O man atrodo kad salej butu balaganas. juk vaiku apie 70 - vis tik gal bent po 2, 3 mamas i grupe atrodo geriau. Is kitos puses, kaip su dovanom - jos dalinamos - ar po kokia ju eglute dedamos - juk jie gal irgi Kalėdu Senio laukia... na net nezinau. Reiktu su direktore ar kuo tai pakalbet. Jie vis viena geriau zino.
QUOTE(Nija @ 2007 12 11, 22:41)
O man atrodo kad salej butu balaganas. juk vaiku apie 70 - vis tik gal bent po 2, 3 mamas i grupe atrodo geriau. Is kitos puses, kaip su dovanom - jos dalinamos - ar po kokia ju eglute dedamos - juk jie gal irgi Kalėdu Senio laukia... na net nezinau. Reiktu su direktore ar kuo tai pakalbet. Jie vis viena geriau zino.
patikėkit, per kalėdas pas juos apsilanko ne vienas kalėdų senis, na bent jau dovanėles nuo kalėdų senio perduoda daug žmonių. va pvz. mano draugė dirba kazino, tai jiems darbovietė skyrė 3000 lt kad aplankytų tuos pačius vaikų namus. Turbūt kad tikrai einam po kelias mamas į grupes, nes gausis balagans, vaikai maži, o ir kūdikius tai nemanau, kad atneš į salę. Norėjau paklausti, ar jūs nieko prieš, jei eis kartu ir mano vyras, jis labai nori
Ačiū GREISI,mačiau,kad įtraukėt į sąrašą.Tik kai rašiau mamaivaidai į až,tai ji sakė,kad vedėjos pageidavimu būrelis turėtų būti iki 10žm.,nes daugiau žm.vaikučius trikdo.Nežinau,kaip elgtis.Jei skambinsit kuri,pasiteiraukit ar ribojamas lankytojų skaičius,tada perduočiau dovanėles kas pirmam dešimtuke O,jei galima,tai tikrai važiuosiu.
QUOTE(fiona35 @ 2007 12 11, 23:22)
Ačiū GREISI,mačiau,kad įtraukėt į sąrašą.Tik kai rašiau mamaivaidai į až,tai ji sakė,kad vedėjos pageidavimu būrelis turėtų būti iki 10žm.,nes daugiau žm.vaikučius trikdo.Nežinau,kaip elgtis.Jei skambinsit kuri,pasiteiraukit ar ribojamas lankytojų skaičius,tada perduočiau dovanėles kas pirmam dešimtuke O,jei galima,tai tikrai važiuosiu.
aš įtraukiau į sąraša jei eisime į atskiras grupes po kelias, tai nemanau, kad būsų daug mūsų, ryt paskambinisu ir paklausiu, kiek ten mūsų gali atvykti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 12, 01:25)
aš įtraukiau į sąraša jei eisime į atskiras grupes po kelias, tai nemanau, kad būsų daug mūsų, ryt paskambinisu ir paklausiu, kiek ten mūsų gali atvykti
Ačiū,lauksiu žinių.
QUOTE(fiona35 @ 2007 12 11, 23:37)
Ačiū,lauksiu žinių.
nėr už ką, tik norėjau pasitikslint ar gerai supratau, kad norite važiuoti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 12, 01:45)
nėr už ką, tik norėjau pasitikslint ar gerai supratau, kad norite važiuoti
supratote gerai,važiuoti noriu
jei einame po kelias mamytes i atskiras grupes manau per daug nebus jei yra dar norinciu vaziuoti i Lopseli nes is viso tai 7 grupes (lyg) tai jei i grupe nors dvi mamos reikia jau 14 norinciu.
dar pamastymam, tarkim tas dovaneliu pasiskirstymas jei eisime atskiromis grupemis, kazkaip keistai atrodys jei atsistoje hole pradesime ten tas dovaneles skirstyti ir dalintis plius dar balionais apsikarste...
reiktu pagalvoti kaip geriau butu, gal su ta pacia agne (soc. darbuotoja) reiktu pasikonsultuoti kaip ji patartu elgtis
dar pamastymam, tarkim tas dovaneliu pasiskirstymas jei eisime atskiromis grupemis, kazkaip keistai atrodys jei atsistoje hole pradesime ten tas dovaneles skirstyti ir dalintis plius dar balionais apsikarste...
reiktu pagalvoti kaip geriau butu, gal su ta pacia agne (soc. darbuotoja) reiktu pasikonsultuoti kaip ji patartu elgtis
Skamibinau į lopšelį, žodžiu mums leis eiti tik į tris grupes, pas vyriausius, nes ten yra du pastatai ir vyresni vienam būna, mažiukai kitam. Į mažiukų pastatą pašalinių neįleidžia, nes labai dažnai jie poto suserga. Sakė gali ateit mūsų ir daugiau (kad ir 14), pasidalinsim į 3 grupes. dar nelabai gerai, kad 29 dieną, nes reik dovanas užrašyt, o tą dieną nedirbs žmogus, kuris tai daro, bet sakė paliksim ir jie užrašys grupėse kokios bus dovanos. mažiukam jei norim, galim dovanas ruošti, perduos jiems. na lyg ir viskas. Ai dar sakė, kad didesni vaikai jau neserga, tik mažiukai
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 12, 12:28)
Skamibinau į lopšelį, žodžiu mums leis eiti tik į tris grupes, pas vyriausius, nes ten yra du pastatai ir vyresni vienam būna, mažiukai kitam. Į mažiukų pastatą pašalinių neįleidžia, nes labai dažnai jie poto suserga. Sakė gali ateit mūsų ir daugiau (kad ir 14), pasidalinsim į 4grupes. dar nelabai gerai, kad 29 dieną, nes reik dovanas užrašyt, o tą dieną nedirbs žmogus, kuris tai daro, bet sakė paliksim ir jie užrašys grupėse kokios bus dovanos. mažiukam jei norim, galim dovanas ruošti, perduos jiems. na lyg ir viskas. Ai dar sakė, kad didesni vaikai jau neserga, tik mažiukai
tikiuosi pasveiks.........
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 12, 13:28)
Skamibinau į lopšelį, žodžiu mums leis eiti tik į tris grupes, pas vyriausius, nes ten yra du pastatai ir vyresni vienam būna, mažiukai kitam. Į mažiukų pastatą pašalinių neįleidžia, nes labai dažnai jie poto suserga. Sakė gali ateit mūsų ir daugiau (kad ir 14), pasidalinsim į 3 grupes. dar nelabai gerai, kad 29 dieną, nes reik dovanas užrašyt, o tą dieną nedirbs žmogus, kuris tai daro, bet sakė paliksim ir jie užrašys grupėse kokios bus dovanos. mažiukam jei norim, galim dovanas ruošti, perduos jiems. na lyg ir viskas. Ai dar sakė, kad didesni vaikai jau neserga, tik mažiukai
Vixiuke, nemaisyk, mes i lopseli 28 diena vaziuojam penktadieni, man katik skmbino Agne truputi pasimetus del datos, viska issiaiskinom.
DEMESIO! gruodzio 17 d. 16 val. pirmadieni, reikia vaikus palydėti i Kelias i žvaigždes koncerta. reikia rankų ir transporto. reiktu apie 10 zmoniu, tad jei kuri laisva ta diena, prasom prisijungti. as susese tikrai padesiu, mes su masina, tad dar truksta 8 zmoniu
iki keliu nesake vyks koncertas.
nors is tikruju tai nesvarbu as bandau susiderinti laika ir 90 procentu kad jungiuosi, esu su masina.
nors is tikruju tai nesvarbu as bandau susiderinti laika ir 90 procentu kad jungiuosi, esu su masina.