as kalbejausi su socialine darbuotoja, kuri tokius reikalus tvarko, susitarem del gruodzio 28 d ir ji uzsirase mano tel. nr. sake, kad jei kas neiseis ta diena, ji man paskambins. svarbiausia kad vaikai pasveiktu, nes dabar serga lankyti negalima
pastebejau kad zmones labai teigiamai reaguoja i tokias akcijas, kam pasiulai visi mielai sutinka prisijungti, reikia tik paskatinti ir pasaulis pasidarys grazesnis
QUOTE(mamavaida @ 2007 11 22, 13:47)
as kalbejausi su socialine darbuotoja, kuri tokius reikalus tvarko, susitarem del gruodzio 28 d ir ji uzsirase mano tel. nr. sake, kad jei kas neiseis ta diena, ji man paskambins. svarbiausia kad vaikai pasveiktu, nes dabar serga lankyti negalima
pastebejau kad zmones labai teigiamai reaguoja i tokias akcijas, kam pasiulai visi mielai sutinka prisijungti, reikia tik paskatinti ir pasaulis pasidarys grazesnis
tai tada viskas gerai, jei sutarei dėl datos, tikėsimės, kad pasveiks vaikučiai, blogiausiu atveju, po naujų metų nueisim.
QUOTE(mamavaida @ 2007 11 22, 10:54)
galiu vesti dovaneliu apskaita, visi kas suruos dezute, prasom pasiskelbti forume arba man i AZ.
Būtų gerai manau, kad ben kiekis butu registruojamas. Na jeigu neišskiriam berniukui/mergaitei, nes tada irgi, kad nesiguatų: pridarom mergaitėm daugiau, nei jų yra ir gauna berniukas lėlytę... O amžius, ar išskiriamas?
QUOTE(vixiuke @ 2007 11 22, 13:39)
Šiuo metu yra 33 vaikučiai nuo 2 metų. (3 grupės - 12, 10 ir 11 vaikučių). Visi maždaug ir yra 2 metų, tik 3 berods 3 metukų.
O kaip taip? Kai kažkada buvau lankyt tai buvo įvairiausio amžiaus nuo kūdikėlių iki ... gal net 3-4 metukų. Tai kaip, metinukam nenešamos tokios dėžutės?
Panašu, kad tikslesnė info ir apskaita kokia tai reikalinga
del apskaitos tai tiesiog kas turi dovanele lai nukopina sarasiuka su jau esanciu dovanu sarasu ir itraukia save. taip visi matys kokiu ir kiek dovaneliu jau yra.
1. Neutrali (geltonas popierius)
1. Neutrali (geltonas popierius)
QUOTE(vixiuke @ 2007 11 22, 13:39)
Taip pat labai lauktų jogurtų, keksų, pyragų neriebių, bananų. NENŠTI mandarinų. Obuolių prisiperka patys.
gal tada kas nori ir kas gali lai skiria pinigeliu ir uz tuos pinigus nupirksime vaisiu tokiu kaip jogurtu keksu ir t.t.
pinigelius galima pervesti i saskaita kad ir pas mane, jei kas nores saskaitos nr. i az
QUOTE(Nija @ 2007 11 22, 16:32)
Būtų gerai manau, kad ben kiekis butu registruojamas. Na jeigu neišskiriam berniukui/mergaitei, nes tada irgi, kad nesiguatų: pridarom mergaitėm daugiau, nei jų yra ir gauna berniukas lėlytę... O amžius, ar išskiriamas?
O kaip taip? Kai kažkada buvau lankyt tai buvo įvairiausio amžiaus nuo kūdikėlių iki ... gal net 3-4 metukų. Tai kaip, metinukam nenešamos tokios dėžutės?
sorry, pamiršau paminėti, kad išviso šiuo metu yra 71 vaikutis. Taigi nuo 2 metų kaip jau rašiau 33 vaikučiai (visi beveik 2 metų, 3 tik 3), o visi kiti (38) iki 2 metų. Taigi tiems kur virš 2 metukų darome atskiras dovanėles, o mažiausiems nešime bendrą. Jei atsitiktų taip, kad surinksim daugiua nei 33 dovanėles, galėsime duoti atskiras ir vaikučiams nuo 1 metukų.
Aš dabar dar dovanėlės pati neruošiu, žiūrėsiu vėlaiu ko truks, tada ir nupirksiu. Jei bus pakankamai dovanėlių, nupirksiu jogurrtų, pampersų ar dar ko. Be to daug mano pažįstamų, draugų žada padaryti dovanėles, na jei tie pažadai virs realybe, tikiuosi kitą savaitę jau turėsime daug dovanėlių
Pritariu prie minties, kad kas galite, galit aukoti pinigėlius, už juos nupirksim skanėstų, pampersų ir kt.
Labai džiugu, kad vis daugėja norinčių padėti mažyliams
P.S. gal kas mokate padaryti tokį kaip ir savo parašą, kad kur skelbiate žinutes, matytusi nuoroda į šią temą. (na gal suprasit apie ką aš čia).
manau reikėtu mergaitei skirtas dovaneles vynioti i ruzava ar rausva popieriu, berniukams zydra, taip pat paruosti neutraliu, kad nebutu problemu, jas supakuoti i geltona
QUOTE(mamavaida @ 2007 11 22, 21:19)
manau reikėtu mergaitei skirtas dovaneles vynioti i ruzava ar rausva popieriu, berniukams zydra, taip pat paruosti neutraliu, kad nebutu problemu, jas supakuoti i geltona
bet va kiek mergaičių ir kiek berniukų nepaklausiau
tai nelabai svarbu, kiek berniuku kiek mergaiciu. svarbiausia paruosti neutraliu dovaneliu daugiau, na o jei kas labai noretu įdėti lelyte ar masinyte, tuomet tegul jau pakuoja i tam tikros spalvos popieriu
dar galima paruosti tiems vaikams kuriems 2 metukai, ideti paprastesni koki zaidima, toki kuris vyresniems jau per paprastas,kad tiktu ir mergaitem ir berniukams, tokia dovanele vynioti i zalia popieriu.
man atrodo, kad tam lopsely daug daugiau berniuku, man atrodo, kad vienoje grupeje buvo tik trys mergaites, ir 8 berniukai.
man atrodo, kad tam lopsely daug daugiau berniuku, man atrodo, kad vienoje grupeje buvo tik trys mergaites, ir 8 berniukai.
As ir noreciau prisideti prie tos akcijos...
Sveikos,
Palade, noreciau tavo saskaitos nr. Aciu.
Palade, noreciau tavo saskaitos nr. Aciu.