Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dėžutės Kauno lopšeliui

QUOTE(palade @ 2007 12 12, 14:06)
iki keliu nesake vyks koncertas.

neminejo
Atsakyti
na va, as jau susiderinau tai pirmadieni esu 100 procentu laisva ir jungiuosi prie lydinciu, masina yra.
Atsakyti
jei nesusidarys mamu su transportu, tai ir be jo bus gerai, i koncerta nuvezti jie ten patys susiorganizuos, o atgal kaip grizt ne, tai gal kaipnors dviem reisais parvesim smile.gif svarbiausia kad ranku butu, nes jei nesusidarys pakankamai lydinciu, negales visi vaikuciau i koncerta patekti. mano sesuo pasirodo negali pirmadieni, tad dar truksta 8 zmoguciu.
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2007 12 12, 12:02)
Vixiuke, nemaisyk, mes i lopseli 28 diena vaziuojam smile.gif penktadieni, man katik skmbino Agne truputi pasimetus del datos, viska issiaiskinom.
DEMESIO! gruodzio 17 d. 16 val. pirmadieni, reikia vaikus palydėti i Kelias i žvaigždes koncerta. reikia rankų ir transporto. reiktu apie 10 zmoniu, tad jei kuri laisva ta diena, prasom prisijungti. as susese tikrai padesiu, mes su masina, tad dar truksta 8 zmoniu

niuz sorry, kaip aš čia susimaišiau blush2.gif na bet tikiuosi išsiaiškinai su ja. Matai kažkada kalbėjom kad 28 ar 29 tai ir susimaišiau smile.gif O kur tas koncertas vyks?
Atsakyti
as nieko nesuprantu, i koncerta vaikai eis, o ka jie ten tokie mazyliai veiks, ir ka mes jiems turetume padeti, gal galime smulkiau.
Atsakyti
kelieciai organizuoja tokia akcija, yra aplanke jau nevienus vaiku namus, jiem organizuoja koncertus, susitinka, bendrauja, vaikams patinka smile.gif matot, vaiku yra daug, o aukletoju permazai jiems lydeti, kiek suprantu, reikia vieno suaugusio keturiems vaikams, kad galetu kazkur isvykti is lopselio, taip pat reikia transporto. kur vyks konktreciai koncertas nesake, bet manau kokiam combo klube, nes ten jau yra vykes panasus koncertas. jis visai netoli nuo lopselio
Atsakyti
salia manes 100 procentu yra dar vienas zmogus ir greiciausiai masina (50procentu biggrin.gif)
Atsakyti
ryt arba poryt viena supermayte man turetu perduoti paruosus 6 dovaneles, jos vaikuciams nuo triju metuku.Siaip jau lyg ir turim pakankamai, bet tikrai manau neprapuls 4u.gif smagu kad geru zmoniu vis daugiau atsiranda wub.gif
o tas koncertas kokiu laiku? nezinau ar tureciau kam palikti dukryte g.gif jei tik iseis mielai prisijungsiu ( su masina) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rassiuke: 12 gruodžio 2007 - 18:31
QUOTE(sonatos @ 2007 12 10, 08:37)
Laura sim as gyvenu neveronyse, galeciau uzsukti ir paimti dovaneles, bet vakare nes dirbu iki 5, pro sali vaziuodama paimciau, parasyk man adresiuka ir tel nr, ir kada tau patogu atvzaiusiu.

Labai smagu kad kazkas netoli gyvena ir gales paimti laukneseli... Adresiuka parasysiu i az mirksiukas.gif

Na siandien jau baigiau pirkti viska vaikuciam, tai nupirkau dar guaso, teptukus 2, plastelino ir piesimo kelis sasvinius, dregnu serveteliu maziukam ir toki piramide vaikuciui nuo metuku, manau ji bus kaip neutrali dovanele g.gif siandien bandysiu supakuoti viska graziai jei pipiriukas leis ax.gif labai dziugu kad taip sekasi rinkti dovaneles ir susildyti maziuku Kaledas wub.gif

Papildyta:
QUOTE(palade @ 2007 12 10, 18:08)
Dovaneles vaikiukam 1- 2 metu (renkam bent 17, įvyniojam žaislą į dovanų popierių):
1. (GREISI)
2. (GREISI)
3. neutrali (Nija)
4. neutrali (vixiuke)
5. neutrali (vixiuke)
6. neutrali (mammy)
7. neutrali (mammy)
8. neutrali ( rassiuke)
9. neutrali (LauraSim)

Atsakyti
Mergaites, gal galit padeti? Pripirkau kruva daiktu, o neturiu laiko supakuoti - darbas, mokslai (sesija), remontas namie. Turiu du maisus - barskutis, kramtukas, barskutis patiems maziausiems, daug popieriaus lapu ( puse pakuotes ten kur 500 lapu buna), guaso, akvareles, teptuku, spalvinimo knyguciu, zaisliuku, delione, puzle, muilo burbulai, du kamuoliukai...
Gal galetu kuri mamyte, kurios renka dovaneles priglausti siuos daiktelius ir nuspresti, ka butu galima padovanoti bendrai visai grupei, o ka galima supakuoti atskirai kaip dovanele? Nepykit, bet taip laiko neturiu ieskoti tu dezuciu verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 12 12, 22:29)
Mergaites, gal galit padeti? Pripirkau kruva daiktu, o neturiu laiko supakuoti - darbas, mokslai (sesija), remontas namie. Turiu du maisus - barskutis, kramtukas, barskutis patiems maziausiems, daug popieriaus lapu ( puse pakuotes ten kur 500 lapu buna), guaso, akvareles, teptuku, spalvinimo knyguciu, zaisliuku, delione, puzle, muilo burbulai, du kamuoliukai...
Gal galetu kuri mamyte, kurios renka dovaneles priglausti siuos daiktelius ir nuspresti, ka butu galima padovanoti bendrai visai grupei, o ka galima supakuoti atskirai kaip dovanele? Nepykit, bet taip laiko neturiu ieskoti tu dezuciu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Parasykite i AZ kur gyvenate,gal iseitu man paiimti wub.gif
Atsakyti
o kaip pakuojat dovanėles, kurios netelpa į batų dėžutes? Turiu kibiriuką su lego, poto tokį rutulį...
Atsakyti