Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dėžutės Kauno lopšeliui

jei pakuojam vaikams nuo 1-2 metuku, tai barskuciu nepakuojam, nes barskuciai skirti vaikams iki metu, kuriems nesim benda dovana. nuo metu vaikams gal labiau tikru kokie kitokie zaislai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2007 12 07, 15:05)
jei pakuojam vaikams nuo 1-2 metuku, tai barskuciu nepakuojam, nes barskuciai skirti vaikams iki metu, kuriems nesim benda dovana. nuo metu vaikams gal labiau tikru kokie kitokie zaislai  ax.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
žinau,kad daug prirašau, gal net neskaitot smile.gif bet vakar aprašaiu viską, apie ką šian diskusija vyksta mirksiukas.gif
Cituoju vakrykštį tekstą:
dėl vaikučių, tai išviso jų yra 71: 18 iki metukų, 36 nuo 2 metukų ir vyresni, tai taip išeina, kad nuo 1 iki 2 metukų yra 17 vaikučių. Matau, kad dovanėlių yra jau daugiau nei tikėjomės surinkti ir dar yra mamyčių, kurios jas ruošia, tai gal padarom dovanėles ir tiems 17 vaikučių, kurie yra nuo 1 metukų, manau, kad ir jiems bus smagu gauti kažką asmeniško, kaip manot? O jei vaikučių iki metukų yra dvi grupės, tai gal paruošiam 2 dovanas, į kurias sudėsim kad ir higienos priemonių, pamperių, barškučių ir įvyniosim gražiai. taip pat kiekvienai grupei galima nupirkti vitamino D3, C, žuvų taukų kokių... Pritariu, kad galima pripirkti daug balionų tų paprastų ir prispūsti, bet klausimas kur juos pūsti ar kaip atsigabent, į mašiną nelabai kas ir telpa.
taip pat kažkaip reik dovanėles surinkti į vieną krūvą gal, kad matytumėm kiek realiai jų yra, ar daug maž vienodos. ir jei nesunku, papildom kreidelėm, vandeninias dažais, pieštukais. na va kiek prirašaiu, tikiuosi neatsibodau. labai esu laiminga, kad taip puikiai judam į priekį
Papildyta:
QUOTE(mamavaida @ 2007 12 07, 15:05)
jei pakuojam vaikams nuo 1-2 metuku, tai barskuciu nepakuojam, nes barskuciai skirti vaikams iki metu, kuriems nesim benda dovana. nuo metu vaikams gal labiau tikru kokie kitokie zaislai  ax.gif  blush2.gif

gavom dovanų vieną tokį barškutį, ant kurio parašyta, kad skirtas vaikams nuo 3 metų. Mano dukrytei dabar metai ir 2 mėn tai ji labiausiai žaidžia su lėlėm, kaladėles bando dėliot, ant strypo patinka mauti skrituliukus (na toks žaislas yra). Aš taip pat galiu paruošt kelias dovanėles ir metinukam smile.gif
Atsakyti
LABAI TAU ACIU VIXIUKE 4u.gif

Na skaitau,bet vistiek pasimetus buvau.
Puiku - ruosiu dar viena vaikiukui nuo 1 metuku dezute, neutralia. Ir 1 barskiuka kukuliukui kokiam:)
Darom sarasiuka?
Dovaneles vaikiukam 1- 2 metu (renkam bent 17):
1.maziukams nuo 1metuku(GREISI)
2.maziukams nuo 1metuku(GREISI)galiu suruost pora dovaneliu ir nebutinai dezute,pvz geltonas popierius ir jame ipakuota dovanele...taip paprasciau...juk ji atplesti smagu
3.neutrali (Nija)

Kitos mamytes urios turi mazyliam, dabar nepagaunu kurios, pasipildykit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nija: 07 gruodžio 2007 - 16:03
Aš turiu nupirkus keturis skirtingus barškučius - tai man juos supakuoti ar tiesiog perduoti su kitomis dovanėlėmis ir Jūs įdėsit į bendrą dovaną mažiukams?
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2007 12 07, 15:06)
labai netgi tinka  thumbup.gif

or del dovaneliu mazyliam juk tikrai barskutis iviniotas i popieriu tikrai pradziugins mazius ir piniginiu atzvilgiu nekainuos daug

as ir paruosiu pora maziukam dovaneliu
tai va jau kaip ir sesias turime, ir surinksim ta 18 manau

O kiek mazdaug tu akvareliu, guasu, popieriaus lapu reiktu, kad uztektu visiems pupuliukams? g.gif Po darbo nelabai dirba galva doh.gif

Patiems maziausiams dedam tik po barskuty y popieriu sventiny? As savaitgaly vaziuosiu apsipirkt, tai manau tikrai kelis barskucius nupirksiu mirksiukas.gif
Beje, mano tos 3 dovaneles (neutrali, berniukui, mergaitei) patikslinu, kad skirtos didesniems vaikuciams, nes ten spalvinimo knygute, kreidutes, ir po zaisliuka rolleyes.gif
Svarbiausia manau pamazu susivezti dovaneles ir apsiziuret, ka turim, ir ka dar reiktu nupirkti, kad nebutu kazko per daug, kazko per mazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 12 07, 21:53)
O kiek mazdaug tu akvareliu, guasu, popieriaus lapu reiktu, kad uztektu visiems pupuliukams?  g.gif  Po darbo nelabai dirba galva doh.gif

Patiems maziausiams dedam tik po barskuty y popieriu sventiny? As savaitgaly vaziuosiu apsipirkt, tai manau tikrai kelis barskucius nupirksiu mirksiukas.gif
Beje, mano tos 3 dovaneles (neutrali, berniukui, mergaitei) patikslinu, kad skirtos didesniems vaikuciams, nes ten spalvinimo knygute, kreidutes, ir po zaisliuka rolleyes.gif
Svarbiausia manau pamazu susivezti dovaneles ir apsiziuret, ka turim, ir ka dar reiktu nupirkti, kad nebutu kazko per daug, kazko per mazai g.gif

barškučių nereik vynioti, juos dėsim į bendrą dovaną.manau dar tiktų kramtukai
Papildyta:
Dovaneles vaikiukam 1- 2 metu (renkam bent 17, įvyniojam žaislą į dovanų popierių):
1. (GREISI)
2. (GREISI)
3. neutrali (Nija)
4. neutrali (vixiuke)
5. neutrali (vixiuke)

dar norėjau paklaust, į šias dovanėles ką dedam, tik po žaislą ar dar kanors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 07 gruodžio 2007 - 22:26
tai gal dar karta uzvedam toki pati saraseli kaip didesniems,tai dabar ir nuo 1 metuko,lygtais 17ar ne? blush2.gif ....
kaip jau rasiau as suruosiu 2 ir nuo metuku...........Tai pas ka cia tu dovanu daugiausia,nes ir as galeciau savo atvezti ir pasitartumem ko dar reikia?????ziuriu uzvesta... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rassiuke @ 2007 12 07, 14:52)
manau kad atsirastu, as dar galeciau tikrai kokiu pora paruosti, nes galvojau didesniem dar kazka , bet jei jau tokiu pakanka, tai galiu ir mazuliukam  mirksiukas.gif

taip didesniems jau pakanka,tai dabar nuo metuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 07 gruodžio 2007 - 22:29
1. (GREISI)
2. (GREISI)
3. neutrali (Nija)
4. neutrali (vixiuke)
5. neutrali (vixiuke)
6. neutrali (mammy)
7. neutrali (mammy)

nu judam po biski thumbup.gif Ir dar nupirkau 4bonkutes muilo burbulu, reiks dar balionu papirkt o pust juos galima su ta rankine pompa kur ciuziniam skirta nereiktu plauciu vedint rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammy: 07 gruodžio 2007 - 23:57
1. (GREISI)
2. (GREISI)
3. neutrali (Nija)
4. neutrali (vixiuke)
5. neutrali (vixiuke)
6. neutrali (mammy)
7. neutrali (mammy)
8. neutrali ( rassiuke)

Ir dar nupirkau siandien barskuti
Kita sav galiu padet su dovaneliu surinkimu, nes mano zmogiukas po ligu pagaliau keliaus i darziuka, o as nedirbu, taigi didziaja dienos dali bunu laisva 4u.gif
Atsakyti
del sudejimo dovaneles i viena vieta tai galima ir pas mane, galiu pirmadieni pervaziuoti per kai kurias mamytes ir paimti viska ka duosite. gal dar kokios dvi mamytes prisijungs ir pas mane perziuresime viska ka turime.

as iki 4.30 laisva bunu, mazius darzelyje.

parasykite kas norite savo adresus i az ir telefono numerius as pasiskambinsiu ir uzvaziuosiu paimti laukneseliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palade: 08 gruodžio 2007 - 11:50
šian iš danijos parsivežiau 15 batų dėžučių, man tiek nereikia, tai jei kam reikės, sakykit smile.gif
Atsakyti