
4. mamavaida
5. beganti+masina
6. beganti+masina
7. rasiuke + masina ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamavaida: 13 gruodžio 2007 - 11:12
QUOTE(rassiuke @ 2007 12 12, 19:30)
ryt arba poryt viena supermayte man turetu perduoti paruosus  6 dovaneles, jos vaikuciams nuo triju metuku.Siaip jau lyg ir turim pakankamai, bet tikrai manau neprapuls  4u.gif  smagu kad geru zmoniu vis daugiau atsiranda  wub.gif
o tas koncertas kokiu laiku? nezinau ar tureciau kam palikti dukryte  g.gif  jei tik iseis mielai prisijungsiu ( su masina)  mirksiukas.gif

nuo 3ju mes turime pakankamai,tai gal mano 2dovaneles butu galima perkelti maziukams,o 2prideti prie didesniu ,nes mano dovaneles 2berniukams bus gerai ir nuo 1metuku maziukams,nes mums ju truksta..........
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2007 12 13, 15:20)
nuo 3ju mes turime pakankamai,tai gal mano 2dovaneles butu galima perkelti maziukams,o 2prideti prie didesniu ,nes mano dovaneles 2berniukams bus gerai ir nuo 1metuku maziukams,nes mums ju truksta..........

Sąskaitoje yra : 195 Lt.
Maxima paaukojo 500 lt sauskelnėm ir higienos priemonėm

Esamos dovanos skirtos vaikučiam:
1. Neutrali dovanele (geltonas popierius, palade)
2. Neutrali dovanele ( gelt. Popierius, rassiuke)
3. Neutrali dovanele (LauraSim)
4. Neutrali dovanėlė (vixiuke)
5. Berniukui dovanėlė(vixiuke)
6. Neutrali dovanėlė (vaikučiui virš 3 metų, vixiuke)
7. Berniukui (Irunia)
8. Mergaitei (Irunia)
9. Neutrali dovanėlė (mamavaida)
10.neutrali dovanele (GREISI)
11.neutrali dovanele (GREISI)
12.neutrali dovanele (GREISI)
13.mergaitei (GREISI)
14. neutrali (vixiuke)
15. berniukui (sonatos)
16. mergaitei (sonatos)
17. berniukui (danguc)
18. berniukui (danguc)
19. mergaitei (vaileta)
20. berniukui (vaileta)
21. berniukui (vixiuke)
22. berniukui (Egliukasz)
23. mergaitei (Egliukasz)
24. neutrali (Egliukasz)
25. mergaitei (nuo 3metu, Gendre)
26. berniukui (nuo 3metu, Gendre)
27. neutrali (x failai)
28. Neutrali (x failai)
29. neutrali (mammy)
30. neutrali (mammy)
31. neutrali (mamavaida)
32. mergaitei (mamavaida)
33. berniukui (Nija)
34. neutrali (Nija)
35. neutrali (veni, 3-4 metų vaikučiam)
36. neutrali (veni, 3-4 metų vaikučiam)

Dovaneles vaikiukam 1- 2 metu (renkam bent 17, įvyniojam žaislą į dovanų popierių):
1. (GREISI)
2. (GREISI)
3. neutrali (Nija)
4. neutrali (vixiuke)
5. neutrali (vixiuke)
6. neutrali (mammy)
7. neutrali (mammy)
8. neutrali ( rassiuke)
9. 1 dovanele, bet dar patikslinsiu kam (LauraSim)
10.berniukui (GREISI)
11.berniukui (GREISI)
Papildyta:
vaikams nuo 1 metuku iki 2 dar truksta 6 dovaneliu 4u.gif
Atsakyti
Gal durnas klausimas, bet ar dėžutę užrišat juostelėm/kaspinais?
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 12 13, 17:07)

man atrodo, kad tai jau tavo fantazijos ir skonio reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 12 13, 15:07)

ant vienos užklijavau kaspiną, ant kitų dar ir galvoju ką čia padaryt, nors ir taip gražiai atrodo. kip manot, ar ne geriau būtų visas dovanėles suvešti pas vieną mamytę ir ten surūšiuoti, kad tikrai jau niekam netrūktų ir susidėti kur leliukams, kur nuo 1 metukų, kur nuo 2 ir kiekvienai grupei, kad nuėjus nereikėtų to daryti vaikų namuose?
Atsakyti